![]() |
Re: New Racing Team: Shadows
hmm.. frumusel rau Eclipse`ul... ce ai pe el mai exact? :>
|
3 Attachment(s)
am si eu 3 poze...spre nemultumirea unora de puterea lu` pee.
|
mari modificari nu sunt facute la el ...masina e adusa din germania in februarie 2009.la mine e din septembrie 2009.2.0,benzina,150 cp,suporta turatie mare..urmeaza in vara asta modificarile...vopsit,aranjat interioru`,sound,jante..si sa vedem ce idei imi mai vin pt exerior :)) momentan ma multumeste asa cum e :) dupa ce o sa termin cu bacu` si admiterea o sa ma ocup de ea asa cum trebuie :) ma bucur ca iti place
|
Quote:
P.S.: la ce scl esti? si app.... esti fata? :D |
da..sunt fata.sunt la roiata :) mie nu`mi plac masinile incarcate..cu 1 milion de stickere si praguri pana in pamant ..la ce strazi avem noi..am fisurat de 2 ori bara dak mai pun si praguri se alege prafu` :)) banii vor veni pe parcurs ..la capitolul rabdare stau cam prost..si eu sunt la fel de increzatoare ca si tine k micutza mea torpila va deveni o bestie :))
|
Quote:
Daca o vrei de show.... asta e , trebe lasata.. nu chiar sa atinga asfaltu`...cam la inaltimea unui pachet de tigari asa... si da beton. Rabdare nu tre sa ai, BANI tre sa ai...daca nu ai de-aia, o sa vezi ca o sa fii nevoita sa ai rabdare. |
Quote:
P.S frumoasa masina |
10 Attachment(s)
R.I.P INU
|
6 Attachment(s)
R.I.P INU
|
Omagiul a fost adus in numele tuturor colegilor de club...De acolo de sus v-a avea grija de noi.
|
PASTE FRICIT SHADOWS
|
multumim Kitz`....asemenea si tie si familiei tale
|
Quote:
ms mult ... privat4u2 |
nu erea Shadows VS Midnight....erea o emisiune despre legale si tot ce tine despre ele...si ne-am gandit ca e de bun simt sa fie amandoua cluburile prezente.
|
Paste fericit :)
|
Aceleasi urari ti le intoarcem si tie Mitza...multa bafta
|
Quote:
|
Quote:
|
eu gen,....stii ...gen eu....gen ...
|
4 Attachment(s)
Guess who......
|
Quote:
|
Sarbatori Fericite!
|
@Ashuletz, multumim la fel si tie, :D , @ private vrei sa impingi spre lumea cu 2 roti pe cineva anume? :lol:
P.S.- dabea il asteptam ;) |
e obtiunea lui si asa cum il stiu eu....isi va lua ceva
|
Quote:
|
49 Attachment(s)
Cum a dat un pic caldura bayetzii si-au facut de cap
Toate acestea au fost facute cu ajutorul noilor nostrii de club...si pe aceasta cale le urez multa bafta si asfalt uscat. |
Bravo Greule..frumoase poze..data viitoare poate o sa fim mai multi...
|
sunt sigur de asta...deabi astept sa se faca frumos....hai cu varaaaaaaaaa
|
frumoase pozele....:)
|
Arata foarte bine noile jante de pe 320:!:
|
cand a fost intalnirea aia ?
|
@Private4u2 multumim de urari, sa speram ca saptamana asta mai este proasta ca daca vine soarele , ne dam ca iepurii forjatori :lol: bafta 2 all
|
asfalt uscat baieti,-'burn rubber not your soul'!.........milu te coafeaza rau de tot un motor,deci nu mai sta pe ganduri....si la cat esti tu de ambitios am toata increderea ca te voi vedea curand pe ceva bomba...;)....:D
|
Salutare baieti, frumoasa intalnirea, dar nu v-ati plictisit sa faceti intalniri tot pe bulevard?? (bag si io strambe sa va corup)... Nu v-ar face un drum pana la Sibiu?? Hai ca va duc in restaurant misto...sau in bar la o tabla...poate isi ia si greu` revansa :lol:
|
O sa onoram invitatia cat se poate de curand...u vb cu bayetzii de acolo si poate organizam ceva:D
|
trafy tu mi`ai sters cumva niste postari? /:)
|
Super_deny tu stai la Copacelu ? ca tot vad masina inainte de calea ferata....
hmmm azi am vazut una bucata bmw rosu cu sticker 4T cu cifra 88 la numar... oare cine este ? :)) |
hm..masina o sa o vezi mereu acolo :)) mai ales akm k i`a expirat asigurarea ..la copacelu stau la tzara iar bmw`u cu 88 la nr e al lui trafy :) asta era intrebare capcana?
|
Quote:
|
Hai bai nene cu soarele ca ard de nerabdare sa ii dau bice la magar , unii au vazut cum fac cand duc lipsa de vibratiiiii!!!! :twisted:
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:31. |
- Copyright 2026 4Tuning