![]() |
Re: Discutii off-topic
Quote:
frate trebuie sa ti scot cuvintele cu clestele ?? :)) zi-mi cati nm ai ?? |
kimi ai mai resoftat un 1.6 Turbo?
|
Quote:
|
Quote:
La naiman nu ma bag ca e aspirata si iau bani ptr 8-9 cai... Racing Code ul cred ca ar face treaba buna pe Subaru lu Naiman.. Mai multe detalii vorbim la intalnire sau pe privat.. |
2 mape , prima normal 150 cp si a 2-a sport 210 ? :D
|
ms kimi las ca vedem noi ce facem pana la urma
|
P.P RACERS va saluta si va ureaza bafta.
|
Quote:
|
PiPi? asa se pronunta!? :)
glumesc! Bafta! |
Altii ma?:lol: maine imi fac si eu 2-3 cluburi:???: .. fara suparare;)
Apropo,am un tov cu o Bora,frumusica masina..a fost acostat pe strada de un LIDER care isi facuse club de 3 zile ... foarte tare:???: Eu de maine vreau sa fac niste afise sa le impart prin camine ... "cautam raceri seriosi,club cu vechime!Totodata mai dorim si colaborare cu soferi de weekend" CUL,NICE,TRENDI,FAN :-j:-j:-j |
mai..ma gandema si eu sa imi infiintez un club...dar...m-am gandit k vom avea masini mult prea puternice...si mi-am zis k nu are rost ...mai bn raman aici la fanatik.....doarece "aici se-ntampla curse,domne!!"
|
eu deja am 3 cluburi mai mici sunt numai cu cai si aia multi.....pitico daca ai si tu niste cai poti sa vi la mine in club:-P
|
bah si eu ma gandeam sa se numeaska green squad .................daaa nu ca sunt prea multi
:D ia zi kid de vineri :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) collloooosalll |
Quote:
|
bah eu da dar de restu nu stiu ca sau fakut niste bisericute plm ............
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:46. |
- Copyright 2026 4Tuning