![]() |
Re: Opel Calibra super !!!
Quote:
|
Noutati ceva Liviutz?
|
7 Attachment(s)
Salutare tuturor....ce faceti fratilor nu mai dati nici un semn???:P
Mai postez niste poze facute recent...ceva noutati ar fii ca mi-a mai mancat vreo 300 de euro sa ii schimb bucsaraiele si kitu de ambreaj...cam atat:D |
2 Attachment(s)
Deja cam stergem praful pe topicul asta!! :cry: Mai bag si eu doua poze 8)............
|
Ceva poze "de iarna" ;) Liviule?!
|
Salut baieti,a-si vrea sa vad intreb (binenteles cei care stiu) despre calibra cat de fiabila este pentru ca la anu a-si vrea sa imi iau o calibra,eu acum am un bmw ursulet coupe,al am de 2 ani si jumatate si sincer,sincer mi-am placut mult ursuletul, dar multe piese la mecanica am schimbat si nu prea mi se pare asa fiabila,nu sunt genu sa schimb masinile des dar daca a-si lua o calibra mi-ar place sa imbin utilul cu palcutul cum se spune si de aceia vreau sa stiu cum se comporta asa si cum sunt piesele la pret?a-si vrea sa mai precizez ca nu ma intereseaza liniutele sau cursele de masini,a-si vrea sa am o masina sa ma deplasez cu ea mai mult in oras si binenteles o masina care sa imi palca si sa am pasiune pt. ea si sa ma simt bine cand o conduc,cei care au si au avut calibre a-si dori daca se poate sa imi raspunda,salut.
|
Re: Masina mea : Opel Calibra super !!!
Salut!arata bn masina!cool:suspiciou
|
Mai povesteste si tu lumii ce s-a mai intamplat cu masina...Sa stie...ca a murit topicul asta de tot. Ca daca nu o fac eu:-P
|
Si uite asa s-a terminat o poveste...........
|
salut..am urmarit tot topicul..de muult..:)...de ce s-a mai terminat o poveste?a fost vanduta?:|
|
Din cate am inteles s-a vandut, da il las pe el sa zica ce si cum
|
dap, s-a terminat o poveste dar sigur va incepe alta poate chiar mai mare :)
oricum se anunta ceva promitator....dar nu vreau sa-i stric placerea de a face el publica vestea :lol: |
asta e...oricum,f tare masina...bunicule bunicule,asteptam noua poveste :)
multa bafta! |
NU ne spui si noua noua poveste......ca VREM:d
|
pai...liviu si-a schimbat masina..cu ...................sa va spuna el daca vrea :D
|
Cu una mai comfortabila, ca face naveta pana la facultate in Brasov pe un drum nu prea bun. :-P
|
Nu cred ca o sa va povesteasca, ca nu m'ai intra pe forum ;)
oricum pacat de Calibra, mai rar asa facuta la noi in tzara |
1 Attachment(s)
Salutare tuturor:)!!!Dap am dato:((...mi-e dor de ea,dar gandu ca am una mai buna ma linisteste!!!Va multumesc tuturor care ati scris pe topicu asta indiferent de ce ati scris:)...Sper ca noul proprietar sa se bucure de ea cum m-am bucurat si eu (a fost masina mea de suflet)...
Despre noua masina nu am de zis prea multe...doar ca este perfecta ptr mine:)!! Bafta tuturor...!!! |
Si bine inteles ca va urma si noua poveste,dar nu chiar acuma,peste putin timp:) sa-mi mai strang ceva buget:P...ptr inceput vreau neaparat sa ii pun niste inele cu angel eyes...dupa care niste jante si restu nu se stie:D!!!
|
Bafta cu noul proiect ;)
|
ti-am zis si la tel, hai pe la onesti si vedem ce iti mai dau de la mine ;)
|
Super faina noua achizitie, s-o stapanesti sanatos si fara incidente. Si mie imi place e46, chiar asta vroam sa-mi iau inainte de Calibra. Dar daca e sa-mi iau la Caliba tot nu renunt, nu stiu cu ai putut tu:P
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:27. |
- Copyright 2026 4Tuning