![]() |
Re: Machetele mele - e30_eVG3n
Beton achizitiile tale. Toate trei imi plac foarte mult, sunt superbe nu altceva.
|
1 Attachment(s)
Multumesc baieti pentru aprecieri!
Azi am vizitat si muzeul Porsche si mi-am luat de acolo... ummm... un camion Mercedes 1/43 :D Nu mi-am luat modele de competitie, deoarece acasa astept sa-mi soseasca 4 machete Porsche de la HPI. Premium ClassiXXs Mercedes-Benz L3500 "Porsche-Renndienst" |
Quote:
|
Superbe ultimele achizitii,in special Maybach 57S.
In viitor imi doresc neaparat sa ajung sa vizitez acest muzeu!:D |
Dar vrei sa ma omori?
|
Quote:
|
Trebuie prezentata repede frumusetea asta de camion:!::!::!:
|
Quote:
|
superbe ultimele achizitii, desi camioanele nu ma impresioneaza foarte tare (cel putin astea europene) pot zice ca Mercedes-Benz LP 608 si Mercedes-Benz L3500 "Porsche-Renndienst" sunt cele mai frumoase, prin simplul fapt ca nu vad in fiecare zi asa ceva.
|
Quote:
|
Super camionul. Hai cu mai multe poze :peace:
|
Multumesc tuturor pentru aprecieri!
Camionele nu cred ca vor fi urmatoarele machete la prezentari, dar printre urmatoarele(adica prezentate pe parcursul lui octombrie) sigur vor fi. |
Frumoase achizitii. Imi place directia in care a luat-o colectia ta.
Crezi ca ai putea face o poza la toata colectia ? chiar sunt curios cum arata toate :) |
6 Attachment(s)
La rugamintea lui Andrei am facut niste poze de grup cu machetele 1/43. Toate locurile libere sunt deja rezervate si asteapta sa fie umplute pana la sfarsitul anului (sau poate mai repede...). Nu ma rugati sa prezint macheta X sau Y, stiu exact de ce nu am prezentat-o pana acum (ori o astept pe alta culoare, alta versiune sau alt livery). Multumesc pentru intelegere!
Enjoy;) |
Arata foarte frumos, producatori renumiti... te-ai reprofilat.
Dar, am o intrebare pentru tine: unde-s restul de machete? Ce ai facut cu cele de la Cararama, Hw, Bburago etc-etc?! :???: |
O mica parte din magazinul AA..bravo man:!:
|
este de-a dreptul impresionant...e28-ul ala gri este fenomenal si mi-l doresc si eu foarte mult, la scara mai mare.ai niste machete deosebite.un singur lucru mi-a scapat pana acum si am uitat sa intreb:confused2...ce e ala livery?...:?: poate imi explici daca poti si nu deranjez...
|
imi place cum le-ai organizat....esti meticulos...
felicitari |
Quote:
|
Extraordinara colectia ta frate, am ramas masca. E tare fain sa le vezi asa impreuna. Superbe si la mai multe!
|
Multumesc tuturor pentru aprecieri!
Quote:
Quote:
|
Superba colectie ai !!!
OFF: Livery nu au doar masinile de Le Mans... ci toate masinile de competitie fie el pe un circuit inchis, unul stradal, macadam sau orice altceva. |
Quote:
Stiam asta, dar ma refeream la ce ma interesa pe mine sa primesc: masini de Le Mans :D |
Multumesc pentru explicatie domnilor, totul e limpede acum.
|
Pai hai sa le iau pe rand:
1/18: Ferrari BBurago Italy + inca cateva, parca Smart de la Kyosho, in fine, frumos ce ai 1/18 1/24: Fiind scara mea preferata, bineinteles "colectia" ta 1/24 imi place cel mai mult, chiar daca ai doar o macheta :lol: Oricum, e superb Camaro ala FM, daca odata o sa te hotarasti sa-l vinzi, buzz me :-) 1/43: Foarte frumos ce-am vazut in poze, sunt deja multe, si doar de calitate, AA, HPI, Minichamps. Cred ca in ritmul asta colectia ta 1/43 va putea fi usor catalogata ca superba :D 1/64: Prima "dragoste" nu se uita ... ;) |
9 Attachment(s)
AUTOart 1/43 Citroën Xsara WRC 2003 S.Loeb/D.Elena (Winner of Rally Monte Carlo) Macheta am achizitionat-o sambata si este destul de rara, fiind sold out de foarte mult timp pe site-ul Aa.com. Masina reala castiga in 2003 pentru prima oara raliul de la Monte Carlo, avand echipajul Sébastien Loeb/Daniel Elena. Enjoy! |
4 Attachment(s)
... si impreuna cu "fratele" castigator din 2005, tot de la Monte Carlo:
|
Nici nu sesizezi ca e la 1/43...superbe amandoua man:!:
|
Ce faine sunt amandoua, cum zice si Costi zici ca sunt 1:18 asa bine arata. Felicitari!
|
O colectie foarte frumoasa, bravo. Eu ma chinui din rasputeri sa ma abtin in a lua 1:43. Incerc sa raman pe o scara, desi e cam greu:lol:
|
foarte dragute astea 2...si locatia pentru poze imi place mult:yes:
|
9 Attachment(s)
AUTOart 1/43 2005 Ford Mustang GT |
Faci tu cum faci si ies pozele astea de spui ca sunt masini reale..
Foarte tare calul asta:!::!::!: |
ma repet, imi place foarte tare locatia in care le pozezi, iar Mustangul asta da chiar bine pe aceasta culoare, chiar imi place:oops:
|
Frumos AutoArt la mai multe prezentate
|
Superba ! Despre detalii n-are rost sa mai zis pentru ca sunt foarte bune pentru scara 1/43 (because it`s AutoArt :D ) , model frumos, iar pozele au iesit bine ca-ntotdeauna.
|
Uuu ce fain ii Mustangu' si culoarea este super, de poze nici nu mai zic. Felicitari!!!
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
9 Attachment(s)
HPI Racing 1/43 Mazda 787B (#202) 1991 JSPC D.Kennedy/T.Yorino JSPC (All Japan Sports Prototype Championship) a fost un campionat de anduranta japonez ce a existat intre 1983 si 1992. S-a remarcat in principal prin concurenta acerba dintre modelele Porsche 956 si 962C si modele autohtone, Mazda, Nissan si Toyota. Modelul 787B, derivat din modelul de Le Mans, era putin diferit, prin lipsa farurilor si prin remodelarea caroseriei(pe care n-am observat-o insa si la macheta). In rest, macheta este impecabil lucrata, in stilul celor de la HPI. Editie limitata de 2688 bucati. |
6 Attachment(s)
... si impreuna cu modelul de Le Mans, tot din '91 :
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:16. |
- Copyright 2026 4Tuning