Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Curse de Accelerare - Liniute (https://forum.4tuning.ro/16-curse-accelerare-liniute.html)
-   -   15-16 NOV - BRAILA - CURSA DE INDEMANARE SI CURSA DE ACCELERARE (https://forum.4tuning.ro/16-curse-accelerare-liniute/96210-15-16-nov-braila-cursa-indemanare-cursa-accelerare.html)

powerbmw2001 17-11-08 09:29

Re: 15-16 NOV - BRAILA - CURSA DE INDEMANARE SI CURSA DE ACCELERARE

20 Attachment(s)
citeva poze si de la mine..............cam frig dar totul a fost k..........

snake' 17-11-08 09:30

Quote:

Originally Posted by cicisxn (Post 1866790)
si cateva filmulete:

Ai ceva poze sau filmulete de la Grupa A1?

cicisxn 17-11-08 09:36

nu ,aia e tot ce am...o sa mai pun cateva filme acum,dar nu sunt de la a1

YZF-PWR 17-11-08 10:02

Eu am participat si m-am simtit ok , ba chiar am ajuns in semi-finala , frigul in schimb ne-a cam terminat pe toti , cat despre concurs pt concurenti eu zic k a fost ok k mai mult este si de distractie , asfaltul nu prea avea aderenta extraordinara in rest toate bune si frumoase.
Felicitari baiatului cu Dacia cu care m-am dat si l-am facut ( nu multi sunt cei care au tupeu sa se dea cu dacia cu o Honda Accord ) felicitarile mele si respect chiar daca l-am facut , si cel care m-a eliminat cu Volvo , felicitari si tie , ne vedem si data viitoare dupa un mic upgrade :).

Evo-Jr 17-11-08 10:11

avea distanta mare la sfarsit ala cu volvo?

andreiwtw 17-11-08 10:14

Quote:

Originally Posted by vGaBy (Post 1868336)
Niste filmulete care nu arata chiar bine... sunt facute cu camera foto...

Filmulet cu 350z am eu dar nu mult :)

Si mai vine un post cu filmulete...

Pune, te rog si filmul nr. 05559 .
Presupun ca e boh vs mcf !!!
Si daca mai ai si boh vs sti ( negru mat ) .....

Multumesc !

NightDevil 17-11-08 10:21

Cu renault 5 de la grupa B aveti vreo poza/film ?

YZF-PWR 17-11-08 10:27

Quote:

Originally Posted by Evo-Jr (Post 1868976)
avea distanta mare la sfarsit ala cu volvo?

Avea cam o masina si jumatate in fata mea n-am dc sa neg :) , dar si plecarea mea a fost execrabila , as fi vrut sa mai ma incerc cu el la libere dar nu a mai fost timp.

SEJ 17-11-08 10:29

Organizarea a fost slabuta,sincer,nu vreau sa condamn,dar putea sa stea cineva exact la 402m/finish care sa ridice un steag ceva... multi vorbeau ca nici nu stiau exact daca au terminat sau nu 402m,erau nedumeriti...
Lasand frigul la o parte,inghesuiala masinilor participante si asfaltul care nu se intelegea cu gumele nostre a fost bine,dar multi au avut cheltuieli destul de mari.
Taxa a fost foarte buna in comparatie cu celelalte competitii,dar s-ar putea numarul participantilor sa scada: ne convine sa bagam benzina sa venim pana la eveniment,ne convina sa avem cheltuieli,dar deja exista sponsori pentru evenimente!!! De ce mai aveti nevoie de banii participantilor,facem reclama pe banii nostri nu?!! S-au lipit pe masina stikere cu PIC cine a fost de acord cu asta?!! Nu a intrebat nimeni daca poate lipi acel sticker!!! E o mare bataie de joc in privinta asta. La expozitii este cu totul alta treaba,dar aici la curse nu se poate asa ceva,sa bagi bani din buzunar pentru inscriere o data ce exista sponsori si sa faci reclama unei firme tot din banii tai.

andreiwtw 17-11-08 10:30

Quote:

Originally Posted by Teo BMW (Post 1868576)
mai am sa postez eu maine o tona de poze f profi cu aproape toate cursele in care se vede clar cine iese primul.........sper sa va regasiti cu placere indiferent de de pozitia pe pista fatza de finish

poate ai si bmw e30 BOH vs STI negru mat.
Sunt f. curios cum au trecut linia de la 400 m !!!

gpk 17-11-08 11:01

Quote:

Originally Posted by gpk (Post 1868903)
Aveti rezultatele pentru Fiesta gri (cu numere acoperite) de la proba de indemanare?

Si poate si clasament pentru ziua 1...

slip 17-11-08 11:02

Quote:

Originally Posted by MARI_NSL (Post 1867953)
salut . a fost masina unui tovars .... avea motor 2.7 cu chiuloasa de 2.5 ... etc

omu de la iasi care a luato a investit mult ea ... si eram curios cum mai trage .... :-)

nu stiu daca a facuto turbo :D

va referiti la TED ?

sorry daca gresesc..

yknot 17-11-08 11:03

Quote:

Originally Posted by SEJ (Post 1869016)
Organizarea a fost slabuta,sincer,nu vreau sa condamn,dar putea sa stea cineva exact la 402m/finish care sa ridice un steag ceva... multi vorbeau ca nici nu stiau exact daca au terminat sau nu 402m,erau nedumeriti...
Lasand frigul la o parte,inghesuiala masinilor participante si asfaltul care nu se intelegea cu gumele nostre a fost bine,dar multi au avut cheltuieli destul de mari.
Taxa a fost foarte buna in comparatie cu celelalte competitii,dar s-ar putea numarul participantilor sa scada: ne convine sa bagam benzina sa venim pana la eveniment,ne convina sa avem cheltuieli,dar deja exista sponsori pentru evenimente!!! De ce mai aveti nevoie de banii participantilor,facem reclama pe banii nostri nu?!! S-au lipit pe masina stikere cu PIC cine a fost de acord cu asta?!! Nu a intrebat nimeni daca poate lipi acel sticker!!! E o mare bataie de joc in privinta asta. La expozitii este cu totul alta treaba,dar aici la curse nu se poate asa ceva,sa bagi bani din buzunar pentru inscriere o data ce exista sponsori si sa faci reclama unei firme tot din banii tai.

-a existat semnalizare prin stegulet la sfarsitul celor 400m.
-stickerele cu PIC cred ca proveneau din ziua anterioara de la cursa din parcarea de la PIC
-30Ron nu inseamna nimic.
-incearca sa organizezi ceva si spune-ne si noua cum merge

CmI-user 17-11-08 11:06

Quote:

Originally Posted by slip (Post 1869083)
va referiti la TED ?

sorry daca gresesc..

ted-u e ...poza/e cu ea am sigur dar nu stiu daca am si film...pana diseara la 8 am sa urc tot ce am ..

Evo-Jr 17-11-08 11:07

Quote:

Originally Posted by YZF-PWR (Post 1869014)
Avea cam o masina si jumatate in fata mea n-am dc sa neg :) , dar si plecarea mea a fost execrabila , as fi vrut sa mai ma incerc cu el la libere dar nu a mai fost timp.

ms pt raspuns.

filme sau poze cu lanceru gri de la grupa B aveti?
poate data viitoare o sa am si eu mai multi cai...pe care nu o sa i declar...cum fac multi smecheri...si dupa aia sunt mandrii de ei ca au luat o cupa .tocmai..stiu ca vin pt distractie...dar..nu vin sa si bata 1 joc d mn cu un urs care are motor d 2.7 sau cat o avea ..si se baga in B."felicitarile"mele daca mi citesti postu :)

All times are GMT +2. The time now is 07:37.

- Copyright 2026 4Tuning