![]() |
Re: HighSpeedDrivers...numele noului club!!!!!
WTF is this galagie mai baieti:)), wilgax ce-ti mai face bmw-ul?
|
Quote:
La tine noutati vreo masina ceva?Un 300ZX....:-) |
Quote:
|
Quote:
...cu facultatea mai este treaba.....inca 2 ani fara master care si ala sunt inca 2 ani:rolleyes2.In tot acest timp low buget si la masina mai rarut piese de schimb:sad:.Speram la mai bine dupa facultate. L.E-Tu mai ai sau ai terminat studiile? |
Recent am observat in Botosani un E36 coupe de culoare gri inchis cu jante ASA aurii.Observ ca incepe sa prinda stilul OEM din ce in ce mai mult pe la noi ceea ce zic eu e foarte bine.
L.E-Singurul defect este ca e incarcat prea tare cu stickere |
Buna ziua!!Numele meu este Negru Marius Cosmin in varsta de 17 ani posesorul unui vw passat 3b 1.8 20v motor aspirat,masina este in curs de pregatire"adica am desfacut tot motorul pentru al curata si al pune la punct,dorinta mea este aceasta,daca asi putea sa ma inscriu si eu in clubul vostru,nu cred ca veti regreta."sunt pe aproape sa devin un mecanic auto lucrand la un servis pe nume PallMot"va multumesc si va doresc o zi buna la toti.Imi cer scuze daca va deranjat postul meu!!Astept pm cu raspunsul:D
|
4 Attachment(s)
Baieti v-am facut si o mica surpriza..participand la ce-a dea- 15 etapa din capionatul de virtual tuning am decis sa pun Semnatura voastra pe parbrzul masini;)..Si sa va prezint si masina mea!!
https://forum.4tuning.ro/attachment.p...3&d=1350047822 |
Quote:
|
9 Attachment(s)
Regulamentul cadru se afla pe site FRAS/sport/autoslalom :D
|
Hey baieti..cu toate ca am 15 ani (in cateva luni 16) chiar vreau sa implic pe aici.Am vazut 45 pagini din topic si chiar mi se pare "Wow" ce faceti.Se pare ca zona asta de Botosani,Suceava,Dorohoi s.a.m.d nu este chiar asa moarta.Poate o sa ne cunoastem mai bine.
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:25. |
- Copyright 2026 4Tuning