![]() |
Re: Sibiu
Probabil la zozo dupa ce deschide...
Si apropo, pune si tu ceva poze cu masinuta:) |
pai numai peste vreo saptamana imi vine, si in afara de zozo nu gasesc?
oare cat consuma 2.0 benzina? |
ceau tuturor,nu stiam unde sa postez,as avea o rugaminte,este in sibiu un peugeot 206 Sx gri SB.05.SZX (are niste jante OZ racing pe 16 cred)as fi auzit k este de vanzare,are cineva ceva date despre el sau il cunoste pe proprietar careva,va multumesc anticipat
|
Stiu o Kia Sportage 2.0 diesel consuma in oras aproape 12, dar masina aia rar merge "la consum". A ta banuiesc un 14....nush
|
Quote:
|
daca peugeotu de 16 imi lua 13-14..., ziceti unde gasesc pe cineva sa imi faca volanu
|
ia uite'i ma, a reinviat sectiunea :D. mai trebuia sa intru si eu p'aici. va salut pe toti
P.S.: ACAB ;), care stie stie, nu? |
1 Attachment(s)
Dak aveti nevoie sa inchiriati o masina buna si comfortabila, va stau la dispozitie la nr 0740233350 sau la birou pe Str Constitutiei Nr 1 Sibiu.
|
ms bassule;)tre sa dau cumva de el
|
Quote:
|
Quote:
|
pt xux .. era unu vasile sopa care se ocupa cu imbracat interioare in piele
incerc sa fac rost de numarul lui daca mai ai nevoie . |
salut baieti!!!!!!!
cine poate sami spuna unde pot gasi pe cineva sami inbrace scaunele in piele!!! si asi mai dori sa stiu daca este cineva care face eleroane sau daca pot gasi de cumparat(daca sunt magazine)!! pentru un opel tigra mar interesa va multumesc!!!!!!!! |
pe strada tiglarilor la nr 128 e ultima casa pe partea dreapta inainte de camp sopa il cheama pe omul care face tapiterii din piele
|
iti multumesc mult!!
acuma miar mai trebui pe cineva care sa faca eleroane! |
cine ma ajuta si pe mine cu un service bun, eventual de bmw, sa imi schimb discurile si placutele de frasna? service din sibiu, pls !!!
|
1 Attachment(s)
as vrea numarul de telefon foarte mult
...tzaranie curata |
scuze k nam pus anuntu ce o sa urmeze la sectiunea bazar...dat acolo nush cati se uita..:
vand filtru aer sport raidhp...pret 70 ron....nou-nout!!!! care e interesat id: isac_vlad2004 sau nr de tel 0742030711...sau dak nu scrieti un pm.... |
dydysoft, poti sa-ti schimbi discurile si placutele singur...si dak nu oricum nu e cazu de un service "bun" ca sa schimbi niste placute de frana si niste discuri...
|
Quote:
acum stiu cum se schimba discurile ptr ca am stat cu mecanicul pana a rezolvat problema :) |
mai Aline....am auzit ca ai inscris masina....si nici nu am vazut-o......si am mai auzit ceva.....:D....ca un ”mecanic” ti-a rezolvat cutia de viteze.......
|
Quote:
Nicidecum... s-a dus din cauza uzurii... (ca deah nici eu nu am menajat-o prin oras). Asta este, se mai intampla, o schimb cu cea de pe "Blonda". |
draga bulldog , cand mai ``auzi`` ceva informeaza-te sa vezi daca este adevarat nu mai fa afirmari aiurea ca vad ca vorbesti in necunostiinta de cauza
pt xux : 0744 479 791 . asta e numarul respectivului care imbraca in piele. |
Quote:
bine draga speedy....dar respectivul sunt sigur pe el ca cunoaste foarte multa mecanica...mai ales Opel si stie cum e mai simplu de rezolvat problema si de unde vine....si spun asta in cunostinta de cauza...acum scuza-ma....nu vreau sa ne certam sau alte prosti si imi cer inca o data scuze pentru afirmatie |
Folii omologate pune cineva in SB? Llumar sau 3m... pe la ce bani? THX
|
Quote:
Tel:0745626391 |
Quote:
nr de tel: 0745593001 |
ms pt numar
|
Isak preturile sunt alea care le-a amintit Andy2heart?
|
Quote:
Am si yo o intrebare. am si yo folii pe geamuri si trebe sa ma duc la ITP. Zic aia ceva de folii oare si sa nu imi dea inspectia? |
stramba ei din nas ..dar daca e omologata te sufla :D
|
Quote:
Quote:
|
Cu "foaia aia albastra" mai bine faci altceva...ca din cate cunosc eu folia nu adauga nici putere, nici cuplu si nici nu imbunatateste tinuta de drum...
|
Pai eu ma gandeam sa ma duc la aia pe frigoriferului la inspectie ca sunt baieti mai de treaba, te poti intelege cu ei.
|
mergeti ma la alba si vi le ionizati calumea ce atat tiganie
|
Fratilor, presupun ca toata lumea a auzit de radaru ala de la sacel, care cica ii cu laser, dar eu vreau sa va intrb dak detectoarele astea de radar il prind sau nu? Inca nu am apucat sa trec pe acolo sa il testez.
|
daca ai un bell atunci il vede:D
|
dak sti de el nu-ti mai trebe detector lol
sunt curios de la ce distantza te ia ca inainte de intrare in localitate toti merg peste 130 |
faceti fratilor o poza la el si la zona unde e pus, sa stim si noi....
|
1 Attachment(s)
@ AAAAK: Radaru ia masinile din spate, dupa intrarea in Sacel, deci nu conteaza viteza pe care o ai pe portiunea Saliste-Sacel.
Poza mica gasita pe net: |
| All times are GMT +2. The time now is 20:12. |
- Copyright 2026 4Tuning