![]() |
Re: Intalnirea "babelor" - Mures
langa darina
|
daca stai in dambu... imi cade si mie pe drum te iau eu daca nu :))
numa sa nu uit dar mai vb pana atuncia https://www.youtube.com/watch?v=YuKgu...eature=related am gasit solutia impotriva ninjelor verzi :)) |
multumesc baieti !!! vorbim pe forum si atunci cineva tot ma duce !!! multumesc pt tot ! o seara plcuta ! k e tarziu :-P vorbim maine ...ciao all
|
eu ma duc si la capatul lumii dupa cineva sa vina la intalnire(5lei/km)(glumesc).....hai k e un gest frumos sa iei pe cineva cu tine care are masina si nu are ink carnetu....sa se obisnueasca si el,pana face carnetu:D:>
|
are sistem de sunet fain collegul din ori ce punct de vedere
|
ma a fost faini stateam acolo la usa la interex ca in vrema lui ceasescu la usa dupa salam:)))
|
da ma stateam la rand=)))in fatza la supermarket:))
|
"rand" de parca ar fi epoca lu Ceausescu :D
|
Quote:
|
nu tinem inca una azi? e zapada Huni poate sa ne traga cu sania :))
|
=))) ca bine zice
Code:
Rhor |
undeva und sa facem masina sanie:D
|
Quote:
|
piata de vechituri :D
|
ni te trag eu in fiecare zi baranyka numa in fiecare a doua zi
ca si azi |
lasatzi k ajunge una pe o saptamana:P
|
sunt faine intalnirile pe zapada:X
era fain de era aseara ninsoarea asta:P |
sint foarte faine daca ai tractiune pe spate :D
|
am fost ieri prin mures cu ceva treaba, dar cand am vazut ca ploua am crezut ca nu va mai intalniti sau ati plecat in alta parte. Imi pare rau ca nu am mai trecut pe acolo :(
|
Am ajuns si eu pana la interex dar nu am mai coborat... erau acolo ceva adunati...
o venit un prieten si ma luat de la mbo si deaia nam mai venit:) Sper sa ajung urmatoarea data.. (cu masina cu tot:))) |
Quote:
|
Noa baietii nu faci azi nici o iesire ???
|
Quote:
dar poate alti:P |
baaaa.....cei aicea?:P...va rog numai facetzi off-topic k Vali oricum va sterge toate off-topicurile:).....haidetzi sa vorbim despre intalnire si nu de altele,pentru altelte sunt o gramada de Threeduri...de ex CHAT-ul acolo nu faci off-topic nici dak vrei:))
https://forum.4tuning.ro/402-mures/41...ml#post3042280 |
Am mai vorbit cu cativa veterani de la intalnirea babelor si am fost de acord sa facem intalnirea in parcare la Praktiker ;)
|
eu nici nu am mai scris nimic pt vad ca baietii vb de masini deja...care-i mai buna...care-i mai nebuna...etc....
posibil sa nu ajung nici duminica asta la intalnire...dar din 14 incolo n-o sa mai fiu absent:Doricum...in 14 nu stam mult la intalnire pt ca banuiesc ca majoritatea dintre noi avem alte intalniri mai importantee...nuu?? oricum....sa scrie-ti unde se va tine intalnirea sa stim toti din timp...sa nu mergem unu la interex si altu la praktiker:)) |
atuncia revenim la tema initiala :D
adica... uminica... atuncia la interex sau la practiker? poate ca nici eu no sa ajung... maine ma uit la masina ca ce are... maine este deja joi... ar trebuii sa ne hotaram incet incet... |
Nu e vineri maine :P??
|
Da maine e vineri:D
Va intalniti la praktiker duminica ??:P |
la praktiker miar place si mie mai bine
ii si mai aproape si locul e mai mare eu as vota praktiker |
ma mie mi indiferent unde numa sa ziceti in timp sa stiu sa nu merg in locu gresit :)
|
praktikeru sau.... este dupa corunca sau in corunca ceva "parcare de tiruri sau unde intorc... si mai tot timpu este goala... e cam ca parcarea de la practiker dar e fara stalpi:P
|
la praktiker este paznic in parcare, are o cusca a lui :lol:, sar putea sa nui convina la ala sau sai cheme pe baietii cu luminile...
|
facem unde ziceti voi mie mi tot una ori cum vin
|
Quote:
|
te ajut si eu sa tragen cusca
aduc lant |
lasatzi mai pe paznic in pace el isi face numa datoria:P
hai k la praktiker e bine .....pana nu ne facem de cap k la Auchan....Duminica de la 18:00 la PRaktiker in parkare:) |
na atuncia la prakticer:P
|
Teoretic parcarea unei magazine este parcare publica pana magazinul este deschis...dupa aceea se considera teren privat, iar la practicer e si paznicul ala care m-a mai trimis de aacolo pe mine intr-o noapte asa ca...
|
asa k dak face figuri paznicu ori il mutam pe el la real ori ne mutam noi la real :))))
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:07. |
- Copyright 2026 4Tuning