![]() |
Re: Dacia Sport No.281 '84 (cu planuri pe termen lung)
Spor la frecat pe burta, o sa ai nevoie ! :)
Aceeasi treaba am facut-o si eu acum 2 saptamani, mi-a luat vreo 3 zile de munca intensa. |
Dacia Sport No.281 '84 (cu planuri pe termen lung)
Mersi, problema majora de care am dat, talpa lonjeronului inferior nu a rezista testului ciocan:sad: si drept urmare am propus inlocuirea lui.
|
Quote:
|
Da, e bine ca se poate inlocui orice piesa, rau e ca nu prea se mai potriveste nici o piesa la loc la dacia :lol:
|
Nu am ce face, pun un conex pe pozitie si gata....trebuie salvata cumva
|
Quote:
|
sint facute cat d cat astea d conex sau mai bine ti-l fabrici tu ?
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
Zi de shopping:-)
Cine ma ajuta si pe mine cu o pompa de servo frana de dizel si o coloana de directie de injectie;) |
Repartitorul ala zici ca a vazut razboiul de 3 ori si dupaia ingropat in pamant vreo 100 de ani:lol:
Lonjeronul e8) si tu bancuri proaste cu conex:rolleyes2 |
la ce ajuta "coloana de directie de injectie"?
|
eliminarea cuplului cu bucsi
|
Doar la ''injectie 2004'' exista cruce cardanica.
|
ce vesti mai ai ? :D
|
1 Attachment(s)
Nu mare lucru pentru ca e perioada in care tot lucri si seara iti dai seama ca nu ii mare diferenta fata de dimineata:-), azi am facut suporti de cric pentru spate , ca cei vechi nu mai prezentau garantie8), niste ramforsari la lonjeroane, sunt in lucru niste piulite patrate pentru scaune care trebuie sudate de podea, iar maine voi incepe lucrul la strut bar-ul intre oalele fata:-P, tot nebunii dinastea care iau mult timp ca trebuie sa fie la fix:lol:
|
abia astept sa vad masina vopsita gri:woowoo: stiu ca mai este,spor la lucru si bft !
|
parerea mea ...este ca se potriveau mai bine niste pasaje finutze pe spate..nu ""matahalele" alea :lol:
|
2 Attachment(s)
Si rotile sa stea descoperite? In fond si la urma urmei daca imi place mie, e tot ce conteaza;)
Si ceva care vad ca se poarta :-), fara numar pentru baietii din trupa:-P |
Cand se purtau astea....
|
Quote:
|
Piesa ce face legatura intre puntea spate si bascula centrala (care e de fapt bascula de fata).
Bravo! Spor la modificari in continuare! |
Quote:
|
Poate are precini!
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
daca nu sunt prea indiscret,cu ce se mananca piesa aia:lol:?
am inteles ca se monteaza pe bascula,dar la ce foloseste? |
la raliu...
|
m'ai lamurit de tot....
eu eram curios ce imbunatatire aduce masinii,performante,una alta.... |
SUPERB, astept continuarea ...
|
Quote:
se pune la puntea spate...iar bascula trebuie inlocuota cu una inferiara de fata.Rolul....imbunatateste stabilitatea in curbe.Puntea numai joaca stanga dreapta...din cate stiu eu,iar la bascula trebuie niste bucse mai tari,care trebuie sasigure o singura rotatie. Restul il face pivotul Quote:
Calin ma scuzi pt off topic.... |
Mai treci pe la scoala tinere.
P.S. Nu vorbi tu de ajutor ca de 3 luni te rog sa-mi trimiti o poza cu ceva de la masina ta, pe mess, si din cate observ m-ai bagat pe permanently offline. |
Quote:
|
Quote:
Aaaa acum ai nevoie de poze? Pai si baiatul ala avea nevoie de o simpla explicatie legata de piesa respectiva:) Ghinion, porbagaju se deschide din buton:) restu e can can:lol: Cam asa vad ca se procedeaza in comunitatea Dacia:) sa fiti mandri ca aveti Dacii |
Eu am fost dar am ramas cu ceva.
Ghinion si ptr tine, ca mi-am facut singur portbagajul sau porbagajul cum ii spui tu. Mare can can cum zici tu. Normal ca suntem mandri si demni ca dacii...ca avem Dacii. |
Un bun exemplu de tuning facut cu rost si incadrat in liniiile masinii clasice respective, cu imbunatatiri din epoca respectiva si dupa modele similare ale aceluiasi constructor.
Asta in contrast cu "tuning de GR".... carapace de dacie ruginita cu punte de BMW si motor de Golf imbracate toate in abtipilduri. |
mersi pentru explicatie ygs:-)....
altii sunt prea plini de ei ca sa'ti dea un raspuns,le e frica ca iti faci si tu si le iei inainte sau nu pot sa'mi dau seama. pe sectiunea vw frate imediat mi'a sarit in ajutor,dar aici la dacia iti da un raspuns d'ala la caterinca si gata. in loc sa ne ajutam,ca deja suntem putini astia care mai avem dacie si suntem pasionati de marca asta,ne injuram,ne dam raspunsuri in scarba si la misto ca asa e p'aici pe la noi,e o moda... imi cer scuze pt off topic dar nu puteam sa ma abtin:evil: |
4 Attachment(s)
Mai Caline, cei cu harababura asta aici, nu explici la oameni " ca cacare-i treaba ! ":lol:, tot unchiut-o btl-ul ;)tre sa rezolve problemele. Dau eu pozele de rigoare.
|
5 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Iar eu sper ca pana la prima intalnire oficiala de Dacia, sa am si eu masina gata, pana atunci asa incet incet se fac toate piesa cu piesa, la caseta am schimbat "consumabilele" cu unele gasite la un mos:-), am descopiet ca masina are amortizoarele fata originale, iar cutia este de tip 352-07 |
Cotele pentru piesa sunt secrete?
Are cineva schita sa mi-o trimita si mie ? |
Quote:
|
Quote:
Am auzit numai de bine de bucsile astea:D si foarte recomandate pt bascula spate mai ales cand este insotita de "piesa magica" doar o parere:-P |
| All times are GMT +2. The time now is 21:53. |
- Copyright 2026 4Tuning