![]() |
Re: [Execut] geamuri clare din plexiglas pentru proiectoare, stopuri şi semnalizări
geamuri pt far de cn4 clare ? si pt semnale ?:D
|
Re: [Execut] geamuri clare din plexiglas pentru proiectoare, stopuri şi semnalizări
doua semnale albe pentru bmw e21 cat costa?
|
1 Attachment(s)
Quote:
setul de geamuri ies in jus de 100-120 roni, depinde de ce textura se alege. Ca sa pot executa lucrarea am nevoie de un set intreg carcasa+geam la mine pentru a reface pozitiile suportilor. Quote:
gasiti in postul precedent poze chiar la final cu setul de geamuri clare pentru Dacia Cn4 (zambetul lui iliescu) si sunt la pretul de 150 roni in care este inclus transportul prin posta romana, iar de semnale nu ma ocup fiindca se gasesc deja albe. Pentru alte nelamuriri va stau la dispozitie. Stima Hadobas Peter 0742036263 plexiart.ro |
2 Attachment(s)
Buna dimineata !
Cat ma costa sa imi faceti un set de geamuri clare doar pe jumatate ca in imagine si cat ma costa clare complet ! Multumesc ! o zi frumoasa va doresc |
Quote:
va pot servii cu geamuri clare pentru modelul dvs de masina la 150 roni. Informatii si poze gasiti la topicul => https://forum.4tuning.ro/501-anunturi...ml#post5159211 Stima Hadobas Peter 0742036263 plexiart.ro |
1 Attachment(s)
Un pret faruri pt polo 6n ?ms
|
Quote:
banuiesc ca va referiti la geamuri clare iar in acest caz primul set iese la 200 roni iar ca sa pot executa lucrarea am nevoie de un set de faruri. Pentru alte nelamuriri va stau la dispozitie. Stima Hadobas Peter 0742036263 plexiart.ro |
4 Attachment(s)
Va salut!
Si pe dvoastra, in mod special dl Peter. Au ajuns "jucariile" asa cum am stabilit, si mai ales asa cum am convenit. Sunt indragostit de bondarul meu acum . Parca este o alta masina!!! Au iesit foarte bine, insa sa fiu un pic carcotas, se vede cand te uiti de aproape, chiar foarte de aproape :D locul lipiturii cu acel silicon gri. As fi si mai recunoscator sa imi spuneti cum as putea sa maschez acel gri. Le-as face o margine neagra, doar oare cu ce? Folie auto ? Astept sugestii. Oricum va multumesc inca o data! Arata f bine pe masina, se potrivesc PERFECT !!! Atasez niste fotografii sper sa nu va stric post-ul |
Quote:
nu am indraznit sa fac nici un fel de mascare fiindca am primit indicatii pretioase direct de la seful meu :) (clientul meu) de exact cum sa iasa. Mascarea se poate face usor inclusiv cu autocolant gri. Imi pare bine ca per general va place cum a iesit lucrarea dar ca sa nu fiu "carcotas" de asta am spus sa le matuim... ca sa nu se vada dupa :), acel adeziv exista si inainte dar nu se observa fiindca era portocaliu mat geamul oem. Sper ca acest mic impediment estetic sa nu incurce o posibila viitoare colaborare. Stima Hadobas Peter 0742036263 plexiart.ro |
Quote:
Va dau doar nota 10 :D pentru 10+ trebuia sa nu se vada chitul. Stima, si multumesc frumos inca o data! |
81 Attachment(s)
Quote:
___________________ Up ^^ la produsele pentru daciute ! ___________________ Intre timp una-alta. Stima Hadobas Peter 0742036263 plexiart.ro |
6 Attachment(s)
Am vorbit pe PM si nu stiam unde sa pun pozele asa ca le atasez aici , sper sa nu fie deranj si astept un raspuns pe PM .
|
1 Attachment(s)
Foarte bine lucrate semnalele.Au trecut peste asteptari.Salutari Dl Peter
|
salut,zimi te rog pentru solenza ai reusit sa faci sticle clare
|
Quote:
īn primul rānd ma bucur ca va plac și sa le stăpāniți sănătos. Stima ___________________________ Quote:
dacă totul merge bine īn săptămānile următoare trebuie să-mi intre īn portofoliu și acest model. Urmăriți din cānd īn cānd topicul, site-ul meu sau pagina de facebook pentru noutăți. Stima Hadobas Peter 0742036263 plexiart.ro |
1 Attachment(s)
salut! cat ma costa un set de stopuri ca acesta ? este pentru un logan ph1 din 2007. cu stima
|
buna seara,
pentru un audi a4b5, af1996 - geam clar pentru ambele faruri (farurile acum sunt cu geam sticla striat si influenteaza dispersia luminii de la lupele montate recent) ma intereseaza un pret, durata executie si daca va trebuie farurile neaparat pentru ca utilizez masina in fiecare zi. va multumesc si astept raspunsul dv. |
Quote:
imi pare rau dar nu am matrite pentru modelul dvs dar se pot executa. Ca sa pot executa lucrarea dvs am nevoie de 2 sticle oem pe care sa le pot matrita si in jur de 5-6 zile lucratoare timp de lucru iar primul set de geamuri clare ies la 200 ron. Pentru alte nelamuriri va stau la dispozitie. Stima Hadobas Peter 0742036263 plexiart.ro |
Quote:
|
92 Attachment(s)
Buna seara dl Claudiu, aveti pm !
_______________________________ Sus produsele pentru daciute ! _______________________________ Intre timp una alta... - matrita noua - geamuri clare Camion mercedes magarus 7,5 tone Stima Hadobas Peter 0742036263 plexiart.ro |
Buna. Cat ar costa un set de sticle transparente pt Opel Astra F? aproximativ ca in pozele 8,9,10
|
Quote:
200 ron este setul de geamuri clare dar ca sa pot executa lucrarea am nevoie de 2 sticle oem pe care sa le pot matrita. Pentru alte nelamuriri va stau la dispozitie. Stima Hadobas Peter 0742036263 plexiart.ro |
Multumesc frumos pt raspuns. Din pacate nu mi se renteaza sa schimb sticlele...in ideea ca cel mai bine iau alte faruri.
Mersi inca o data. Bafta |
2 Attachment(s)
recomand.nota 10!
|
Quote:
va astept poate cu o alta ocazie. Stima ____________________________ Quote:
P.s. imi place iconita de Like :) |
Re: Execut geamuri clare din plexiglas pentru proiectoare, stopuri şi semnalizări
pentru golf 3 nu faci nimic
|
Re: Execut geamuri clare din plexiglas pentru proiectoare, stopuri şi semnalizări
Quote:
afirmati sau intrebati ? https://forum.4tuning.ro/501-anunturi...ml#post5567575 |
Salut,
pentru Golf 2 ai facut conversie? La masina asta vreau sa le schimb: https://i.imgur.com/JnLh3fR.jpg sa aibe sticla clara si lupe bixenon http://i42.tinypic.com/j0xuyw.jpg Ce pret ar fii pentru asta? |
Quote:
va dau 2 preturi : 1- cu kitul de lupe bi-xenon furnizate de dvs = manopera, montaj si geamurile clare 350 ron 2- eu va comand toate piesele necesare, manopera, montaj + geamurile clare 950 ron. p.s. ca sa va pot servii am nevoie de un set oem de faruri in stare buna pe care sa le modific. Pentru alte nelamuriri va stau la dispozitie. Stima Hadobas Peter 0742036263 plexiart.ro |
Va raspund aici dl Louis fiindca aveti casuta plina si nu puteti primi mesaje private !
Quote:
ca sa pot executa lucrarea dvs am nevoie de 2 stopuri originale complecte pe care sa le pot modifica iar pretul este de 200 roni pentru ambele stopuri. Legat de semnale nu cred sa depaseasca suma de 80 ron setul de geamuri in schimb aceelasi lucru am nevoie de cele 2 semnale complecte (st-dr). Pentru alte nelamuriri va stau la dispozitie. Stima Hadobas Peter 0742036263 www.plexiart.ro |
Buna seara.
Faceti geamuri clare pentru Corsa B? Daca ati mai facut postati va rog poze. Va rog sa-mi spuneti cum desfac geamurile vechi si cu ce le lipesc pe cele noi. A..., era sa uit, cat costa? Multumesc. |
Quote:
nu am matrite pentru acest model fiindca nu am mai avut cerere. Ca sa pot executa lucrarea dvs am nevoie de 2 sticle de far originale pe care sa le pot matrita. Pretul pentru primul set de geamuri clare este de 200 ron. Pentru alte nelamuriri va stau la dispozitie. Stima Hadobas Peter 0742036263 plexiart.ro |
90 Attachment(s)
Up^^ la produsele pentru daciute !
________________________________ Pentru doritori va astept si pe pagina oficiala Plexiart de pe FaceBook cu un likeeeee ! Va multumesc ! => https://www.facebook.com/pages/Plexiart/700785413284567 <= Stima Hadobas Peter 0742036263 plexiart.ro Intre timp una alta... |
3 Attachment(s)
Buna seara!
As vrea sa modific si eu la dumneavoastra un set de faruri de golf 3, daca puteti executa lucrarea respectiva. Modificarea consta in faptul ca doresc sa montez pe farurile de golf 3 doua lupe pe faza lunga. Ati putea sa imi faceti si un pret estimativa pt. lucrarea respectiva? Atasez cate o poza cu farurile stock si cam ce as vrea sa iasa la sfarsit. Multumesc anticipat! |
Quote:
o lucrare asemanatoare iese in jur de 900-950 roni cu tot ce aveti nevoie iar singurele diferente fata de poze va fi pozitia lupei (adica va fi mai aproape de geamul de far) si geamul de sticla va fi inlocuit cu unul de plexiglas clar. Atentie ! - pe faza lunga nu puteti monta nimic fiindca nu este spatiu suficient nici in fata si nici in spatele aceste pozitii. Montajul se face pe partea pozitie scurte, exact cum este si in pozele atasate de dvs. Pentru alte nelamuriri va stau la dispozitie. Stima Hadobas Peter 0742036263 plexiart.ro |
Salut. Ma intereseaza un set de geamuri clare faruri pentru un Renault 19. Multumesc
|
Salut! Pentru o dacie 1310 cn4 poti realiza geamurile pentru faruri?+Semnalizari
|
3 Attachment(s)
Quote:
va pot servii la 200 roni setul de geamuri daca imi puteti furniza un set de sticle pe care sa le pot matrita. Pentru alte nelamuriri va stau la dispozitie. ______________________________ Quote:
daca sunt modelul acesta pretul unui set de geamuri clare este de 150 ron (transportul este inclus in pret prin posta romana) iar de semnale din pacate nu ma ocup. Pentru alte nelamuriri va stau la dispozitie. Stima Hadobas Peter 0742036263 plexiart.ro |
un set de geamuri clare pentru faruri de golf 3 cu tot cu transport pana la carei jud satu mare ?
|
Quote:
un set de geamuri clare pentru Golf 3 este 100 ron cu transportul inclus prin poșta romānă sau 110 ron cu transportul prin prioripost (curierat rapid tot de la poșta romānă). Stima Hadobas Peter 0742036263 Www.plexiart.ro |
| All times are GMT +2. The time now is 04:39. |
- Copyright 2026 4Tuning