![]() |
Re: CLUB Fiat SEICENTO
Sa ai noroc de ea si cat mai putine probleme.... ca sa iti ramana bani de tuning :D!!!
|
Multam fain.
Oricum, prima data banii se duc in intretinere si schimburi necesare. Mai incolo cu mofturile. |
Foarte bine. Asa fac si eu. Intai chestiile tehnice si care sunt mai urgente. Apoi, daca suntem sanatosi le facem pe toate!
|
Eu am numai probleme cu masina...tineti aproape zilele astea pe stirile de la ora 5 ca o sa vedeti cum un Seicento zboara in dambovita...dar nici de zburat nu zboara...mai degraba o sa vedeti un seicento IMPINS in dambovita...ma * n ea de masina!!!
|
Nu dispera Morph.... si io am zis de multe ori la fel. Si o sa mai zic... Asta e. E usor (dupa cum am mai zis) sa ai un Golf ca gasesti la dezmembrari orice iti pofteste sufletelul si destul de ieftin. Dar no...cineva trebuie a aiba grija si de astea saracele chiar daca is mai greu de intretinut si de multe ori cauti dupa o piesa de iti vine rau. Si acum, nu ne expui si noua problema?
PS: din ce stiu eu tu vrei sa faci engine swap... iti dai seama ca abia atunci o sa apara intr-adevar problemele grele... adica o sa fie atatea lucruri care la inceput nu o sa mearga bine sau deloc. Bafta la toti! |
Linistestete man!Ia zi, ce s-a intamplat!Orice problema isi are rezolvarea.
|
Nu stiu voi ce aveti de gand... da io plec in Polonia! :D:D:D
[XII CENTOZLOT 2009 - CENTOMANIA - ZLOT W BORKACH ] |
... si io la ţară.
Se lasa cu beute si mancari acu de Rusalii :D |
|
Fratica tu vorbesti serios k o tai la CentoZlot?
|
Nu man... doar ca as vrea sa merg o data. Ce multe masinute de astea au polonezii si ce pasionati sunt de ele... la ei nu se pune problema de piese ca Seicento la ei e ca si Logan la noi (ce mai, Made in Polland). Pana una alta, ne delectam cu filme si imagini de la vecinii nostrii norocosi!!!
|
Quote:
|
|
Eram pe cale sa postez si linkul ala cand am observat ca Morph mi-a luat-o inainte! Oricum, vizionare placuta la toti! :peace:
|
daca intereseaza pe careva, in valcea la un parc de dezmembrari a aparut un fiat seicento sporting, este intact . daca intereseaza pe cineva ceva dati add la valcea_racing si o sa ma interesez de preturi si piese.
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:14. |
- Copyright 2026 4Tuning