![]() |
Re: Land Rover Freelander 2
Quote:
|
2 Attachment(s)
Hai ca parca arata mai bine :-P
Maine o imbraca in piele ..acum sunt in proces la usa soferului..sapt viitoare pe sfarsit o sa pot asculta masina...sistemul fata.. |
Foarte frumos!!!complimente!!;) acu o sa imi faci hairtrick la parul dp picioare!!!:D
|
[QUOTE=teddyb;3681119]Foarte frumos!!!complimente!!;) acu o sa imi faci hairtrick la parul dp picioare!!!:D[/QUOT
Da Dane,poate pt ca are,tu de ce l-ai tuns?:lol: |
Cat despre sistem ,pot sa spunca va impresiona la maxim .
Multa bafta in continuare! |
1 Attachment(s)
Prima zi de munca la a doua usa.. sa vad sapt asta care vine cand am timp de finisaje si la asta ca o sa fiu ocupat..sper week viitor sa ascult fata.
Am si uitat sa zic cu ce le amplific..cu un DD C4a . Difurile vor fi legate in 2 ohmi:twisted: |
bravo SEAL !!frumos lucrat!!mai ai putin si ii faci concurenta lu marinu! >:)
|
NICIODATA nu ma pot compara cu Dl Marinu sau cu oricine care face asta zilnic, si la un alt nivel!
Eu o fac din pasiune,si toate testele le fac pe masina mea. Nu imi permit sa stric lucrurile altor persoane si porma sa fie vina mea. Jos palaria la cum lucreaza Marinu! Eu unu personal nu am avut banii necesari sa imi fac masina la el si am incercat sa imi fac ceva wanna be. Sper sa fie ok si sa fiu multumit cat de cat de ce am facut! |
Nu se mai aude nimik cu proiectu tau ?? :D:D
|
scuze ca nu am mai postat.. maine dupa servici termin si partea de bass si pe urma pun poze cu setupul :twisted:
cine are sa imi dea si mie I cook-gucci mane varianta slow sau aia normala.. adica asta: https://www.youtube.com/watch?v=75kUy...eature=related Cine face fapta asta primeste un demo de la masina mea :twisted: |
un hint: voi folosi amplif Dragster :twisted:
|
1 Attachment(s)
Quote:
Attachment 1686856 P.s cauta-ma pe mess pentru demo! :)) |
1 Attachment(s)
ia vezi seal,asta suna bine?!:D
|
1 Attachment(s)
incearca asta mai bine. e alt stil, dar suna bine, cel putin pe sistemul meu de 2 lei din masina :D
|
O sa incerc cand o sa fie masina functionala..momentan schimb turbina + intercooleru :twisted:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:14. |
- Copyright 2026 4Tuning