![]() |
Re: borduri modificate cu lumina albastra, alba etc
Salut !
Ma intereseaza doar achizitionarea LED-urilor Alb-Neon pentru bord si rosii pentru interior. Ai idee cam cate imi trebuie pentru un mondeo mk3 |
ai site-ul meu la dispozitie pentru achizitionare de leduri, aici vorbim de masini. Nu stiu pe de rost cate leduri intra in mondeo
|
sal . . . am o intrebare... am si yo un astra caravan si ash vrea sa fac consola+ceasurile de bord+display in culoarea verde....e posibil? (unde se face lucrarea?) costul care ar fii?
|
spune-mi ce model de astra este (f, g, h). Oricum, astra nu prea mai prestez, dar poate ai ceva interesant in minte...
|
Salut !
Ti-am mai pus eu vreo 2 intrebari pe acest thread... Pana la urma, m-am hotarat pentru schimbare lumina interior+bord. Pentru un Ford Mondeo Mk3 - ma intereseaza schimbare lumina interior in culoarea rosie(consola centrala + led-uri butoane actionare geam + headunit) + schimbare culoare instrumente bord - lumina alba + afisaj Computer Bord - lumina rosie. Fa-mi si mie un pret la toata operatia asta, si cam cat ar dura. Acum..o intrebare (poti sa-mi raspunzi si pe privat). Lumina actuala (verde) din bord este data de o vopsea aplicata pe spatele foliei bordului, bordul avand becuri normale galbene. Cum vei schimba lumina bordului in alb ? Caci daca vei schimba becurile normale cu leduri, lumina se va vedea tot verde, in cel mai bun caz un pic mai albicios. Ma intereseaza foarte mult raspunsul la aceasta intrebare, deoarece cam de asta depinde daca fac sau nu lucrarea la voi. Multumesc anticipat ! O zi placuta ! |
Evident, prin curatarea acelei pulberi verzui de pe spatele cadranelor. Daca imi dai o poza cu interiorul masinii tale, poate iti arat si ce am lucrat :) Cu ocazia asta iti pot face si un pret
|
https://forum.4tuning.ro/121-masina-mea-ford/107684-ford-mondeo-2-0-tdci-ghia-masina-mea-suflet.html
Link-ul cu masina mea. Sunt pe la inceput si niste poze cu interiorul...(doar cu bordul). Voi pune si cateva poze cu interiorul, desi e clasic, ca la orice mondeo mk3 cu facelift. Consola centrala, CD Player SONY OEM..etc Daca mai ai nevoie si de alte informatii pentru a-mi face un pret..spune-mi. |
Ce poti face pe sau cu ceasurile de pe o berlina din 98 ?
|
mai faci treaba asta,cu schimbat becurile.pt k as vrea si eu
|
stopurile de la tico ( led ) se pot reproduce la un matiz ?
|
Nu cred, cel putin stopurile de fabrica in nici un caz...
@gherilaPTM, la zeXstar se lucreaza. 0723 264 207 0723 823 679 |
Cadrane cu design unicat pentru Logan la pretul de 60 Ron cu tot cu montaj!
|
pai si o poza ceva???
|
ai poza la avatarul meu
|
pentru un clio symbol ph2 2005 doar display-ul ma intereseaza un pret.
respect ! |
cat ma costa sa schimb iluminarea ceasurilor la o skoda octavia 1u ?
|
@twisted - care afisaj? central sau din bord? cam 30-40 ron depinde ce vrei sa faci.
Pentru Skodita te costa cam 100 euro. LED-uri automotive Nichia japoneze. |
Central, ala in care se vad informatiile despre radio, ceasul si etc.
|
1 Attachment(s)
Hyundai Accent - lucrari cu aspect deosebit la preturi mici.
Pt. Logan/Sandero Folii personalizate sau Prestige! |
Pt un Reno Symbol 2006 la bord se pot face combinatii de culori gen albastru cu alb sau o singura culoare ?..... si un pret dak se poate ms
|
din cate stiu eu, nu se poate ... sau cel putin mie personal nu mi-a iesit, then again baietii sunt mai meseriasi ca mine si e posibil, caz in care m-ar interesa si pe mine :D
|
Quote:
|
man aveam poze pe undeva dar tocmai am reinstalat win si trebui sa rascolesc prin tot pc-ul, plus ca nu vreau sa-mi fac mie reclama, fiindca eu am facut-o in timpul liber si ca hobby.
insa eu am ales un ice blue ca si nuanta .. e putin mai bright decat albastrul vw-urilor si am schimbat pana acum ceasurile de la bord, si vreo cateva butoane .. ca efect e super misto mai ales la aia care il vad prima oara. mai am display-ul central la care deocamdata nu gasesc o solutie tehnica mai usurica si functionala cum trebuie si sa inlocuiesc ce tine de aer si chestii de genul. de asta zic ca daca ar fi vreo solutie pentru ace de alta culoare as vrea si eu :P |
Quote:
|
sal scz poate nu are treaba q ce s vb p aici, dar stii cumva de unde as putea cumpara niste ace transparente sa le pun p un golf 3 k alea nu conduc lumina pe care le am, ms
|
Cat ma costa sa imi faci un Golf 4 cu lumini albe-rosii stil audi. Masina are si climatronic.
|
vwlover, ai PM
la clio nu se poate pune lumina separata la ace... |
Servus all,
pentru un audi a5 B5 din 1995 cat ar costa de schimbat culoarea la bord ? multumesc |
am vazut mai sus,pentru o skoda octavia tour 100 e,eu am deja ceasuri cu plasma,mai trebuie schimbata lumina la ace si display,cat m-ar costa?
|
1 Attachment(s)
@laurtaz Doar ce ai enumerat Te costa in jur de 130 ron.
In stoc LED-uri si lampi W5W MADE IN JAPAN. Pret 35 ron / set! |
Megane 2 2005
pret bord butoane casetofoane. culoarea o stabilim ulterior. |
Pentru un BMW E36, ceasurile sa fie rosii si limbile albe, sau albastre, se poate ?
Multa stima pentru tot ceea ce faci ;) |
sall am si eu un peugeot 206 si as vrea sa schimb toate ledurile poti sa-mi zici si mie un pret pe privat .. ms
|
2 Attachment(s)
Aveti PM!
Pentru BMW este greu in conditii normale de pret :D si de timp. Fiat ALBEA! Sunati pentru oferta! 0723.823.679 |
Quote:
|
ptr o vectra b ma intereseaza un pret si o estimare de timp la un bord(cu tot cu butoanele de la climatizare),cu leduri alb si rosu(alb conturul la cifre si la climatizare si rosu acele)
|
Vectra B lucrare completa 1000Ron. Timp de lucru o zi de dimineata pana seara. Este foarte mult de lucru la o astfel de masina si trebuie multa rabdare ca sa iasa treaba bine. Lucreaza 2 oameni toata ziua continuu cu o pauza de 30 min la pranz.
|
Preturi promotionale la cadrane unicat pentru Gama Dacia!
Contact 0723.823.679 Dupa 5 ianuarie se reincep livrarile! |
Preturi promotionale la cadrane unicat pentru Gama Dacia!
Contact 0723.823.679 Dupa 5 ianuarie se reincep livrarile! |
Avem in stoc cadrane originale Dacia pe fond alb si cadrane personalizate zeXstar pentru Logan.
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:10. |
- Copyright 2026 4Tuning