![]() |
Re: Delta Racing Crew
cum ramane cu gratarul ala la baia.. nu de alta dar balta e aproape si are destul peste ptr. o undita ceva.. ;)
|
Din motive subiective voi parasii acest club ! Mult succes in continuare cu ce v-ati propus
|
Quote:
|
Ce ziceti de semnatura mea :twisted:
|
Quote:
|
DA toti vrem misto bv bv bv bv bv GEOX
|
9 Attachment(s)
Am zis sa le bag pe toate odata:-P
ps:Daca nu va merge,sa le salvati Jpg. cereti`mio pe mess,sau bagatio in paint->sava as->jpg. |
1 Attachment(s)
By PIT mada faca :))
|
Ce tot va tachinati atata ma .....:P
|
sej-ule vreau sa te felicit pt ce ai reusit sa faci si tot asha sa o tii si poate cand o da caldura va asteptam la ct :D
|
Quote:
|
Sper sa nu venim pana la constanta si sa zici ca nu te dai ca iti miroase ambreiaju!!!!!!!!!!!!!!!
|
stai linistit ca io nu ma mai dau :D sa fii u cu inima impacata , poate la toamna cand iau altceva
|
SALLL!!!!am si eu o dacie 1310 tunata exterior deocamdata:)mai am multe in cap.Sunt pasionat de masini tunate:X.Am vreo sansa sa intru in club???ast un rasp:)
|
Am obiectivul de a face o comisie formata din asa zisi "presedinte", doi "vicepresedinti" ca baza si ce mai este nevoie, care vor participa in luarea deciziilor pentru club. Va rog sa va ganditi, care din voi este dispus pentru asa ceva.
Restul vorbim in privat,iar ce se va hotara apoi se anunta. |
| All times are GMT +2. The time now is 19:47. |
- Copyright 2026 4Tuning