Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Cum sa uiti persoana pe care ai iubit-o? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/13732-uiti-persoana-iubit.html)

BMWPower 30-04-07 20:37

Re: Cum sa uiti o persoana pe care ai iubit-o?

@Acer & co, ai spus ca esti sigur ca inca mai tine la tine enorm etc. E o impreie gresita frate, ea sufera dupa ala pe care l-a cunoscut inainte sa te 'strici'. Femeile ca si barbati de altfel se indragostesc de o anumita persoana, dupa cateva luni deja avem o imagine a 'idealului' insa cei mai multi nu isi dau seama ca suntem intr-o continua schimbare, noi insine nu ne dam seama mai bine zis, decat daca ne concentram sa vedem cum am fost si cum am devenit. Incerc sa ma fac inteles cum pot mai bine nu stiu daca reusesc...stiti recalama aia la bere parca...."nu mai esti barbatul de care m-am indragostit''...cam asa se intampla si in realitate, ea acum sufera dupa cel pe care l-a cunoscut acum 3 ani si care acum e "mort" in ceea ce o priveste, tu esti doar un outsider care incearca sa intre in pielea acelei persoane pe care ea a piedut-o, deci nu are rost sa te mai chinui pt ca in ceea ce o priveste arati penibil, las-o sa-si planga morti si vedeti-va amidoi de viata in contiunuare. Imi pare sincer rau sa spun toate astea dar asta e tristul adevar, tu cel de acum l-ai killerit pe cel pe care ea il iubea, cum vrei sa te trateze?

dolb 30-04-07 20:53

uite un om care isi demonstreaza varsta ! :D

dolb 30-04-07 20:56

insa.. cu fata mea treaba a stat in felul urmator: ala a fost prima ei dragoste adevarata! si nu a fost cuplata cu el, insa s-a cuplat cu mine, eu i-am fost primul la pat , primul iubit .. pur si simplu PRIMUL in aproape orice! si ea cam la fel mi-a fost mie ( exceptand faptul ca nu mi-a fost prima iubita ) ! si acum m-a lasat pt ala cu care .. atentie .. VA FI !! ce parere ai de o fata care isi planuieste sa fie cu un baiat in viitor? ( si baiatul vice-versa ) ??

Acer 30-04-07 21:36

Quote:

Originally Posted by BMWPower (Post 878098)
@Acer & co, ai spus ca esti sigur ca inca mai tine la tine enorm etc. E o impreie gresita frate, ea sufera dupa ala pe care l-a cunoscut inainte sa te 'strici'. Femeile ca si barbati de altfel se indragostesc de o anumita persoana, dupa cateva luni deja avem o imagine a 'idealului' insa cei mai multi nu isi dau seama ca suntem intr-o continua schimbare, noi insine nu ne dam seama mai bine zis, decat daca ne concentram sa vedem cum am fost si cum am devenit. Incerc sa ma fac inteles cum pot mai bine nu stiu daca reusesc...stiti recalama aia la bere parca...."nu mai esti barbatul de care m-am indragostit''...cam asa se intampla si in realitate, ea acum sufera dupa cel pe care l-a cunoscut acum 3 ani si care acum e "mort" in ceea ce o priveste, tu esti doar un outsider care incearca sa intre in pielea acelei persoane pe care ea a piedut-o, deci nu are rost sa te mai chinui pt ca in ceea ce o priveste arati penibil, las-o sa-si planga morti si vedeti-va amidoi de viata in contiunuare. Imi pare sincer rau sa spun toate astea dar asta e tristul adevar, tu cel de acum l-ai killerit pe cel pe care ea il iubea, cum vrei sa te trateze?

Pai m-am schimbat in bine asta e problema inainte ii vorbeam urat nu dadea de mine cateodata si mereu imi zicea ca imi bat joc de ea. Abea ieseam cu ea pentru ca nu stiam ca o iubesc. Eram practic un super porc o faceam sa planga des din multe chesti. Si cand am inceput sa devin baiatu care vroia ea mereu sa fiu sa ales prafu. Poate ai dreptate insa cum sa itzi placa ceva care era mai rau? Sper sa nu ai dreptate insa multzumesc mult pentru idee o sa o confrunt cu ce ai zis. Macar aflu daca e asta adevaru

dexter_20 30-04-07 21:37

cu cat planuieste mai tare cu atat dezamagirea ei va fi mai mare! Treaba testata si verificata nu doar de mine ci si de amicii/amicele mele.

Acer 30-04-07 21:39

Quote:

Originally Posted by dexter_20 (Post 878230)
cu cat planuieste mai tare cu atat dezamagirea ei va fi mai mare! Treaba testata si verificata nu doar de mine ci si de amicii/amicele mele.

Nu am inteles ce ai vrut sa zici? ce sa planuiasca?

Acer 30-04-07 21:45

Si ca intrebare la ce ai zis tu. De ce mama dracului inca ma suna si chiar zilnic dc trece prea mult timp si nu o sun eu? De ce ma mai invita in oras?

Acer 30-04-07 21:47

Sa mor fata asta mi-a distrus tot universu meu care parea perfect inainte de ea. Si nici dupa ce ne despartim nu am liniste, imi vine iar sa ma duc sa o strang de gat cum imi venea in mare parte din timpu relatiei cu ea

Sasha_z 30-04-07 21:48

Quote:

Originally Posted by Acer (Post 878241)
Sa mor fata asta mi-a distrus tot universu meu care parea perfect inainte de ea. Si nici dupa ce ne despartim nu am liniste, imi vine iar sa ma duc sa o strang de gat cum imi venea in mare parte din timpu relatiei cu ea

imi cer scz...darnu inteleg nu am apucat sa citesc toate posts`urile...u ce vrei acum s`o uiti sau ...?

dexter_20 30-04-07 21:51

din....obisnuinta te suna & shit.e greu sa renunti brusc la o rutina,nu crezi? cel putin asa mi-a facut mie o tipa.si cu planuitu....il citam pe dolb

Acer 30-04-07 21:53

Quote:

Originally Posted by Sasha_z (Post 878246)
imi cer scz...darnu inteleg nu am apucat sa citesc toate posts`urile...u ce vrei acum s`o uiti sau ...?

Initial intrebarea mea a fost ce are in cap dc ai chef sa citesti posturile mai dinainte sau cel mare pus de mine.
Stiu ca nu e chiar foarte on toppic dar e singuru topic unde am citit si am vazut oameni mai cu capu pe umeri. Citeste poate ai tu o explicatie

dexter_20 30-04-07 21:55

acum nu trebuie sa mi-o iei in nume de rau da...decat sa inerc sa inteleg ce e in capul unei tipe,sa o..."descifrez", mai bine ma apuc sa numar firele de iarba de pe un stadion de fotbal....

Acer 30-04-07 21:56

Quote:

Originally Posted by dexter_20 (Post 878250)
din....obisnuinta te suna & shit.e greu sa renunti brusc la o rutina,nu crezi? cel putin asa mi-a facut mie o tipa.si cu planuitu....il citam pe dolb

Uite ca am facut bine ca am intrat macar am primit noi ideei. O sa o confrunt cu tot ce atzi spus dar joi pentru ca miercuri are examen auto si vreau sa o las sa se concentreze la asta. Mai nou ma rugat dc pot sa ma duc cu ea cu masina in poligon maine sa mai conduca si dc ma duc cu ea cand da examenu pentru ca ii este frica.

dexter_20 30-04-07 21:58

MAAAAAN!!! Nu vezi ca miroase a.....interes?

Acer 30-04-07 21:59

Quote:

Originally Posted by dexter_20 (Post 878257)
acum nu trebuie sa mi-o iei in nume de rau da...decat sa inerc sa inteleg ce e in capul unei tipe,sa o..."descifrez", mai bine ma apuc sa numar firele de iarba de pe un stadion de fotbal....

Nu iau nimic in nume de rau eu va multumesc pentru ca incercati sa imi dati un mic ajutor pe care din alta parte nu puteam sa il cer. Prieteni mei daca zic ceva legat de ideea ca as putea suferi dupa ea ma iau la misto.
Fetele din grupu meu de prieteni ar da orice sa aiba ce barfi asa ca am ales si eu un nume de pe monitoru meu si am cerut ajutor anonim

Sasha_z 30-04-07 21:59

pai si d c sa nu te duci????eu am dat examenu acum 3 sapt si iubitul meu nu s`a miscat de acolo de la ora 10 pana la ora 2 :-?

Acer 30-04-07 22:02

Quote:

Originally Posted by dexter_20 (Post 878265)
MAAAAAN!!! Nu vezi ca miroase a.....interes?

Pai asta e problema si eu am crezut la fel pentru ca asa face mereu ma cheama sa iesim ne intalnim totu bine si frumos dar dc zic ceva legat de impacat o ia crzele cu plans si tot tacamu. Daia nu inteleg ce se intampla

dolb 30-04-07 22:02

do it! trebuie sa vada ca ii esti aproape, ca incerci sa o ajuti!! asa am recastigat-o si eu! tot cu masina in poligon ( desi nu a dat de permis), ii faceam referate pt bac, i-am imprumutat carti de ale mele, ii puneam pile la profi sa ii dea numai 10 :D ;)
DECI FI LANGA EA.. DUCETI-VA IN POLIGON.. EVENTUAL SUSTINE-O MIERCURI LA EXAMEN !!!! iar joi ( chiar si miercuri seara ) iesiti .. spunand ca sarbatoriti ca a luat permisu ( sa speram ca il ia ) .. si uite asa o sa incerci ce ti-am zis ;) kiss her sweet .. make me proud ! :D

Acer 30-04-07 22:04

Quote:

Originally Posted by Sasha_z (Post 878267)
pai si d c sa nu te duci????eu am dat examenu acum 3 sapt si iubitul meu nu s`a miscat de acolo de la ora 10 pana la ora 2 :-?

Cu masina sa conduca ma duc chiar dc mie frica :) e prafff. Cand da examenu s vad dc ma pot trezi nu e vorba de asta e vorba de intrebarea ce are in cap?

dolb 30-04-07 22:05

Quote:

Originally Posted by Acer (Post 878276)
Pai asta e problema si eu am crezut la fel pentru ca asa face mereu ma cheama sa iesim ne intalnim totu bine si frumos dar dc zic ceva legat de impacat o ia crzele cu plans si tot tacamu. Daia nu inteleg ce se intampla

gresesti .. asa pateam si la mine!
fi atent: nu ii mai zice nik de impacat, incearca sa o atragi spre tine, sa iesiti mereu, sa fiti f f f buni prieteni , sa iti dai interesul pt ea , poate chiar ( daca cedeaza ) sa o saruti iar dupa un timp ( o luna jumate - doua ) incearca sa pui problema intr-un fel.. "ce frumos ar fi fost daca acum am fi fost impreuna" ;) get my point? :D

Acer 30-04-07 22:07

Quote:

Originally Posted by dolb (Post 878286)
gresesti .. asa pateam si la mine!
fi atent: nu ii mai zice nik de impacat, incearca sa o atragi spre tine, sa iesiti mereu, sa fiti f f f buni prieteni , sa iti dai interesul pt ea , poate chiar ( daca cedeaza ) sa o saruti iar dupa un timp ( o luna jumate - doua ) incearca sa pui problema intr-un fel.. "ce frumos ar fi fost daca acum am fi fost impreuna" ;) get my point? :D

Sa pierd atata timp in starea in care sunt de 2 luni pare aproape tortura. Daca as stii ce are in cap poate as rezolva situatzia cumva. Si cum as rezista eu sa ies cu ea fara sa o sarut? Iar dc si-ar face alt prieten si mi-ar zice de el cre ca i-as da cap in cap pe amandoi

dolb 30-04-07 22:09

el nu are nici o vina ;) nu ai dc sa ii dai cap in cap!

dolb 30-04-07 22:11

uite .. a mea se combinase cu un angajat de al meu!! de la terasa drq .. le facusem cunostinta si dupa cateva zile aud ca s-au combinat si ma duc acolo ( ca suspectam ca e cu fetele.. si am folosit pretextu ca ma duc sa imi salut nashul ) si vb cu tipul.. il intreb , apoi ea m-a vazut, vine si el ii zice saruta-ma si i-a dat un pupic pe buze! eu in urmatoarea clipa l-am mangaiat pe el ( pe par :-p) iar ei i-am pus mana pe fund si am plecat ;) iar a doua zi aflu ca nu e nik intre ei :D life sux cateodata ;)

Acer 30-04-07 22:13

Quote:

Originally Posted by dolb (Post 878296)
el nu are nici o vina ;) nu ai dc sa ii dai cap in cap!

Gasesc eu motiv :) nu stiu cum as reactziona oricum nu as reactziona frumos.
Am avut chiar un cosmar in legatura cu asta acum cateva zile asta ma indemnat sa caut pe net. Oricum eu plec in seara asta in oras cu baieti si o sa citesc toate mesajele care or sa ramana daca are cineva vre-o idee noua sau o explicatie e binevenita. Macar sa am subiect de discutie cu ea joi si nu mai imi povesteste de cainele ei sau alte aberati

dolb 30-04-07 22:24

:lol: te seaca cu cainele eh?
mdea.. si eu am avut un cosmar acu 2 sapt .. am vazut un barbat iesind pe o usa iar apoi o vad pe ea cu multe flori in mana ( ceva ca si cum s-ar fi maritat ) .. dar am avut momente in care o visam in fiecare noapte, sau visam cum o faceam :(

dexter_20 30-04-07 22:25

si daca ti-ai gasi alta si ai fi tu cel care ii inchide usa in nas? nu ar fi mai bine?

dolb 30-04-07 22:26

Quote:

Originally Posted by dexter_20 (Post 878329)
si daca ti-ai gasi alta si ai fi tu cel care ii inchide usa in nas? nu ar fi mai bine?

i-ar fi mult mai bine ! dar nu vrea ;)

dexter_20 30-04-07 22:29

Pai dc sa vrea? K doar nimeni nu e niciuna k EA!!! Intrebarea e ...dupa cate ai patit mai vrei una ca EA? sau esta gata sa incerci altceva? Nah k te-am pus pe ganduri....draga ACER

dolb 30-04-07 22:33

nu..nu ai inteles ! nu vrea EL !!! :D

dexter_20 30-04-07 22:42

aham....stai k incepe sa imi bata si mie faza lunga! din ce am citit si (sa zicem ca am inteles) el vrea si ea nu! da se pare ca e viceversa!...oricum e valabil in ambele cazuri...NEXT si gata...fara "hai sa ne impacam" sa mai incalzim odata ciorba ca doar gustul il stim.

Acer 01-05-07 02:04

Quote:

Originally Posted by dexter_20 (Post 878370)
aham....stai k incepe sa imi bata si mie faza lunga! din ce am citit si (sa zicem ca am inteles) el vrea si ea nu! da se pare ca e viceversa!...oricum e valabil in ambele cazuri...NEXT si gata...fara "hai sa ne impacam" sa mai incalzim odata ciorba ca doar gustul il stim.

Probabil asa e cel mai bine asa imi zic mereu pana cand ma suna si ii aud vocea ....... acolo se alege prafu... Nu e vb ca nu e niciuna ca ea ma obisnuisem cu ea mi-a inghitzit foarte multe ***uri si toate fetele tind sa imi aminteasca de ea nush de ce draq.
O sa incerc faza cu sarutata joi sa ma comport frumos etc si dc nu tine sambata tre sa mergem amandoi la ziua cuiva si acolo o sa vb pentru prima oara cu ea sa ii spun ca nici amici nu vreau sa ramanem pentru ca e imposibil.
Ce ziceti e o idee buna? Am ajuns la capatu rabdari ma simt captiv intr-o situatzie care nu se mai termina

dexter_20 01-05-07 07:05

ar trebui sa fii mai hotarat in decizii. daca oscilezi tot timpul si gandesti cu "pompa de sange" in loc de creier mai tarziu o sa doara! asta ti-o spun din proprie experienta. mai bine suferi acum mai putin decat mai tarziu si mult mai mult. dar asta e doar varianta mea. nu trebuie neaparat sa o iei in considerare. macar gandeste-te!

dolb 01-05-07 10:11

Quote:

Originally Posted by Acer (Post 878687)
Ce ziceti e o idee buna? Am ajuns la capatu rabdari ma simt captiv intr-o situatzie care nu se mai termina

duuuuuuude :lol: daca ea ti-a propus sa fiti amici atunci inca mai vrea sa fie cu tine! ! ! dar trb sa stai pe langa ea.. o perioada sa ii demonstrezi ca te-ai schimbat ;) sa nu ii faci chestia asta sa ii zici ca nu mai vreti sa ramaneti amici ;)

Eugen_TL 01-05-07 11:46

lol asta cu ramasul amici poate sa insemne si un fel de " mi se rupe de tine " dar hai sa nu te raneasca ;) ti-o spune pe ocolite .... bai la cate fete sunt unele mai bune ca altele stati in una ma fratilor?....

dolb 01-05-07 11:49

nu-i chiar un fel de "mi se rupe de tine" ! femeile au o gandire vasta! faza cu amicitia are mai multe conotatii ; eu o vad ca pe un test! vrea sa te incerce sa vada daca te-ai schimbat! si poti ramane amic cu ea, iar mai tarziu sa o recuceresti ;) mie mi-a mers treaba asta si nu odata! si nu la o fata !

Spark 01-05-07 12:05

pai ... nush` ... mie mi se pare umpic aiurea faza ...
deci am mai patzit si eu faza cu ramanem amici ... si nah` ... nu am mai cautat-o deloc ... deci nu am mai pastrat legatura. si culmea ... ea imi trimite de sarbatori sms-uri si imi stie nr ... si cand mai mai vede parca i se lumineaza fatza ... si e numai un zambet ....
dar nah` ... sansa ei o picat ... nu mai vreau eu
desi la momentul respectiv era totul pt mine ... nah` .. ata ete :)

dolb 01-05-07 12:10

dar daca voiai tu .. sigur ar fi vrut si ea ! :D trust me.. si mie mi se lumineaza fatza cand imi da un beep fosta, si o sun imediat indiferent unde sunt sau cu cine sunt! si i-am promis ca toata viata o voi astepta indiferent daca sunt casatorit ( cu copii ) sau nu ! si vreau sa ma tin de promisiune ;)

Spark 01-05-07 12:11

la un momentdat ... si eu gandeam asa ...
dar acuma zic eu ca nu merita ...

dolb 01-05-07 12:13

:D desi am uitat-o , desi nu o mai iubesc si intentionez sa imi refac viata alaturi de alta, sa stii ca eu chiar o sa o astept si oricand va vrea sa fim impreuna, voi lasa TOT pt ea ;) este unica fata

Eugen_TL 01-05-07 12:15

grav atunci ... cu o asemenea gandire nu vie putea sta langa actuala si iti va da papucii de urgenta :)))

All times are GMT +2. The time now is 07:35.

- Copyright 2026 4Tuning