![]() |
Re: Machetele mele - NECROPHORUS
12 Attachment(s)
93 ) Motorama (Schuco - Cararama) Subaru Impreza WRC - N 5 RALLY OF GREECE 2008 P.SOLBERG - P.MILLS ( 1 / 24 )
Prea mult asteptatul Subaru. Pozele sunt slab calitative din pacate, aparatul foto neavand un stabilizator de imagine. Macheta arata mai bine cu ochiul liber. Este destul de bine inchegata iar imbinarile se fac foarte bine la capota si usi cu exceptia portbagajului. Vopseaua este ok, dar lasa mult de dorit la ...coloritul interior respectiv motor unde nu exista nici o nuanta de culoare in afara de negrul plasticului. Sper sa va placa. |
Absolut superba aceasta macheta..fara cuvinte:!:
|
breathtaking..:shock:....pur si simplu minunata....felicitari pentru colectie!
|
Quote:
|
Exact cipi,oricum mie imi place mult modelul cat si cum arata aceasta macheta,de unde ai cumparat-o?
|
Quote:
|
Frumos, am vrut sa iau si eu, dar pentru un 1/24, transportul e mult. Astept varianta 1/18 de la Solido, sau asa s-ar parea, inca nu e nici macar un preview, doar preorder :) .
|
11 Attachment(s)
94 ) Motorama (Schuco - Cararama) Chevrolet Corvette C6R - Nr 4 IMSA GT1 2008 O.BERETTA - O.GAVIN
Din aceeasi serie :) enjoy |
Grav rau de tot acest Corvette, bravo man:!:
|
Quote:
Corvette-ul e frumos de tot:-P |
Multumesc tuturor pentru comentarii, am uitat totusi sa mentionez ca si acest ultim corvette postat este tot la scara 1/24 :|
|
Exact, frumos Vette-ul. Ai modele interesante pentru scala 1:24...imi cam pierdusem interesul pentru scala asta, dar vad ca vin tare din urma la clasa racing cars.spor.
|
Super tare Corvette-ul asta... nemaiintalnit!
|
Superb Vette-ul !!!! Īmi place mult combinaţia de culori şi că e plin de , decaluri :shock: :D
|
12 Attachment(s)
95 ) Motorama (Schuco - Cararama) BMW E86 Z4 Coupe 3.0i 2006 ( 1 / 24 )
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:15. |
- Copyright 2026 4Tuning