![]() |
Re: accidente in bacau
3 Attachment(s)
Am trecut azi spre moinesti si la iesire din Grigoreni am vazut asta.
Nu stiu mai multe detalii. |
Asta e dupa cum arata nu stiu daca a scapat ala din dreapta daca se afla in masina...."Locul Nepotrivit si Ceasul RAU".......
|
2 Attachment(s)
aici una in Letea Veche duminica 23.03.2008
|
1 Attachment(s)
un accident in spatele parcului 26.10.2007
|
1 Attachment(s)
cel mai urat aproape de piatra anul trecut, e nasol rau asta
|
Quote:
|
nu cred ca a scapat intrucat in film parca se vede o mana a soferului.
|
hmmm....Viteza Ucide......da unii nu inteleg....si in plus dak te intreci cu unul ala ajunge mai devreme ca tine cu 5 10 min ....
|
NU a scapat, ca airbag-ul cu o parte din cap au iesit prin luneta.
|
da ce accidente.... mai ales ala cu caruta e nasol tare
|
prostie+viteza=moarte
|
are cineva poze cu accidentu de sambata noapte de la mall?ala cu A6
|
accident filmat de politisti la Piatra-Neamt:D
il aveam in format flv dar nu merge postat .. uitati link-ul https://www.220.ro/Accident_filmat_de_Radar-64880.html |
hmmm...grav
|
7 Attachment(s)
nu cred ca este in bacau dar pacat de masina :|
|
asigurarile astea... :lol::lol:
sau poate dusmanii :):) |
Quote:
aveti vreo unu poze cu bmw ul ala de pe taxi de bn ,seria 5 ul ala cu jantele alea frumoase ?ca a facut accident pe la sascut si am inteles ca e dauna totala |
7 Attachment(s)
vrei sa spui cel de SALAJ? cel break? am auzit ca a avut accident pe 26.03.2008, undeva la SASCUT,am auzit ca s-ar fi rasturnat cu ea la 200km/h ceva de genu. am poze cu masina de cand era ea intreaga. il cunosc si pe sofer (care acum din ceea ce am auzit este in coma in spital la Bucuresti). speram sa isi revina ! iata si pozele. asta e masina?
|
4 Attachment(s)
Nu pot sa spun decat ca am ramas socat cand am vazut masina si cat sange putea sa fie in ea. A stat astazi cateva ore bune langa stadion platforma cu masina. Am aflat de la un prieten comun pe care il aveam cu soferul ca a adormit la volan, a lovit un cap de pod si s-a rasturnat. Soferul este in coma cu fractura de bazin si ambele picioare rupte iar pasagerul stiu doar ca este in coma. Sorry de calitatea pozelor dar sunt facute cu telefonul. Macar faceti-va o idee...
|
[QUOTE=Bmw_Rulllzzz;1450783]
am ramas fara cuvinte :| .. omg ce poate face viteza :| mereu il vedeam ca mergea cu viteza am mers si eu dar oricum omu era nebun la volan .. mereu mergea cu viteza .. :( pacat .. da'o naibi de masina bine ca nu o murit :cry: |
Quote:
si oricum nasol tare ,nu m-as fi gandit ca poate fi facut praf in asa hal |
am vorbit in seara asta cu un alt taximetrist si zicea ca Mircea (soferul) si'a revenit din coma dar ca are fracturi la ambele picioare si la bazin. toata povestea este exact cum a spus'o mai sus si BMW_RULLLZZZ... sa speram ca va fi bine...
|
Quote:
|
Domnu' Turcu, asta e ce mi-a zis mie un taximetrist care'l cunoaste mai bine decat mine... sper sa fie doar atat! sa isi revina complet, da'o dracu de masina ca ii dau alta astia de la asigurari, acum doar sa'si revina !
|
moama da ce e ala tata parca nu mai e "5"....NASPA...Doamne Doamne cum arata ....nu vreau sa imi imaginez TAXIMETRISTUL...
|
S-a mai petrecut un accident in seara asta pe centru la care era sa fiu victima dar am scapat..Un copil terimbilist care a sarit si cu gura a lovit 2 masini parcate in fata la BJL pe centru..Asta e..Trebuie sa te gandesti un pic si apoi sa apesi acceleratia..M-a depasit pe dubla linie continua si a intrat in balans si nu a mai putut controla masina..A fost urat..Imi e mila de parintii lui..asta e..
|
aiurea treaba..pff da' cu taximetristu' ala..doamne cum arata masina aia...sper sa se faca bine soferul...la cum arata masina..numai o minune il mai poate salva..
|
Ii dorim sa se refaca cat mai curand!!!
|
Quote:
|
Quote:
din cate am inteles cica e din valcea de la mine:-?? |
Quote:
|
bmw 520d pe taxi este din Bacau! masina era luata in leasing de la Salaj. cine mai are detalii despre accident sa posteze aici.
|
Quote:
|
Quote:
|
am vorbit acum 10 minute cu un tip care e taximetrist si mi-a spus ca atat soferul si pasagerul au fost adusi la spital la Bacau, iar soferul are doar un picior rupt si o mana rupta si are capul bandajat; atat! daca va uitati iar la poze si vedeti ca a scapat doar cu atat veti vedea ca a avut noroc cu caru! sa speram ca isi va reveni cat mai repede!
|
Quote:
|
Quote:
oricum alt accident in care a fost implicat un taximetrist a fost pe str Ion Ionescu de la brad ,taxiul nu a mai oprit la stop intrand in partea lateral stanga a unui logan mcv pe care l-a aruncat intr-un stalp de iluminat ,mcv ul dauna totala ca erau amandoii stalpii loviti iar loganul taximetristului era cu botul praf . si a mai fost unu pe centru cu un baiat cu o motocicleta da nush cum s-a intamplat evenimentul.... |
duminica pe la 10 si ceva iar a fost un accident micutz la intersectia cu venus, sti kataline unde .. e al 3 pe anu asta , am mai spus in niste posturi mai vechi ca acolo mereu se intampla accidente :)) .. nush exact ce masini erau implicate (cred ca un audi a80 si un logan cred) .. dar nimik grav ..
|
Quote:
|
cristi, am vazut gresit sau si tu ai usa pe spate stanga infundata ???
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:22. |
- Copyright 2026 4Tuning