![]() |
Re: BR 82 CNS
e pregatita...Nu e bai...merge zilnic. Ar trebui totusi sa fac eu o mica chestie aparent nesemnificativa. Sa inmoi o carpa in ulei bine de tot si sa dau pe sub ea,daca tot fac o treaba. Evident,fara toba. Nu de alta,dar o sa tipe lumea ca mi-a luat foc hoasca si o sa ma sperii si o sa mor de inima.
|
Na ca ti-am bagat ulei si in lonjeroane sa nu mai zici ca sunt putoare...si am dat si pe sub ea cu carpa de ulei...
|
Nu e adevarat,eu am dat,tu ai stat si te-ai uitat ca esti gras si nu incapi sub masina ;)) :)). Merci man,raman dator...ca de atatea ori.
|
Stai omu linistit.....nu ai de ce sa imi fii dator.....thats why are friends for...
|
Mai baieti..da' voi chiar asa subiecte de 2 lei discutati aici pe Topic..e chiar penal ceea ce citesc aici, e messenger adus la ridicol..cati ani aveti?:???:
|
Quote:
|
Pe voi chiar va intereseaza ce scriem noi pe acest topic......eu zic mai bine sa va vedeti de ale voastre....Bogdane ia uita-te si topicul tau cap-coada sa vezi ce de off si cate aiureli sa scris....
E bine DOMNUL INGINER BOGDAN???M-am corectat............ P.s.Nu iti convine ce se scrie pe aici vezi ca mai sunt topicuri destule unde poti comenta...nu inteleg de ce tocmai aici te-ai deranjat tu sa tastezi cand pe o gramada de topicuri este foarte mult off..... Numai bine |
Quote:
|
Ce vroia Robert sa zica e ca daca nu va convine ce se scrie aici sa va vedeti de treburile voastre. Suntem prieteni buni si ne permitem anumite glumite intre noi. S-a discutat despre ce am facut la masina,deci nu e offtopic. La tine pe thread cand se abereaza despre tot felul de rahaturi inutile vad ca nu te mai simti deranjat. Eu cand ti-am zis sa faci emblema aia galbena ai reactionat de parca am ti-am blasfemiat creatia. Pt voi cata vreme nu participa X sau Y la liniute sau nu va pupa-n cur pt realizari nu e demn sa indrazneasca a va tine companie. E,uite ca unii dintre noi nu ne permitem sa facem modificari ilegale la masini ,si daca asta ne face nepotriviti pt a va intra in gratii,cu atat mai bine,evitati topicul.
|
Sa inteleg ca in Braila sunt 2 tabere. Pacat...
|
Se pare ca asa se vrea andi nu ca ar fi mare chestie deoarece oricum cu unii nu aveam nici o treaba dar mai sunt si baieti de treaba gen YUL care daca ii intrebi ceva sau ii suni cu o problema de ajuta........
|
Nu sunt 2 tabere andi...e mult spus. Eu cata vreme nu sunt provocat nu reactionez asa. In Braila de fapt nu e nici o tabara,tocmai aia e pb. Ca la barfe toti is buni,iar la idei constructive sau barfe toti reactioneaza ca fetele mari...in fine,nu e locul nici momentul. Dar mi se pare total aiurea sa primesc critici...de fapt nici critici nu sunt. Bogdan il secondeaza pe Vali ca si cum ar fi la post-hunting. Daca ii zic lui Bogdan ca probabil are cea mai frumoasa Dacia 1300 din tara din cate stiu eu,o sa zambeasca si poate ...poate o sa zica multumesc. Daca ii zic ca are o dacie care se vrea clasica dar are ionizate,ca e vopsita bine,dar nu de el,ca e reconditionata...dar nu prin repararea pieselor ci prin inlocuire,ca are jante care in acceptiunea mea nu au ce cauta pe masina aia,ca dungile is trase bine dar unde se imbina se vede ca dracu de aproape,ca toba aia nu imi place cum sta,ca scoate un zgomot infernal...daca as zice toate astea ar zice ca-s carcotas sau rauvoitor. Aia e pb,ca nu stie sa accepte critici dar stie sa le faca erijandu-se de la sine putere in sfatuitorul de serviciu. Neah...nu merge.
PS YUL-ul chiar nu are ce cauta in discutia asta,e prea baiat de bun simt |
Quote:
Hai sa nu mai prelungim off-topicul, nu e locul aici pentru lamuriri sau explicatii..;) Si apropo Robert; tot nu ai scris corect..:oops: |
Ma doare in COOOOOOOR ca nu am scris corect intelegi...............cand te grabesti mai gresesti......
|
Bogdane,sper sa nu se stearga ce urmeaza sa scriu aici,pt ca daca judeci lucrurile la rece poate o sa intelegi si "prin ochii mei". Stateam acum vreun an doi la fastfoodul ala de pe Dorobanti colt cu Galati la o cafea cu cativa prieteni si vorbeam. Inca nu intrasem in "fenomenul" asta cu tuninguri ,curse,etc. Ai venit tu in tromba,ai tras masina cas(adica intr-o parte),ai intrat in vreun magazin probabil,ai stat putin,cand ai plecat ai intors pe linie dubla continua si ai demarat in aceeasi maniera si dus ai fost. Toata lumea a ramas un pic muta...unul a zis "frumusica dacia,a aranjat-o asta binisor"...la care unul de pe acolo a completat "da-o-n plm de dacie" si au ras toti in hohote. Intelegi ideea?
La tine problema e atitudinea si faptul ca nu accepti pe nimeni care-ti e inferior din varii motive numai de tine stiute. In fine...sa revenim la oile noastre. |
| All times are GMT +2. The time now is 19:51. |
- Copyright 2026 4Tuning