![]() |
Re: Golf 3 - '93
Are filtru sport:-)
|
Quote:
Quote:
Quote:
Multumesc de adaugari... sincer ma mir ca numai acuma a observat lumea acele "dungi", cat despre filtrul meu sport (daca se studia threadul inainte sa postezi) vedeai ca detin unul ! |
daca te-am suparat cu ceva nu asta a fost intentia mea mi-am spus punctul de vedere care poate fi unul bun sau nu si daca te deranjeaza atat de mult nu voi mai posta
bafta |
5 Attachment(s)
Salut! ce sa zic.. am citit thread`ul tau de la inceput pana la sfarsit.. pagina cu pagina comment dupa comment, ai depus multa munca (banuiesc.. cam stiu cum e din cate am surubarit si eu la masina mea) si se vede ca tii mult la masina.. toata lumea apreciaza eforturile tale si eu la fel, sfaturi ? nuj ce sa iti zic.. mie-mi place tinuta sport.. contrastru intre alb si negru intre bandouri si usi insa.. aici tine de gust, acum depinde si de cat esti dispus sa investesti in masina ta si cat ai de gand sa o tii, poate vrei sa o lasi mostenire;)))
Iti atashez niste poze cu ce am facut eu la a mea, daca te deranjeaza sterg postul, si sper sa nu te superi ca iti umplu thread`ul cu poze, modificat lumini stopuri (daca le mai tii si nu le skimbi cu ceva tuning) , vezi diferenta in poze.. vopsit semnale si stopurile reflectorizante din bara.. nu mai are rost sa atasez ca vad ca deja ti`ai pus afumate si pe viitor le vei scoate de tot :D O idee practica si simplu de realizat : telescoape capota, nu am poze sa atasez, o sa fac daca vrei, pistonasele de la hayon cu tot cu suruburi de prindere luate din dezmembrari se potrivesc direct la capota fara alte modificari. Si niste detalii de la interior .. un pic de joaca cu leduri :D Si.. desigur .. idei mai gasim noi.. timp sa fie .. si finante :D Bafta in continuare! PS: daca ai ceva de intrebat iti voi raspunde cu cea mai mare placere |
Quote:
Merci... pe prv ai id`ul meu (chiar incepusem cate putin cu luminile pana m-am blocat la un moment ) |
n-am primit prv , poti da add la [email protected] sau fara@.. doar al3xsad :D si alti posesori de golfuri de aici care vor sa dea sa nu se abtina, mi-ar face placere, numai bine!
|
1 Attachment(s)
As dori o parere despre aceste suspensii reglabile....
TA-Technix - VW GOLF 3 Suspensii Sport Reglabile pentru Vw Golf 3! - marca TA-Technix Kitul Contine: - 4 amortizoare reglabile Sport - 4 arcuri - Certificat TUV - Cheile pentru reglaj Se poate regla intre 20-80 mm! Cu cat coboare mai jos cu atat creste rigiditatea! Produsele sunt fabricate in Germania! |
In timisoara au mai multi baieti suspensii reglabile de la TA-Technix,dar nu pe golf3,si sunt multumiti.
Ar trebui sa fie pe la 260 de euro daca nu ma insel?Tu cu cat ai gasit? |
Quote:
Ms de raspuns ! |
o sa arete bine, mai ales cu adidasi ce o sai primeasca...:)
|
Nu arati lumii noutatile ? :D
|
20 Attachment(s)
Quote:
Toate la timpul lor... Noutati ? ...faruri Depo - h7 lupa + angel(devil) eyes - sticla clara(nu plastice)...bandouri albe , manere interior tip carbon alb - folie 3M, interor plastice terminat de vopsit alb. PS: scuzati jantele de iarna`.. Si O mica sesiune foto alaturi de vecinu`... |
Quote:
Baftoc tatic!! |
eu in general le-am vazut live toate (mai putin manerele interioare de la ushi albe, sau nu tin eu bine minte.)
dar oricum deja se uita mai incruntat wolfie, deci frumos .. ce pot zice ;) |
Incet incet hai ca iese,lipseste doar buza de sub spoiler dar aia se rezolva,prieteni stiu de ce :lol:
Pacat ca nu am vazuto astazi :( ee lasa,data viitoare. |
| All times are GMT +2. The time now is 10:24. |
- Copyright 2026 4Tuning