![]() |
Re: Tips &Tricks/intrebari&raspunsuri/discutii
Quote:
|
nu aveti pt ce ;)
|
Quote:
m-am reapucat de treaba pe blueprintul care l-ai pus u pe forum nush voi dar mie unu nu imi place masina asta si mie cam naspa sa lucrez ... in fine spor la treaba baietzii |
sa fie spor si voua lafel :D
|
salut baieti, ma bag si yo putin in discutie chiar daca nu stiu sigur ca acesta este topicul potrivit.......deci : vreau sa incep si eu lucrul cu 3D Studio Max, dar nu stiu cu ce versiune sa incep si v-as fi recunoscator sa ma indrumati ; a doua problema : il "cumpar" de pe oDC sau de pe vre-un site ? :) .....................astept un raspuns, multumesc anticipat
|
_pentru inceput trebuie sa faci tutorialele de baza, alea care vin cu maxu, pentru a te familiariza cu interfata/comenzile etc...
_de unde faci rost de max, e treaba ta... trebuie cumparat ;) nu facem warez pe forum :twisted: PS: ultima versiune de max este 9 |
eu am alta problema...la bagat blueprintu fac planu dau m bag imaginea la diffuse da nu apare pe plan...imi apare totul gri... what can i do?
|
Poi ai selectat la difusse acolo, bitmap ?
Da un PrintScreen! |
e apasat butonul "Show Map in Viewport"?
|
2 Attachment(s)
gata am reusit aia ..nu am mai postat...acuma altceva....am o imbinare d facut... la vertezu d jos e weld....cand dau mesh smooth imi iese ...ca in poza...c ii fac ....in cel mai rau caz ster un pic si fac din nou ...da nu vreau sa sterg....:sad: :?:
|
si pe mine ma ajuta cineva ...pls....si im spunetzi shi cum fac...adik c material pun pt oglinda ....pls si o sa va mai intreb k fac un a3...
|
Quote:
"si pe mine ma ajuta cineva ...pls....si im spunetzi shi cum fac...adik c material pun pt oglinda ....pls si o sa va mai intreb k fac un a3..." Aici depinde ce folosesti pentru randare, daca folosesti totu standard, alege un slot de material gol, fa-l negru si dupa aia du-te la "maps" si la reflection alege "raytrace" sau "falloff", si cam asta ar fi de ajuns, Ca sa intelegi mai usor cum sa faci totul, cauta tutoriale, cred ca ai sa gasesti unul si pt Audi A3, parca vazusem,intra pe google si da un search.www.tutorialized.com pt mai multe explicatii;) , spor la treaba |
thx sleepy....sper k reusesc...
|
1 Attachment(s)
Prima mea creatzie in 3D Max 9.0...Dupa tutorial normal...:lol::lol:
|
bv viper...eu ....pot da mesh smooth doar in unele louri ...adik dak nu vreau sa dau in juru la far cum fac ...plsplspls
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:46. |
- Copyright 2026 4Tuning