![]() |
cautal pe nenea militianu si ori il bati sa se cace pe el ori il injuri pentru ca acum e legal sa`i bagi si sa`i scoti si lui si la tot neamu lui ! altfel ramai de fraier
|
hehe, am din nou talonu :D
m`am dus luni dupa bac pe albac m`am dus marti si mi`o zis sa ma duc la un itp si sa verifice ei ma duc miercuri niema ma duc joi si le zic ca am fost s`o uitat si o zis sa ma duc dupa talon ca`i bine :d si zice ala ca trebuia sa`mi puna o stampila si`i zic ca nu mi`o pus, si cica sa ma duc pana acasa sa aduc factura si garantia...si gata :D m`am dus am adus`o...s`o legat de ce`s reesapate si i`am zis ca`s elev si abea am bani de benzina nu de cumparat cauciucuri de marca...si alea alea :d ca abea am facut rost de 2 milioane sa le schimb bine bine tine talonu si sa nu se mai repete :D atat mi`o zis :)) acuma...astept sa mi`l i`a pentru alea din spate :) ca si alea... alea`s modele din alea de toamna, numa panza, inca nu o ajuns la stadiu de iarna, din alea cu sarma :) da urmeaza in concluzie iar am talon :D |
Quote:
|
mai vb!!!!
|
nu va certati, fiecare cu gusturile lui.
|
ma piry ma... cand nu ii poveshti pe forum nu ii bine... cand ii poveshti tot nu ii bine :lol:
|
:lol: :lol: :lol: sa fie poveste ba frate :lol: numa nu cearta lumea aici ca nu place la mine, discutati in contradictoriu da fara DF si SP si MM si PM si de alea grele like FD, SPCM si TPTCIM si nu mai vreau sa continui :D
problemele personale le rezolvati altundeva nu aici. apropo joi dupamasa ne vedem in bar ca o sa beu de necaz :lol: |
piry.. FP :lol:
ce necazuri ai ma? PS ce cearta vezi ma aici? :lol: is doar exprimari de opinii... diferite :P :lol: |
fibra de sticla shi rasini
sal fratilor care imi puteti spune de unde pot sa-mi cumpar fibra de sticla si rasini epoxidice sau alchidice ca sa-mi fac siyo un mik tuning la masina :?: asi prefera niste firme din cluj daca sunt
|
in legatura cu fibra te lamureste my brother alexufo :D
hallo la toata lumea.mi-am facut si eu calcu' :roll: ne vedem pe strazi! strengaritza is back! |
mda...
|
Re:
Quote:
|
pana una alta..vad ca s-a umplut forumul cu copilasi...glumesc. chiar citind ultimele 20-30 pagini. e interesant daca isi aminteste fiecare de cat s-a stresat pt examul de obtinere a permisului..cel putin scria cineva cat isi doreste sa vina ziua cand isi va lua permisul.eu atata am asteptat sa fac 18 ani, numai sa am permisul:)
adik gashka kinderilor zmei a intrat la faculta....asa ca altii ne vor lua locul. si mah..daca tot suntem studenti..nu trebuia noi sa iesim sa ne chefuim?... asa era intelegerea. in rest..forumul e acelasi... p.s. nu inteleg de ce baietii au uitat ca si ei au condus pentru prima data... aluzie subtila pt ceva comentarii pe ici pe colo :) girls, where are you??? wroooooooooooooom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
mah tekno eu stiam de la unu despre o lada la 150 de euro
tre sa ma interesez sa vad care stia de ea .poate mai e valabil anuntul |
am fost sa vaz az una la 6 mil... da' ii cam varza tabla... i drept ca la banii aia nu ii mult... sa vad ce oferte mai apar, daca afli ceva de aia, un nr de tel... anuntza-ma te rog :wink:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
tekno.omu cere pe ea 1500 de euro.dar de acolo mai lasa el
am vorbit cu el azi.cica tot e original pe ea |
1500??? :shock:
wtf... de banii aia iei rechin :? |
noh mah ma ajuta careva sa fac rost de fibra de sticla rasini si intaritor, o adresa sau un nume de magazin va rog numai. ca m-am saturat de panourile de pe usa din placaj care incepe sa se mucegaiasca, sa putrezeasca si alte surprize mai putin placute, VREAU SA LE FAC DIN FIBRA DECI CINE IMI POATE SPUNE DE UNDE SA-MI CUMPAR? ALEXUFO AM INTELES CA MApoti AJUTA
|
Care imi puteti da un site unde sa ma uit la niste modele de jante.In principiu de la noi din tara.
|
|
Re:
Quote:
|
o sa radeti da mie masina mi s`o rupt in 2-o si eu fara masina nu ma deplasez nicaieri
asa ca strengarito...nu conta pe mine cat timp n`am masina ca vin sa sarbatoresc ca`s la faculta :d |
http://www.cartuning.ro au janta destul de faine
am si yo o intrebare, pot sa montez pe dacie jante cu cinci prezoane si cum as putea sa faca asta? se poate cu flanse ? sau nu se poate deloc? |
in fata sau spate?
in fata fuzete de papuc pe 5prezoane in spate....ori schimbi tamburu, ori pui alta punte sau flanse |
Mah...unde e strajerul patriei?....\"mda....\"10 hz....fuck off :writers_b :P :P :P :mrgreen:
|
mah am fost si io sa-mi cumpar cablu de chilometraj nou si am constatat ca nu mi se potriveste ala de dacie 1310 (dupa ce l-am cumparat) ci ala de 1300, doar ca pe ala de 1300 mi-o cerut 1,6milioane de lei vechi nu e prea scump? celalalt e la mai putin de un sfert din pret
|
Re:
Quote:
hmm..scuze da nu stiu cine esti.dacia power wha' eva' in final conteaza ca s'tem la gramada! p.s. miscarea face bine:P si tre sa fii fara masina k sa bei grils have power pana una alta ;)) |
apropo de 10 hz... cica sub pragul de 10 hz...de la 9...pana la 5 .. se produc vibratii care au efect laxativ asupra omului. asa ca ... sugerez un pampers pt cine asculta :D
|
grose :roll:
|
Si totusi WAAAAWWWWW:
Quote:
|
buna idee.az'maine e ziua mea. daca nu aveti inspiratie, puteti trecepe strada tulcea, langa mine este parcat un seria 6 ultimu' racnet, 100 000 ero...ca si in videoclipul din candy shpo... in fier si ulei..gri..lux lux lux..si lux.
|
yuhuu..am uitat
dupa cum am mai povestit, toti bobocii iesim la beute..saptamana asta. asa ca..in ordine \"alfabetica \" andy, luana. horea, danny, liviutz, vlad, si strengaritza :P lista ramane deschis a pt boboci( scuzi daca am uitat pe careva..) joi sau vineri :) |
1 Attachment(s)
strengaritza... Din fericire exista pana in prezent un singur montaj de sunet auto cu SPL mare masurat la 10 Hz. Adica unul capabil cu adevarat sa faca presiuni mari la frecvente atat de joase. Se spune ca a facut 150 db la 5 Hz si 180 db la 10 Hz, semnal sinusoidal. Masina (o duba de paine ranforsata pana la D-zeu) a IMPLODAT la primele probe. Peste 10 KW putere bruta din amplificatoare Crown profesionale (PA) alimentate cu generatoare externe. Poate pare putin 10 KW. Dar asta a fost putere efectiva livrata si nu varfuri. E ceva la un difuzor de diametrul acela.... 60 de inci mai exact. Montaj construit acum aproximativ 7 ani.
Masina a fost re-construita, dar sistemul nu a mai fost testat de atunci. A fost doar un experiment din partea echipei tehnice de la MTX. :wink: O singura aparitie, o singura tentativa. Foarte greu de gasit materiale despre aceasta masina. Cand o sa am vreme o sa caut link-urile cu descrierea exacta a masinii-subwoofer. Orice alta tentativa sau afirmatie cum ca s-ar fi obtinut 10 Hz la SPL demn de luat in seama e fabulatie, pana in prezent. PS: Spatele dubei era camera de rezonanta. Difuzorul facea presiune in cabina soferului... |
mda.. de fapt eu am mai vazut chestia asta pe un documentar de distrugatori de mituri. cica asta era sa fie arma de distrugere in masa oarecum.. tipii respectivi au incercat sa construiasca boxe care sa scoata frecventa necesara.intre 9 si 5 bd.mi se pare ca la 150 db (nu sunt sigura). dar cel care a stat intre boxe nu a simtit nimik... mai mult i-a afectat pe cei din jurul boxelor..care urmareau. e posibil ca sa nu fie adevarata chestia:).. de aia asteptam sa mai vad alte pareri..asa ca fapt divers:)
thanks.. mai vreau detalii :) |
Ce am pus eu acolo e un subwoofer auto construit pe cand Mith Busters nu existau. Si e doar un subwoofer. Nu arma, nu bomba. Bas in masina. Atat. Boom...Boomm.... :)
|
:shock: :shock: :headfones :ihearu: :woowoo:
|
ce fain ca nu is singura care sufera de insomnie.. kiss ya boys..
|
strengaritzo sa ma anuntzi si pe mine cum ii cu bauta aia. ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:35. |
- Copyright 2026 4Tuning