![]() |
Re: Cum sa agati o fata..
peste 3ore...ma duc la banchet...
:):) ce ma asteapta... :):) facem 5clase impreuna...hmmm.... sa vedem daca agatz una...sau doua....sau mai multe? |
Quote:
have fun si bafta :P |
Quote:
|
NEEEEED HEEEEELLLLPPPP!!! Am o .... problemutza cu o vanzatoare de la alimentara care mi-a furat inima. Are 19 ani,arata :shock: si in ce relatii sunt cu ea? pai....salut,ce mai faci si cam atat. Cei care au ceva original de zis i-as ruga sa bage un sfat, pt k faza cu...da-mi si mie nr de tel al tau sau s-o invit in oras mi se pare banal si nu stiu dak ar iesi ceva....Hai k abia astept!
|
hahaha..poate iti lasa un biletzel pe branza :)
frate eu zic sa-ti deschizi o afacere si sa faci astfel incat sa ai livrari la ea de produse...incet incet vorba..un suc si gata... ! oricum tre sa o iei usurel sa o intrebi de viata..daca are prieten...facultate daca vrea sa faca etc etc..gasesti tu ce draq |
Quote:
deci nu stiu... eu zic sa incerci o faza cu priviri asa mai dulci si mai insistente .. si dc vezi ca merge treaba... cand o prinzi odata asa mai singura (adica sa nu aiba clientzi multzi and shit ca sa fie intimidata ) bagi si tu o duma... ca ce faci cum o dregi... uite diseara ies in oras.. nu vrei si tu... bla bla bal... faza e doar sa vrei :) si acuma ca e penal... ham da stiu e ptuin penal.. cam orice faza de bagat in seama e penala.. dar altfel.. mai bine putin asa penal(desi ei nu o sa i se para pe moment ;) ) si dupa aceea scapi si she is yours :D |
Sa stii ca ai dreptate.Azi este dupa-amiaza de serviciu asa ca...wish me luck!I'm going in!
|
good luck dexer ... ;)
ne povesteti u cum a fost .... ce si cum ... alea alea ... ;) |
Logic! Da stai sa treaca timpul si sa vina dup-amiaza.
|
mda ... sa-ti creasca inima in tine pana atunci ... si sa iti rozi unghiile ... :lol: :lol: :lol:
|
GOOD motherfuckin' news!!!!Am fost azi intr-o testare a terenului si..... fata era numai zambet cand am intrat in alimentara.Am nimerit si eu momentul cand nu era nici un client.....ea era in alta parte....eu in alta si....ea vine la mine toata zambet, bag si eu zambete, alea alea. Dupa o ora trec iar sa-mi iau o inghetata.Ea rpd vine si ma intr de care vreau.... i zic, ea din nou numai zambet , bag si eu zambete....Deci treaba ar fi buna. Maine e de dimineata si...i'm going 4 the kill k sa zic asa. Wish me motherfuckin good luck!
|
Quote:
|
hai sa t ajut putin ....
cand te mai duci urmatoarea data si cumperi inghetzata sau ceva si iti da rest lasa maruntu acolo ( 20 ~ 40 de mii ) .. e cam ieftina faza dar merita incercata si functioneaza .. asa ... si daca zice sa-l iei ii zici .. nuh .. ti-l las tie .. sa iti iei o inghetzata , sau poate daca vrei sa iesi cu mine la o inghetzata si poate ceva .. un suc ... ;) .. nu la ce te gandeai tuh ... sau ... te duci direct la ea .. si ii zici asa .. auzi .. ma intereseaza si pe mine programul tau ... o sa te intrebe de ce .. ii spui .. pai shtii uite .. te-am vazut asa suparata .. si obosita .. si ma gandeam k poate daca mergem la o inghetzata pe caldura asta ... sau un sc rece .. poate nu mai esti asa posomorata .. k doar e vara si ar trebui sa fii cu zambetu pe buze .... sau .......... variante sunt o gramada ... sau te duci direkt la ea .. auzi ai prieten .. daca zice nuh .. ii zici ... bine atunci da si mie nr tau de tel sa iesim la un suc ... aici sunt 2 variante sa ti-l dea .. sau sa zica , k are preten :D |
MU HA HA H HA HA!!!! Maine trec pe sistem turbo!!! Tocmai am aflat k ai mei pleaca la tara si vin duminica...MU HA HA AHA ! E treaba in favoarea mea!!!Am sa va tin la curent cu tot. Poate chiar si niste poze....cu ...Codrina.
|
succes man ...
doar sa nu te racesti sau ceva de la atata inghetzata ... :lol: :lol: :lol: si oricum .. dak te-a remarcat .. si e doar un zambet cand esti si tu acolo .. e semn bun .. ;) |
Mu Ha Hahaha!!! She Is Mine!!!
|
ce'ai facut sefu`?
:) detaliaza... |
In juma de ora ma duc sa rezolv treaba. Am mai fost si azi dim si ea...tot numai zambete si alea alea.Da treaba e ca si rezolvata.
|
Cum sta treaba:am fost si am bagat treaba cu iesitu la un suc. Mi-a zis ca nu poate pt k lucreaza pana seara si maine e de dimineata.Atunci am zis "hai maine, atunci" a zis k ... nu stie, sa vada.... si eu "OK, hai k te las sa te mai gandesti". Oricum nu ma las. Credeti k am luat-o prea tare?Astept pareri.
|
nu cred ca ai luat-o prea tare
face pe inaccesibila...vrea sa te rogi de ea :):) va zice OK...mai da o tura diseara pe la magazin:) nu o mai intreba...iti va spune ea daca are de zis ceva(daca tot o f*** la cap va crede ca esti disperat) |
Quote:
|
Lume lume: more update.... Aoi mei au plecat la tara si....ma duc la alimentara sa cumpar ceva de baut. Cand sa intru.... ea se ascunde. Colega de la casa nu mai era asa zambareata cu mine...plm I THINK I FUCKED UP. Sau nu. Voi ce ziceti?
|
ciudat...
eu m-as duce la ea...si i-as spune: Daca nu vrei sa iesi cu mine la un suc, nici o problema, inteleg. Daca ai prieten, nici o problema, te inteleg. Dar amici tot putem fi, nu trebuie sa te ascunzi de mine ca nu te mananc. toate astea...maine... |
Quote:
daca face copilarisme d`astea da-i liber |
Am mers si azi dimineata si....treaba sta cam asa: eu obosit dupa o noapte de betie in discoteca ma duc sa-mi cumpar ceva de mancare.II zic sa-mi dea un salam caresa tina pe tren.Ea ma intreaba unde plec, si ii zic" pai plec sa-mi dau ultimul examen si apoi luni noapte plec la mare". A pus o fatza...M-a intrebat dak e greu examenu, cate am luat....in fine. Ma duc apoi sa-mi iau si un suc, la care colega ei ma intreaba " si...baiatu la ce facultate esti?" si eu mandru...ingineria transporturilor in brasov.A zis"oooo" .Intre timp fata vine la casa si iar incepe sa se uite la mine.Platesc, o salut si cand dau sa plec colega imi ureaza o duminica plcata. Deci....poate o rasari soarele....
|
bah da tu esti chiar copil :) ... io pana acuma ii ziceam : I want to tavaleit you ...
daca vrea si ea bine daca nuh :) .. serios tuh chiar ai 20 de ani sau esti f timid ( k si mine ) ?!` |
=)) =)) =)).....Psycho,cine ar putea sa-ti reziste la asemenea propunere...=))??? I want to tavaleit you....tareeeee!!!!!!!!!! :) :) :)
|
Casanova in toata regula :lol: . Daca spui "tavaleit" cu accent frantzuzesc ai dat-o gata. A ta e ;)
|
Quote:
te duci si ii zici .. wowo ... ce bine iti sta imbracata asa .. dar cred k mai bine ti-ar sta dezbracata la mine in pat :D cu putina frisca sau inghetzata p tine :D |
...in principiu ai tu dreptate ;) ,dar ptr unele fetitze,asta trebuie putin impachetat mai altfel...k nu te poti astepta k toti sa stie ce vor...:D
|
dexter...let the girl die!
nu o mai baga in seama... daca vrea sa iasa la suc...stie ca ai invitat-o... o fi crezut ca esti ceva bagabont....:):):) |
psyho ... dak o zice asa direct ... cred ca de acuma inainte ar trebui sa schimbe magazinu` de unde se aprovizioneaza ... :D
fortzat sau nu ... :lol: |
Quote:
si cum la ora asta mi-e un somn de nu ma vad .. imi doresc o femeie care sa taca ... |
dexter, nu-i aminti de prieten sau kestii
strici momentul si kiar dak iti spune k are prieten, nu dezarma, spune-i k tu nu esti gelos :) cand s-a combinat cu acutalul (daca o exista) nu a renuntat la altul pt el? acum it's your turn nu ceda, n-are cum sa nu cedeze ea pana la urma :) |
Uf! Tocmai vineri am venit si eu home.Am fost de am picat ultimul examen si apoi...Costinesti!Acolo a picat una Elena in plasa. Misto treburile astea de o noapte! Revenind la ce ma preocupa.... nici nu mai stiu ce sa zic. Tre sa merg sa vad cum mai sta treaba cu alimentara. Vorba lu Psycho... si pot sa o completez: dupa femei si autobuze sa nu alergi niciodata pt k mai vin si altele. Asa ca...
|
nenea dexter...cum e cu fata de la alimentara?
hai ca si eu ajung pe urmele tale...da asta e la supermarket:):):):) si nu stiu daca rezist sa cumpar in fiecare zi ceva:):), mai ales ca vinde la mezeluri:))) |
Am nr ei de tel, dar am aflat ca nu e din oras, si co o cunosc cam multi baieti....if u know what i mean,asa ca am cam lasat-o moarta, k mie mi-e scarba de asa fete.Poate am sa ma ofer odata sa o duc cu masina pana acasa :twisted: sa vad ce iese....dar.....
|
:):)
e tare... las' ca vine alta:) eu am mancat toata ziua salam:):):):) deci maine ma duc la cumparaturi:)))) buhahahaha |
dak tot cumperi atea mezeluri ...
cheama-o la un gratar ... sau ceva ... :D:D:D doar voi doi ... ;) alea alea ... |
gratar?
in 2? cam plicitisitor pt 2 oameni care nu au subiecte in comun si care nici nu se cunosc, si cam mica probabilitatea sa acepte... |
| All times are GMT +2. The time now is 06:45. |
- Copyright 2026 4Tuning