Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Machetele mele scara 1/18 (https://forum.4tuning.ro/688-machetele-mele-scara-1-18.html)
-   -   Machetele mele - steaua23 (https://forum.4tuning.ro/688-machetele-mele-scara-1-18/157403-machetele-mele-steaua23.html)

model collector 09-07-10 14:41

Re: Machetele mele - steaua23

Frumos rau Porsche.....pe culoarea asta il vreau si eu.

2010 09-07-10 15:52

Asteptam imagini cu una din machetele achizitionate:!::!::!:

steaua23 09-07-10 17:24

17 Attachment(s)
Porsche-ul 901 are detalii foarte bune, dar astept sa-l scot afara pentru poze. De fapt pe toate am vrut sa le iau afara, dar m-am lenevit ...

Mercedes Benz 190E - AutoArt 1:18

Din punctul meu de vedere, aceasta macheta este printre cele mai bune realizari de la AutoArt. Are detalii bune atat la interior cat si la exterior si se gaseste in 2 variante: motor 2.0 (cum este cea prezentata) si motor 2.3.
Are un sistem realist de deschidere, sasiu metalic si multe alte detalii interesante.
Pentru cine nu stie, acest model este considerat a fi prima generatia din clasa C.

DTH 09-07-10 18:05

Superb Mertz ...eu aştept nerăbdătoare poze cu 901 8) are o culoare demenţială ....

krokobaur 09-07-10 18:33

E...eeee tare ! Superb, fara cuvinte ...... ptr fanii Mercedes este o opera de arta . La mai multe!:D:shock::lol:

2010 09-07-10 18:35

E o adevarata realizare macheta asta, se vede foarte bine din detalii, foarte frumoasa:!::!::!:

FED express 09-07-10 19:05

Superb.O macheta foarte faina.Am vast-o si eu pe viu acum 2 ani in Italia intr-un magazin de machete.Am ramas uimit si am stat langa ea 1 ora numa sa ma holbez.Nu am indraznit sa o ating.!!Bravo...astept si eu sa vad 901-ule ala de care se face valva...

radu_rs 09-07-10 21:44

Superba realizarea, sa stii ca! Sunt curios cat este de grea macheta, cu sasiul metalic. Are detalii excelente, iar pozele sunt foarte frumoase.

Astept cu interes prezentarea Porsche-urilor. :evil_laug

radu_bv 10-07-10 00:12

Quote:

Originally Posted by steaua23 (Post 3505637)
Mercedes Benz 190E - AutoArt 1:18

Foarte misto piesa asta. Frumos de tot si culoare si model:-P Dar am si eu o nelamurire....alea sunt capace de la roti? sau asa e janta plina? ca n-am mai vazut varianta asta cu jante de tabla si capace:D

P.S. Porsche-ul e demential.....:rolleyes2:shock::lol:

Calin001 10-07-10 00:49

foarte tare mert ul sistemul ala de deschidereal capotei este bestial ...am si eu unu mai micut si tot asa deschide capota. COOL
Si triunghiul reflectorizant pare destul de real.

promo 10-07-10 03:20

Quote:

Originally Posted by radu_bv (Post 3506635)
Foarte misto piesa asta. Frumos de tot si culoare si model:-P Dar am si eu o nelamurire....alea sunt capace de la roti? sau asa e janta plina? ca n-am mai vazut varianta asta cu jante de tabla si capace:D

P.S. Porsche-ul e demential.....:rolleyes2:shock::lol:

asa e janta facuta, in realitate cred ca sunt roti cu capace.

steaua23 10-07-10 14:57

18 Attachment(s)
Multumesc de aprecieri.

La Mercedes 190E, versiunea mea (2.0), acelea sunt capace. La versiunea cu motor mai mare (2.3) macheta dispunde de jante.

Porsche Panamera S - Norev (H-Q) 1:18

Macheta este in editia high quality si are in plus fata de modele "standard" mocheta. Arata destul de bine, peste media norev si poate fi comparata chiar si cu modele premium.
Inscriptiile de pe spate cu posche si panamera S sunt extrem de sensibile, acesta fiind si motivul pentru care am renuntat sa scot macheta afara. La prea multe manevre ... ramai cu ele in mana.

ps: daca nu ma insel, acest model este facut in colaborare cu cei de la kyosho, la fel cum s-a intamplat si cu A6.

andreigica 10-07-10 15:08

Felicitari pentru ultimele achizitii!:shock:
FXX merita cumparat din plin,e identic si al meu,iar la 50 de euro este unul dintre cele mai bine realizate HW Elite,190 e realizat incredibil,am vazut modelul Senna live si am ramas masca:shock:
Panamera merita la pretul sau,dar daca era mochetat era de nota 10 la banii astia,901 CMC e absolut incredibil.
Vad ca nu te afecteaza criza deloc dupa ultimele achizitii,care sunt extraordinare pentru un colectionar adevarat:D

steaua23 10-07-10 15:20

Quote:

Originally Posted by andreigica (Post 3507821)
Felicitari pentru ultimele achizitii!:shock:
FXX merita cumparat din plin,e identic si al meu,iar la 50 de euro este unul dintre cele mai bine realizate HW Elite,190 e realizat incredibil,am vazut modelul Senna live si am ramas masca:shock:
Panamera merita la pretul sau,dar daca era mochetat era de nota 10 la banii astia,901 CMC e absolut incredibil.
Vad ca nu te afecteaza criza deloc dupa ultimele achizitii,care sunt extraordinare pentru un colectionar adevarat:D

Merci. Pai m-am cam oprit si eu din achizitionat pentru moment, cu exceptia a 2-3 modele 4x4 si a unui enzo pentru care mai sunt dispus sa dau bani.
Panamera are mocheta, fiind varianta High Quality (sau hobby cum se numea inainte).

DTH 10-07-10 15:26

De vis culoarea !!! Iar la detalii....este excepţională :D

2010 10-07-10 17:10

Prea tare Panamera...
Detailata cum nu se putea mai bine si pe un negru frumos:!::!::!:

FED express 10-07-10 18:41

Superba, are de toate numa ca nu-ti da si de mancare:lol: grozava achizitie!!

enDzo 10-07-10 20:05

Vad ca nu ai stat deloc cat am fost plecat... ce de achizitii ! ;) bravos!
Micutzele bavareze imi plac in mod deosebit culminand cu Porsche Panamera.

Creative256 10-07-10 22:28

Mercedes Benz 190E - AutoArt 1:18 este extrem de bine facuta, felicitari pentru achizitie, Panamera mi se pare cel mai urat model din gama Porsche, dar macheta este super, are niste detalii foarte bune.

radu_rs 10-07-10 23:51

Porsche panamera, ma gandesc serios sa achizitionez macheta aceasta dupa ce am vazut pozele, cred ca ar da bine langa cele 2 Porsche pe care le detin.

Macheta se prezinta superb, o realizare ce-i drept peste media Norev. Cu siguranta este facuta in colaborare cu cei de la kyosho, altfel nu-mi explic. Chiar n-am ce sa reprosez machetei, eventual chestii marunte ce tine de finete, de migala. Si da, din pct. meu de vedere este o macheta premium.

Imi plac pozele facute de tine, ai pus bine in evidenta detaliile pe care macheta le are.
Interior la inaltime, foarte frumos realizat bordul, parca ar fi din piele. Face toti banii fara dar si poate!

P.s :evil_laug

steaua23 11-07-10 19:49

17 Attachment(s)
Ma bucur ca va place panamera. Calitativ, sta destul de aproape de majoritatea AA-urilor. Culoarea ei este maro si nu negru, dar pozele sunt cam intunecate ...

Audi Q7 - Kyosho 1:18

O macheta excelenta, de dimensiuni mari si cu o greutate pe masura. Are rame metalice la geamuri, grile perforate, blocuri optice realizate foarte bine si multe alte detalii multumitoare.

pustiu_FUG 11-07-10 20:07

superba, poate la motor se putea si mai bine, dar arata foarte bine8)

Racer21 11-07-10 20:34

Foarte frumoase Q7 si Panamera, ca masini nu ma prea impresioneaza dar machetele sunt super. La Panamera detaliile sunt foarte bune, dupa cum au spus si altii, intr-un fel este peste media Norev, fiind varianta HighQuality si facuta in colaborare cu Kyosho

La Q7 mi se pare potrivita culoarea, are detalii super, si pozele imi plac, reusite, dealtfel ca toate care le-ai facut pana acum. :-)

2010 11-07-10 22:30

Culoarea este foarte frumoasa si mai rar intalnita, detaliile nu mai zic se vede din poze ce marfa ai achizitionat, felicitari:!::!::!:

GrAnDe 12-07-10 01:28

Pana la urma a ajuns si la tine :D

Ma bucur :-) , ii sta bine si asa :D

CALIN 79 12-07-10 08:03

Foarte faine prezentarile la Panamera si la Q7, foarte bine realizate machetele.

Mexikanu1405 12-07-10 09:29

:lol:Da vad ca nu-ti ajungea 3.0TDI ai vrut tu neaparat 4.2, si mai zici dn-le ca e criza in romania. Ai idee cat e impozitu la animala asta de masina. Andrei eu zic sa-ti revizuesti comportamentu!!!:lol:

Creative256 12-07-10 09:46

Frumos Q7, chiar are detalii bune. Pozele sunt foarte reusite, felicitari.

steaua23 12-07-10 13:50

Quote:

Originally Posted by pustiu_FUG (Post 3510645)
superba, poate la motor se putea si mai bine, dar arata foarte bine8)

Poate se putea ceva mai mult, desi la astea noi nu prea ai ce sa vezi la motor. Dar nici kyosho nu se omoara cu detaliatul motoarelor de masini noi.

Quote:

Originally Posted by Racer21 (Post 3510715)
Foarte frumoase Q7 si Panamera, ca masini nu ma prea impresioneaza dar machetele sunt super. La Panamera detaliile sunt foarte bune, dupa cum au spus si altii, intr-un fel este peste media Norev, fiind varianta HighQuality si facuta in colaborare cu Kyosho

La Q7 mi se pare potrivita culoarea, are detalii super, si pozele imi plac, reusite, dealtfel ca toate care le-ai facut pana acum. :-)

Merci. Sunt cateva norev-uri ce pot fi comparate fara probleme cu modelele premium ...

Quote:

Originally Posted by 2010 (Post 3511034)
Culoarea este foarte frumoasa si mai rar intalnita, detaliile nu mai zic se vede din poze ce marfa ai achizitionat, felicitari:!::!::!:

Merci. Si eu ma bucur ca am rezistat tentatiei de a cumpara macheta pe gri / alb / negru.

Quote:

Originally Posted by GrAnDe (Post 3511365)
Pana la urma a ajuns si la tine :D

Ma bucur :-) , ii sta bine si asa :D

Da, a ajuns si pot spune ca e printre celee mai bune suv-uri din colectie.

Quote:

Originally Posted by CALIN 79 (Post 3511565)
Foarte faine prezentarile la Panamera si la Q7, foarte bine realizate machetele.

Merci frumos. Sper sa iti placa si urmatoarele ....

Quote:

Originally Posted by Mexikanu1405 (Post 3511750)
:lol:Da vad ca nu-ti ajungea 3.0TDI ai vrut tu neaparat 4.2, si mai zici dn-le ca e criza in romania. Ai idee cat e impozitu la animala asta de masina. Andrei eu zic sa-ti revizuesti comportamentu!!!:lol:

:)) mai bine luam aia 6.0W12 ? Chiar sunt curios daca exista si alte "motorizari' la q7 - kyosho.

Quote:

Originally Posted by Creative256 (Post 3511806)
Frumos Q7, chiar are detalii bune. Pozele sunt foarte reusite, felicitari.

Multumesc frumos. Sper sa iti placa si urmatoarele ...

andreigica 12-07-10 14:35

Intr-adevar Q7 este o macheta realizata excelent,pe langa alte jeep-uri.Oricum cei de la Kyosho nu se zbat prea mult la detalii la nivelul motoarelor,dar in rest este excelenta,eu o am de mai bine de doi ani si ma uit de fiecare data la ea cu placere:D

steaua23 12-07-10 14:44

18 Attachment(s)
BMW 1800 TI/SA - AutoArt 1:18

Probabil una dintre cele mai bune realizari autoart, mai ales la 40-50Euro. Inca nu-mi dau seama de ce modelele de bmw-uri vechi produse de AA se comercializeaza asa ieftin, fiind dpdv al detaliilor peste multe modele noi.
Sasiu metalic, telescoape reale, elemente cromate realizate atent si multe alte detalii.

Am pus ceva mai multe poze ... :shock:

2010 12-07-10 14:48

Moama....macheta asta ma da pe spate, hai ca e superb Bmw-ul asta realizat, bravo:!::!::!:

radu_rs 12-07-10 21:01

O macheta foarte-foarte frumoasa si pozele la fel! O achizitie mai mult decat perfecta!

radu_bv 12-07-10 21:14

Eeee.......super frumoasa macheta:!: E realizata superb. Imi place la nebunie.
Felicitari:!:

model collector 12-07-10 23:55

Imi place macheta, o piesa de colectie care nu te lasa lefter. Felicitari pt achizitie!

Creative256 13-07-10 07:36

Foarte bine ca ai pus mai multe poze, chiar merita macheta asta. Felicitari pentru achizitie!

FED express 13-07-10 08:16

Quote:

Originally Posted by steaua23 (Post 3512670)
BMW 1800 TI/SA - AutoArt 1:18

Probabil una dintre cele mai bune realizari autoart, mai ales la 40-50Euro. Inca nu-mi dau seama de ce modelele de bmw-uri vechi produse de AA se comercializeaza asa ieftin, fiind dpdv al detaliilor peste multe modele noi.
Sasiu metalic, telescoape reale, elemente cromate realizate atent si multe alte detalii.

Am pus ceva mai multe poze ... :shock:

este superba si nu-mi cred ochilor ca este doar atat...nu-mi vine sa cred ca nu ma dau si eu la una:shock:Bravo!:lol:

promo 13-07-10 13:52

interesant BMW - vechituri autoart care sunt frumos realizate.

steaua23 13-07-10 16:16

21 Attachment(s)
Porsche 901 (911) - CMC 1:18

Din punctul meu de vedere, aceasta macheta este realizata foarte bine. Balamale reale fata/spate, antena telescopica, plase metalice, scaune din piele + textil, motor detaliat, portbagaj detaliat si multe altele. Momentan am facut poze in casa, dar poate cu alta ocazie vor fi si unele mai reusite, preferabil in lumina naturala.
Cateva detalii interesante: sticla farurilor are inscriptia bosh, iar rotile se pot scoate dupa ce demontam cele 5 prezoane din dotare. Sunt si multe alte detalii la care nu am poze, dar la viitoare sedinta foto nu vor mai scapa.

Creative256 13-07-10 16:36

:shock:Superb! Cred ca a costat ceva dar arata minunat! Felicitari, abea astept sa vad si ceva poze mai artistice in natura.

All times are GMT +2. The time now is 02:52.

- Copyright 2026 4Tuning