![]() |
Re: ShineRunnerRacing
am intarziat 1 data in 6 luni de cand e clubu:)
si nu e vb sa-mi bag benzina din timp e vb sa anuntati in p... mea si voi inainte sa se plece...mai departe no comment .... oricum foarte tare organizarea de aseara,,,,sa se mai faca asa si o sa vin mereu, chiar cu 2 ore inainte ;) mai bine stateam acasa de la inceput ... |
cocos, am glumit in ambele faze... ce draq nu mai stii de gluma... :*:*
|
nu e vb de u, e vb de seara trecuta, ca in gluma in serios, chiar asa au fost lucrurile , nu am nimica cu tine, cu altii am eu ce am
|
cum ai zis si tu mai devreme ... s-a intamplat odata in 6 luni... ai si tu putina ingaduintza, chiar daca nu stiu de la ce te-ai suparat tu aseara
|
nu ma refer la intarziat, la tot ce s-a intamplat, cum s-a intamplat
|
aseara in afara de cativa prieteni erau numai necunoscuti de care nu auzise nimeni, numai tigani (nu sunt rasist), numai cocalari, copii si cateva bagaboante de pe centura... daca de acum inainte vor veni numai persoane d'astea mai bine stau acasa
|
si eu la fel
|
am zis si eu bai mtx dc teai suparat era vb ca noi am stat frumos nem tras toti intrebam de tine si u nema nu mai erai a fost super orcum te pupa fratele tau
|
a inceput totu de la cand am plecat....2, cand am ajuns acolo ,cat am stat eu , 10-15 min, eram 50-60 de masini , nu s-au dat decat 4 masini , ce a fost porma nu stiu...si ploua si etc.....
|
a fost ok. mai greu la inceput pana a inteles toata lumea organizarea si dupa a fost ok :)
|
bai nu inteleg u dc te superi daca toti facem acelas lucru u te superi asta este erau 60 masini si sau dat doar 14 asta este ce sa faci acuma
|
sa stea acasa
|
bn k au fost multi...asta mi-a plaqt...chiar f multi :))
|
da a fost si foarte frumos chiar daca vremea na tinut cu noi a fost foarte marfa
|
cu astia "FFF" multi pe care nu-i stie nici dreaq dai de belea cu vreun gabor ascuns printre ei...
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:12. |
- Copyright 2026 4Tuning