![]() |
Re: discutii Satu Mare
ati auzit ceva de cupa martisorului????sau raliu martisorului???sau ceva de genu???sa vedem c stiu fomeile :D is curios cine se pune cu tanti meu ?! :D:D:D
|
vreau sa-mi vad logo-ul
|
esteeeeeeeeeeeeeeeeeee am reusit
|
oki oki,acuma gata cu offtopic pls :D
ati auzit ceva de cupa martisorului????sau raliu martisorului???sau ceva de genu???sa vedem c stiu fomeile :grin: is curios cine se pune cu tanti meu ?! :grin::grin::grin: vreau idei si pareri! |
as vrea sa vad femei cum se intrec pacat ca a mea n-are permis dar poate la anu o inscriu ca sa-i fac o surpriza chiar ii pe bune faza cu cupa martisorului?
|
se face de obicei in sm ,organizat de ACR(auto cacat romania)
|
no fain ca mai fac si astia ceva am crezut ca nu mai exista
|
stiti ceva mecanic bun de dacie ?
ca s-ar putea sa imi schimb cutia de viteze la dacie ... ca altefel nu o porea pot conduce si poate si set motor. asa ca sa am si eu masina ... intr-un final si sa o faca cat de cat repede si la un pretz acceptabil |
daca ai cutie la schimb de ce nu incerci tu? faci rost de o groapa si vreo doi prieteni ca nu-i asa greu am mai participat la o schimbare la un prieten si a mers usor
|
la set motor habar n-am ca toti is mecanici buni pana le dai masina
|
da ce se mai stie de raliurile de la madaras...se mai organizeaza ceva anu asta?
|
Quote:
|
si io sper...numa k dak se tine..apoi sa aflu cand is etapele...k apoi acolo o sa fiu:D
|
da` u mai ai polo? k nu lam vazut de mult...
|
Quote:
|
aha...bine zici...k nu se stie nici o data cu zapada...da acuma...ii vreme buna:D...
|
Quote:
|
si atunci ce ai condus intre timp ?
ca nu cred ca ai fost pieton ... |
Quote:
|
Matizu lu' mama :lol: ;)
|
Quote:
:peace: :peace: :peace: :peace: :peace: |
cine scrie mai multe despre raliul de la madaras ca nu-s in tema?
|
pfoa,poveste lunga si prea frumoasa,c nas da dak ar incepe din nou,asai szambi?
|
Quote:
A fost ceva foarte mishto dar problema au fost...... banii.... again..... Etapele erau arbitrate de arbitri autorizati in acest sens, care trebuiau platiti, organizatorii la fel trebuiau si ei sa aiba cat de cat de o cafea... intretinerea pistei.... paznic... premiile ... etc....... toate costa bani...... Multe discutii au avut loc si s-a incercat si varianta cu sponsorizarea dar.... greu de tot.... apoi a inceput lumea sa nu se mai implice etc..... Pacat, zic eu, ca la un moment dat au venit concurenti si din afara judetului si am inceput sa ne organizam chiar pe echipe dar parca deodata s-a dus intereseul si totodata si etapele :sad: :sad: :sad: Daca ar fi cineva..... solutii privind finantele.....:shock: |
iti zic eu tie k dak unii organizatori se ocupau un pic mai mukt cu intretinerea pistei si nu cu ..."cum sa bag mai multi bani in buzunar",dak dadeau 500.000 mi la unu cu un buldozer sa mai planeze un pic pista.....aveam deja un campionat si cu masini din alte judete.dar sa lasam subiectu k ma cam irita la talpa treaba asta
szambi,ti-ai scos deja masina d la hibernat? |
sal'tare satu mare :)...is si eu pe acasa in vacanta..m-am gandit sa postez...sa nu ma uitati :)...
szambi te-am vazut azi pe pod...vezi k ti-am facut poza knd te-ai bagat la semafor..santaj :)...cam murdara masina :P...glumesc...arata mijto... am vazut ieri subaru...ce un sunet o scos...adorabil nu alta... in rest...o intalnire ceva??? |
Quote:
|
pacat mare ca nu se mai organizeaza am un aro care l-as fi rupt fara retinere de suflet
|
szambi77 da tu ce bmw ai avut...k am citit paginile mai vechi d p topicu asta...?
|
Quote:
|
Quote:
In legatura cu Madarasul..... eu unul nu stiu exact cine si cat a avut de castigat si nici nu mai are importanta..... parerea mea este ca-i f. mare pacat ca s-a sfarsit totul :cry:.......... S-ar fi putut scoate ceva frumos din acea pista :cry: .... pur si simplu. .. pacat :cry: |
Quote:
|
Quote:
|
erau faine szambi....mergeam si eu de fiecare data cand erau etape si daca era frig stateam in masina da tot ma uitam....acuma vedem ce va fi pe viitor...doamne ajuta
|
oky ... atunci vineri seara sau sambata ne intalnim ? ceva ? ;)
|
Daca aveti chef let's go!!!!;)
http://www.carstyling.hu/prog_shower.php?id=418 |
azi am luat revista nr.5 4tuning...este in ea polu-ul lui szambi77...:D...da pozele is de cand era in oradea...
|
Quote:
|
am intrat sa vad ...
dar nu inteleg nici o boaba din ce scrie acolo ... PS. ... Criwar ... ieri seara u erai cu mashina pe pod ? |
Spark e vb de primu show din 2007 la ungria szeged.Vor fi masini aduse din SUA si din UE masinile din fast and the furios,elenor(shelby)etc...multe masini frumoase,Skyline de 500 de cai pt drift etc....Pretu biletului va fi 1800 de ft
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:34. |
- Copyright 2026 4Tuning