Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii Fiat (https://forum.4tuning.ro/319-discutii-fiat.html)
-   -   CLUB Fiat SEICENTO (https://forum.4tuning.ro/319-discutii-fiat/87694-club-fiat-seicento.html)

AB-04-ASS 26-05-09 14:31

Re: CLUB Fiat SEICENTO

Sa ai noroc de ea si cat mai putine probleme.... ca sa iti ramana bani de tuning :D!!!

RoLitoral 26-05-09 14:37

Multam fain.

Oricum, prima data banii se duc in intretinere si schimburi necesare. Mai incolo cu mofturile.

AB-04-ASS 26-05-09 15:36

Foarte bine. Asa fac si eu. Intai chestiile tehnice si care sunt mai urgente. Apoi, daca suntem sanatosi le facem pe toate!

morpheusmaster 03-06-09 12:58

Eu am numai probleme cu masina...tineti aproape zilele astea pe stirile de la ora 5 ca o sa vedeti cum un Seicento zboara in dambovita...dar nici de zburat nu zboara...mai degraba o sa vedeti un seicento IMPINS in dambovita...ma * n ea de masina!!!

AB-04-ASS 03-06-09 14:18

Nu dispera Morph.... si io am zis de multe ori la fel. Si o sa mai zic... Asta e. E usor (dupa cum am mai zis) sa ai un Golf ca gasesti la dezmembrari orice iti pofteste sufletelul si destul de ieftin. Dar no...cineva trebuie a aiba grija si de astea saracele chiar daca is mai greu de intretinut si de multe ori cauti dupa o piesa de iti vine rau. Si acum, nu ne expui si noua problema?

PS: din ce stiu eu tu vrei sa faci engine swap... iti dai seama ca abia atunci o sa apara intr-adevar problemele grele... adica o sa fie atatea lucruri care la inceput nu o sa mearga bine sau deloc.

Bafta la toti!

pontilius_ran 03-06-09 18:40

Linistestete man!Ia zi, ce s-a intamplat!Orice problema isi are rezolvarea.

AB-04-ASS 05-06-09 09:56

Nu stiu voi ce aveti de gand... da io plec in Polonia! :D:D:D

[XII CENTOZLOT 2009 - CENTOMANIA - ZLOT W BORKACH ]

RoLitoral 05-06-09 10:25

... si io la ţară.

Se lasa cu beute si mancari acu de Rusalii :D

AB-04-ASS 05-06-09 11:09

Red & Yellow parade!

si la stiri la TV!

morpheusmaster 05-06-09 11:11

Fratica tu vorbesti serios k o tai la CentoZlot?

AB-04-ASS 05-06-09 11:15

Nu man... doar ca as vrea sa merg o data. Ce multe masinute de astea au polonezii si ce pasionati sunt de ele... la ei nu se pune problema de piese ca Seicento la ei e ca si Logan la noi (ce mai, Made in Polland). Pana una alta, ne delectam cu filme si imagini de la vecinii nostrii norocosi!!!

morpheusmaster 05-06-09 11:37

Quote:

Originally Posted by AB-04-ASS (Post 2383178)
Nu man... doar ca as vrea sa merg o data. Ce multe masinute de astea au polonezii si ce pasionati sunt de ele... la ei nu se pune problema de piese ca Seicento la ei e ca si Logan la noi (ce mai, Made in Polland). Pana una alta, ne delectam cu filme si imagini de la vecinii nostrii norocosi!!!

Si eu vreau foarte mult sa merg odata...poate participam si noi la CentoZlot 2010 cu 2 masini minim :) ...filmuletul si pozele is belea...is de vis...iti dai seama ce nebunie e sa fii la parada acolO :D??? Nu stiu daca mai exista asa ceva cu alte masini...la ei Seicento e ca Loganu la noi...dar nu ai sa vezi niciodata la noi o parada cu Loganuri...pt ca Loganul e o masina...dar nu e ca Seicento...seicento atrage multi pasionati...drept dovada CentoZlot...+ polonezii is mandri de buburuza...la noi nu e mandria aia de posesor de Logan...

morpheusmaster 05-06-09 11:47

http://picasaweb.google.pl/kajusiawi...ZlotBorki0902# Enjoy

AB-04-ASS 05-06-09 12:54

Eram pe cale sa postez si linkul ala cand am observat ca Morph mi-a luat-o inainte! Oricum, vizionare placuta la toti! :peace:

trafy-vr6 06-06-09 23:09

daca intereseaza pe careva, in valcea la un parc de dezmembrari a aparut un fiat seicento sporting, este intact . daca intereseaza pe cineva ceva dati add la valcea_racing si o sa ma interesez de preturi si piese.

All times are GMT +2. The time now is 20:14.

- Copyright 2026 4Tuning