Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Piese Dacia de vanzare (https://forum.4tuning.ro/640-piese-dacia-vanzare.html)
-   -   [Execut] geamuri clare din plexiglas pentru proiectoare, stopuri şi semnalizări (https://forum.4tuning.ro/640-piese-dacia-vanzare/127011-execut-geamuri-clare-plexiglas-proiectoare-stopuri-semnalizari.html)

blue-priest 01-09-13 20:16

Re: [Execut] geamuri clare din plexiglas pentru proiectoare, stopuri şi semnalizări

geamuri pt far de cn4 clare ? si pt semnale ?:D

daman 01-09-13 20:52

Re: [Execut] geamuri clare din plexiglas pentru proiectoare, stopuri şi semnalizări

doua semnale albe pentru bmw e21 cat costa?

hadpeter 01-09-13 21:30

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by daman (Post 5562177)
doua semnale albe pentru bmw e21 cat costa?

Buna seara,
setul de geamuri ies in jus de 100-120 roni, depinde de ce textura se alege.
Ca sa pot executa lucrarea am nevoie de un set intreg carcasa+geam la mine pentru a reface pozitiile suportilor.

Quote:

Originally Posted by blue-priest (Post 5562152)
geamuri pt far de cn4 clare ? si pt semnale ?:D

Buna seara,
gasiti in postul precedent poze chiar la final cu setul de geamuri clare pentru Dacia Cn4 (zambetul lui iliescu) si sunt la pretul de 150 roni in care este inclus transportul prin posta romana, iar de semnale nu ma ocup fiindca se gasesc deja albe.
Pentru alte nelamuriri va stau la dispozitie.

Stima
Hadobas Peter
0742036263
plexiart.ro

sadslayer 02-09-13 06:42

2 Attachment(s)
Buna dimineata !
Cat ma costa sa imi faceti un set de geamuri clare doar pe jumatate ca in imagine si cat ma costa clare complet !
Multumesc ! o zi frumoasa va doresc

hadpeter 02-09-13 16:33

Quote:

Originally Posted by sadslayer (Post 5562331)
Buna dimineata !
Cat ma costa sa imi faceti un set de geamuri clare doar pe jumatate ca in imagine si cat ma costa clare complet !
Multumesc ! o zi frumoasa va doresc

Buna ziua,
va pot servii cu geamuri clare pentru modelul dvs de masina la 150 roni.
Informatii si poze gasiti la topicul => https://forum.4tuning.ro/501-anunturi...ml#post5159211

Stima
Hadobas Peter
0742036263
plexiart.ro

marioxxx 18-09-13 10:14

1 Attachment(s)
Un pret faruri pt polo 6n ?ms

hadpeter 18-09-13 16:39

Quote:

Originally Posted by marioxxx (Post 5574033)
Un pret faruri pt polo 6n ?ms

Buna ziua,
banuiesc ca va referiti la geamuri clare iar in acest caz primul set iese la 200 roni iar ca sa pot executa lucrarea am nevoie de un set de faruri.

Stima
Hadobas Peter
0742036263
plexiart.ro

iustino81 22-09-13 16:36

4 Attachment(s)
Va salut!
Si pe dvoastra, in mod special dl Peter. Au ajuns "jucariile" asa cum am stabilit, si mai ales asa cum am convenit. Sunt indragostit de bondarul meu acum . Parca este o alta masina!!!
Au iesit foarte bine, insa sa fiu un pic carcotas, se vede cand te uiti de aproape, chiar foarte de aproape :D locul lipiturii cu acel silicon gri. As fi si mai recunoscator sa imi spuneti cum as putea sa maschez acel gri. Le-as face o margine neagra, doar oare cu ce? Folie auto ? Astept sugestii.
Oricum va multumesc inca o data! Arata f bine pe masina, se potrivesc PERFECT !!!
Atasez niste fotografii sper sa nu va stric post-ul

hadpeter 24-09-13 08:06

Quote:

Originally Posted by iustino81 (Post 5576830)
Va salut!
Si pe dvoastra, in mod special dl Peter. Au ajuns "jucariile" asa cum am stabilit, si mai ales asa cum am convenit. Sunt indragostit de bondarul meu acum . Parca este o alta masina!!!
Au iesit foarte bine, insa sa fiu un pic carcotas, se vede cand te uiti de aproape, chiar foarte de aproape :D locul lipiturii cu acel silicon gri. As fi si mai recunoscator sa imi spuneti cum as putea sa maschez acel gri. Le-as face o margine neagra, doar oare cu ce? Folie auto ? Astept sugestii.
Oricum va multumesc inca o data! Arata f bine pe masina, se potrivesc PERFECT !!!
Atasez niste fotografii sper sa nu va stric post-ul

Sanatate dl Iustin,
nu am indraznit sa fac nici un fel de mascare fiindca am primit indicatii pretioase direct de la seful meu :) (clientul meu) de exact cum sa iasa. Mascarea se poate face usor inclusiv cu autocolant gri.
Imi pare bine ca per general va place cum a iesit lucrarea dar ca sa nu fiu "carcotas" de asta am spus sa le matuim... ca sa nu se vada dupa :), acel adeziv exista si inainte dar nu se observa fiindca era portocaliu mat geamul oem. Sper ca acest mic impediment estetic sa nu incurce o posibila viitoare colaborare.

Stima
Hadobas Peter
0742036263
plexiart.ro

iustino81 25-09-13 11:33

Quote:

Originally Posted by hadpeter (Post 5578036)
Sanatate dl Iustin,
nu am indraznit sa fac nici un fel de mascare fiindca am primit indicatii pretioase direct de la seful meu :) (clientul meu) de exact cum sa iasa. Mascarea se poate face usor inclusiv cu autocolant gri.
Imi pare bine ca per general va place cum a iesit lucrarea dar ca sa nu fiu "carcotas" de asta am spus sa le matuim... ca sa nu se vada dupa :), acel adeziv exista si inainte dar nu se observa fiindca era portocaliu mat geamul oem. Sper ca acest mic impediment estetic sa nu incurce o posibila viitoare colaborare.

Stima
Hadobas Peter
0742036263
plexiart.ro

Va dau doar nota 10 :D pentru 10+ trebuia sa nu se vada chitul.
Stima, si multumesc frumos inca o data!

hadpeter 27-09-13 18:51

81 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by iustino81 (Post 5578919)
Va dau doar nota 10 :D pentru 10+ trebuia sa nu se vada chitul.
Stima, si multumesc frumos inca o data!

Stima !

Up ^^ la produsele pentru daciute !

Intre timp una-alta.

Stima
Hadobas Peter
0742036263
plexiart.ro

tuner-man 01-10-13 19:46

6 Attachment(s)
Am vorbit pe PM si nu stiam unde sa pun pozele asa ca le atasez aici , sper sa nu fie deranj si astept un raspuns pe PM .

Bogdani14 14-10-13 20:55

1 Attachment(s)
Foarte bine lucrate semnalele.Au trecut peste asteptari.Salutari Dl Peter

cosmin_uau 15-10-13 17:51

salut,zimi te rog pentru solenza ai reusit sa faci sticle clare

hadpeter 16-10-13 16:31

Quote:

Originally Posted by Bogdani14 (Post 5592578)
Foarte bine lucrate semnalele.Au trecut peste asteptari.Salutari Dl Peter

Buna ziua dl Bogdan,
īn primul rānd ma bucur ca va plac și sa le stăpāniți sănătos.
Stima

Quote:

Originally Posted by cosmin_uau (Post 5593105)
salut,zimi te rog pentru solenza ai reusit sa faci sticle clare

Bună ziua dl. Cosmin,
dacă totul merge bine īn săptămānile următoare trebuie să-mi intre īn portofoliu și acest model.
Urmăriți din cānd īn cānd topicul, site-ul meu sau pagina de facebook pentru noutăți.

Stima
Hadobas Peter
0742036263
plexiart.ro

laurentziu8 27-10-13 16:39

1 Attachment(s)
salut! cat ma costa un set de stopuri ca acesta ? este pentru un logan ph1 din 2007. cu stima

claudiero 31-10-13 19:41

buna seara,
pentru un audi a4b5, af1996 - geam clar pentru ambele faruri (farurile acum sunt cu geam sticla striat si influenteaza dispersia luminii de la lupele montate recent)
ma intereseaza un pret, durata executie si daca va trebuie farurile neaparat pentru ca utilizez masina in fiecare zi.
va multumesc si astept raspunsul dv.

hadpeter 01-11-13 07:38

Quote:

Originally Posted by claudiero (Post 5603975)
buna seara,
pentru un audi a4b5, af1996 - geam clar pentru ambele faruri (farurile acum sunt cu geam sticla striat si influenteaza dispersia luminii de la lupele montate recent)
ma intereseaza un pret, durata executie si daca va trebuie farurile neaparat pentru ca utilizez masina in fiecare zi.
va multumesc si astept raspunsul dv.

Buna ziua dl Claudiu,
imi pare rau dar nu am matrite pentru modelul dvs dar se pot executa. Ca sa pot executa lucrarea dvs am nevoie de 2 sticle oem pe care sa le pot matrita si in jur de 5-6 zile lucratoare timp de lucru iar primul set de geamuri clare ies la 200 ron.

Stima
Hadobas Peter
0742036263
plexiart.ro

claudiero 01-11-13 08:16

Quote:

Originally Posted by hadpeter (Post 5604199)
Buna ziua dl Claudiu,
imi pare rau dar nu am matrite pentru modelul dvs dar se pot executa. Ca sa pot executa lucrarea dvs am nevoie de 2 sticle oem pe care sa le pot matrita si in jur de 5-6 zile lucratoare timp de lucru iar primul set de geamuri clare ies la 200 ron.

Stima
Hadobas Peter
0742036263
plexiart.ro

am inteles,din pacate nu pot trimite geamurile pentru ca ar insemna sa nu mai pot circula cu masina...chiar nu puteti imprumuta geamurile de la cineva din zona, e chiar comuna masina...?

hadpeter 03-11-13 17:48

92 Attachment(s)
Buna seara dl Claudiu, aveti pm !

Sus produsele pentru daciute !

Intre timp una alta...

- matrita noua - geamuri clare Camion mercedes magarus 7,5 tone

Stima
Hadobas Peter
0742036263
plexiart.ro

ovidiuS 03-11-13 22:03

Buna. Cat ar costa un set de sticle transparente pt Opel Astra F? aproximativ ca in pozele 8,9,10

hadpeter 04-11-13 15:26

Quote:

Originally Posted by ovidiuS (Post 5605797)
Buna. Cat ar costa un set de sticle transparente pt Opel Astra F? aproximativ ca in pozele 8,9,10

Buna ziua dl Ovidiu,
200 ron este setul de geamuri clare dar ca sa pot executa lucrarea am nevoie de 2 sticle oem pe care sa le pot matrita.

Stima
Hadobas Peter
0742036263
plexiart.ro

ovidiuS 06-11-13 14:11

Multumesc frumos pt raspuns. Din pacate nu mi se renteaza sa schimb sticlele...in ideea ca cel mai bine iau alte faruri.
Mersi inca o data.
Bafta

valy1233 08-11-13 11:39

2 Attachment(s)
recomand.nota 10!

hadpeter 08-11-13 17:16

Quote:

Originally Posted by ovidiuS (Post 5607610)
Multumesc frumos pt raspuns. Din pacate nu mi se renteaza sa schimb sticlele...in ideea ca cel mai bine iau alte faruri.
Mersi inca o data.
Bafta

Buna seara,
va astept poate cu o alta ocazie.
Stima

Quote:

Originally Posted by valy1233 (Post 5608799)
recomand.nota 10!

Multumesc de recomandare !
P.s. imi place iconita de Like :)

mh14kos 08-11-13 18:07

Re: Execut geamuri clare din plexiglas pentru proiectoare, stopuri şi semnalizări

pentru golf 3 nu faci nimic

hadpeter 09-11-13 07:38

Re: Execut geamuri clare din plexiglas pentru proiectoare, stopuri şi semnalizări

Quote:

Originally Posted by mh14kos (Post 5609048)
pentru golf 3 nu faci nimic

Buna ziua,
afirmati sau intrebati ?

https://forum.4tuning.ro/501-anunturi...ml#post5567575

09mihai 17-11-13 12:47

Salut,

pentru Golf 2 ai facut conversie?

La masina asta vreau sa le schimb:

https://i.imgur.com/JnLh3fR.jpg

sa aibe sticla clara si lupe bixenon

http://i42.tinypic.com/j0xuyw.jpg

Ce pret ar fii pentru asta?

hadpeter 17-11-13 15:17

Quote:

Originally Posted by 09mihai (Post 5614474)
Salut,

pentru Golf 2 ai facut conversie?

La masina asta vreau sa le schimb
sa aibe sticla clara si lupe bixenon

Ce pret ar fii pentru asta?

Buna ziua dl Mihai,
va dau 2 preturi :
1- cu kitul de lupe bi-xenon furnizate de dvs = manopera, montaj si geamurile clare 350 ron
2- eu va comand toate piesele necesare, manopera, montaj + geamurile clare 950 ron.

p.s. ca sa va pot servii am nevoie de un set oem de faruri in stare buna pe care sa le modific.

Stima
Hadobas Peter
0742036263
plexiart.ro

hadpeter 27-11-13 06:32

Va raspund aici dl Louis fiindca aveti casuta plina si nu puteti primi mesaje private !

Quote:

Originally Posted by louis
Buna seara as dori si eu sa stiu cat mar costa un set de geamuri stopuri spate clare pentru un daewoo tico si un set de geamuri clare semnale bara tico daewoo sau bmw ursulet ca am inteles ca se potrivesc in bara detico si de bmw ursulet.Va multumesc

Buna ziua,
ca sa pot executa lucrarea dvs am nevoie de 2 stopuri originale complecte pe care sa le pot modifica iar pretul este de 200 roni pentru ambele stopuri.
Legat de semnale nu cred sa depaseasca suma de 80 ron setul de geamuri in schimb aceelasi lucru am nevoie de cele 2 semnale complecte (st-dr).

Stima
Hadobas Peter
0742036263
www.plexiart.ro

Nel Biggson 03-12-13 17:02

Buna seara.

Faceti geamuri clare pentru Corsa B? Daca ati mai facut postati va rog poze. Va rog sa-mi spuneti cum desfac geamurile vechi si cu ce le lipesc pe cele noi.

A..., era sa uit, cat costa?

Multumesc.

hadpeter 03-12-13 19:16

Quote:

Originally Posted by Nel Biggson (Post 5624602)
Buna seara.

Faceti geamuri clare pentru Corsa B? Daca ati mai facut postati va rog poze. Va rog sa-mi spuneti cum desfac geamurile vechi si cu ce le lipesc pe cele noi.

A..., era sa uit, cat costa?

Multumesc.

Buna seara,
nu am matrite pentru acest model fiindca nu am mai avut cerere. Ca sa pot executa lucrarea dvs am nevoie de 2 sticle de far originale pe care sa le pot matrita.
Pretul pentru primul set de geamuri clare este de 200 ron.

Stima
Hadobas Peter
0742036263
plexiart.ro

hadpeter 07-12-13 09:05

90 Attachment(s)
Up^^ la produsele pentru daciute !

Pentru doritori va astept si pe pagina oficiala Plexiart de pe FaceBook cu un likeeeee ! Va multumesc !
=> https://www.facebook.com/pages/Plexiart/700785413284567 <=

Stima
Hadobas Peter
0742036263
plexiart.ro

Intre timp una alta...

Golf-3GT 07-12-13 17:48

3 Attachment(s)
Buna seara!
As vrea sa modific si eu la dumneavoastra un set de faruri de golf 3, daca puteti executa lucrarea respectiva. Modificarea consta in faptul ca doresc sa montez pe farurile de golf 3 doua lupe pe faza lunga.
Ati putea sa imi faceti si un pret estimativa pt. lucrarea respectiva?

Atasez cate o poza cu farurile stock si cam ce as vrea sa iasa la sfarsit.

Multumesc anticipat!

hadpeter 08-12-13 07:59

Quote:

Originally Posted by Golf-3GT (Post 5627189)
Buna seara!
As vrea sa modific si eu la dumneavoastra un set de faruri de golf 3, daca puteti executa lucrarea respectiva. Modificarea consta in faptul ca doresc sa montez pe farurile de golf 3 doua lupe pe faza lunga.
Ati putea sa imi faceti si un pret estimativa pt. lucrarea respectiva?

Atasez cate o poza cu farurile stock si cam ce as vrea sa iasa la sfarsit.

Multumesc anticipat!

Buna ziua,
o lucrare asemanatoare iese in jur de 900-950 roni cu tot ce aveti nevoie iar singurele diferente fata de poze va fi pozitia lupei (adica va fi mai aproape de geamul de far) si geamul de sticla va fi inlocuit cu unul de plexiglas clar.
Atentie ! - pe faza lunga nu puteti monta nimic fiindca nu este spatiu suficient nici in fata si nici in spatele aceste pozitii.
Montajul se face pe partea pozitie scurte, exact cum este si in pozele atasate de dvs.

Stima
Hadobas Peter
0742036263
plexiart.ro

Slid3r 09-12-13 19:23

Salut. Ma intereseaza un set de geamuri clare faruri pentru un Renault 19. Multumesc

radu m 10-12-13 08:39

Salut! Pentru o dacie 1310 cn4 poti realiza geamurile pentru faruri?+Semnalizari

hadpeter 10-12-13 16:31

3 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Slid3r (Post 5628516)
Salut. Ma intereseaza un set de geamuri clare faruri pentru un Renault 19. Multumesc

Buna seara,
va pot servii la 200 roni setul de geamuri daca imi puteti furniza un set de sticle pe care sa le pot matrita.

Quote:

Originally Posted by radu m (Post 5628781)
Salut! Pentru o dacie 1310 cn4 poti realiza geamurile pentru faruri?+Semnalizari

Buna seara dl Radu,
daca sunt modelul acesta pretul unui set de geamuri clare este de 150 ron (transportul este inclus in pret prin posta romana) iar de semnale din pacate nu ma ocup.

Stima
Hadobas Peter
0742036263
plexiart.ro

dany.e 16-12-13 19:16

un set de geamuri clare pentru faruri de golf 3 cu tot cu transport pana la carei jud satu mare ?

hadpeter 16-12-13 20:27

Quote:

Originally Posted by dany.e (Post 5632266)
un set de geamuri clare pentru faruri de golf 3 cu tot cu transport pana la carei jud satu mare ?

Bună seara,
un set de geamuri clare pentru Golf 3 este 100 ron cu transportul inclus prin poșta romānă sau 110 ron cu transportul prin prioripost (curierat rapid tot de la poșta romānă).

Stima
Hadobas Peter
0742036263
Www.plexiart.ro

All times are GMT +2. The time now is 04:39.

- Copyright 2026 4Tuning