![]() |
Re: 15-16 NOV - BRAILA - CURSA DE INDEMANARE SI CURSA DE ACCELERARE
20 Attachment(s)
citeva poze si de la mine..............cam frig dar totul a fost k..........
|
Quote:
Ai ceva poze sau filmulete de la Grupa A1? |
nu ,aia e tot ce am...o sa mai pun cateva filme acum,dar nu sunt de la a1
|
Eu am participat si m-am simtit ok , ba chiar am ajuns in semi-finala , frigul in schimb ne-a cam terminat pe toti , cat despre concurs pt concurenti eu zic k a fost ok k mai mult este si de distractie , asfaltul nu prea avea aderenta extraordinara in rest toate bune si frumoase.
Felicitari baiatului cu Dacia cu care m-am dat si l-am facut ( nu multi sunt cei care au tupeu sa se dea cu dacia cu o Honda Accord ) felicitarile mele si respect chiar daca l-am facut , si cel care m-a eliminat cu Volvo , felicitari si tie , ne vedem si data viitoare dupa un mic upgrade :). |
avea distanta mare la sfarsit ala cu volvo?
|
Quote:
Presupun ca e boh vs mcf !!! Si daca mai ai si boh vs sti ( negru mat ) ..... Multumesc ! |
Cu renault 5 de la grupa B aveti vreo poza/film ?
|
Quote:
|
Organizarea a fost slabuta,sincer,nu vreau sa condamn,dar putea sa stea cineva exact la 402m/finish care sa ridice un steag ceva... multi vorbeau ca nici nu stiau exact daca au terminat sau nu 402m,erau nedumeriti...
Lasand frigul la o parte,inghesuiala masinilor participante si asfaltul care nu se intelegea cu gumele nostre a fost bine,dar multi au avut cheltuieli destul de mari. Taxa a fost foarte buna in comparatie cu celelalte competitii,dar s-ar putea numarul participantilor sa scada: ne convine sa bagam benzina sa venim pana la eveniment,ne convina sa avem cheltuieli,dar deja exista sponsori pentru evenimente!!! De ce mai aveti nevoie de banii participantilor,facem reclama pe banii nostri nu?!! S-au lipit pe masina stikere cu PIC cine a fost de acord cu asta?!! Nu a intrebat nimeni daca poate lipi acel sticker!!! E o mare bataie de joc in privinta asta. La expozitii este cu totul alta treaba,dar aici la curse nu se poate asa ceva,sa bagi bani din buzunar pentru inscriere o data ce exista sponsori si sa faci reclama unei firme tot din banii tai. |
Quote:
Sunt f. curios cum au trecut linia de la 400 m !!! |
Quote:
|
Quote:
sorry daca gresesc.. |
Quote:
-stickerele cu PIC cred ca proveneau din ziua anterioara de la cursa din parcarea de la PIC -30Ron nu inseamna nimic. -incearca sa organizezi ceva si spune-ne si noua cum merge |
Quote:
|
Quote:
filme sau poze cu lanceru gri de la grupa B aveti? poate data viitoare o sa am si eu mai multi cai...pe care nu o sa i declar...cum fac multi smecheri...si dupa aia sunt mandrii de ei ca au luat o cupa .tocmai..stiu ca vin pt distractie...dar..nu vin sa si bata 1 joc d mn cu un urs care are motor d 2.7 sau cat o avea ..si se baga in B."felicitarile"mele daca mi citesti postu :) |
| All times are GMT +2. The time now is 07:37. |
- Copyright 2026 4Tuning