Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   DE CE URAM FEMEILE (https://forum.4tuning.ro/28-femei/8367-uram-femeile.html)

Psycho 10-06-06 13:15

Re: DE CE URAM FEMEILE

shtii care e ideea cu o fata care inshala .. daca o face prima data .. o va face si p viitor .. deci e compromisa ...

daca o face prima data o face din curiozitate .. a doua oara .. din placere .. a 3-a oara din obishnuintza .. si deci .. daca a facut-o prima data .. viteza .. eu unu asa sunt ... ink nu am patit cu actuala ... ;) ... dar cum calca pe bec .. cum ii dau cu neonu`n cap ...

ink n-a calcat pe bec sau o fii calcat si n-am aflat ..

prost e el .. k isi bate joc de el in relatia lor .. in fine .. sunt o gramada k el ..

Mustang 10-06-06 15:13

Quote:

Originally Posted by Psycho
dar cum calca pe bec .. cum ii dau cu neonu`n cap ...

conform profesorului meu ... neonul e element chimic... :)
cica se zice lampa fluorescenta... :p
deci ii dai cu lampa fluorescenta in cap :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Psycho 11-06-06 15:58

bah nush .. io am trecut k gasca prin apa .. in liceu ...

dexter_20 11-06-06 23:28

HMMM de ce urasc eu femeile? Simplu pt k dupa 1 an si 2 luni de ral iti spune(nici macar in fata) la telefon k nu mai vrea sa te vada si k totu s-a terminat,k regreta ziua in care m-a vazut....bla bla bla, si culmeae ca....multe fac asa.De ce? pt simplul fapt k vroia sa redevina ce a fost ea odata: o persoana care o doare i fund de toata lumea.Si stiti ce ? ea nu e singura.Sunt mai multe exemplare de genul asta.

Mustang 12-06-06 09:13

faza cu regretatul zilei in care te-a cunoscut sunt copilarisme !

dexter_20 12-06-06 13:08

Asa o fi? K era k super ofticata si super gretoasa knd a vb cu mine....la tel,logic.K in fata nici nu mai vrea sa ma vada...

Eugen_TL 12-06-06 13:36

calm ca am si eu un exemplar...care a zis la fel ca si a TA! :) si in 2 zile bursc ii parea rau... ! toti spunemi anumite chestii la nervi plm.... acum depinde dc e ea ofticata pe u;) daca e ceva grav da0i drumu mai departe :) daca habar n-ai si nu spune nici ea , la fel...treci mai departe! :) vrei s-o faci sa sufere? i-ati una pe bune ( sau chiar la misto---vb cu ea ca ai vrea sa o faci geloasa plm..sunt multe care accepta distractie dinasta) si da zone pe langa ea ,frecventeaza locurile la orele care le frecventeaza si ea...etc etc ! hai man,ca treci nu e grav...;) noi alaturi de u ! cred ca tu esti mult prea bun, ar trebui sa inveti sa fi si F RAU! ;)

dexter_20 12-06-06 13:50

Eu in alte posturi am zis the story k sa zic asa dar motivul?....."vreau sa fiu ce de dinainte sa te cunosc" and shit. Da treaba cu vorbitul cu alta k sa o fac geloasa chiar imi surade, sa stii. Si ai dreptate, eu sunt un om bun in general, dar poate k ar fi bine sa fiu si rau.:evil:

aleks 14-06-06 09:08

nu merita sa t mai razbuni, cazi u p locul 2
n-o mai baga in seama DELOC, si atunci o sa t razbuni intr-adevar

dexter_20 14-06-06 10:54

Da nu am zis k ma razbun.Pur si simplu nici nu o mai salut, sau ma uit la ea.

d3vilish_lips 14-06-06 19:24

Quote:

Originally Posted by Psycho
shtii care e ideea cu o fata care inshala .. daca o face prima data .. o va face si p viitor .. deci e compromisa ...

daca o face prima data o face din curiozitate .. a doua oara .. din placere .. a 3-a oara din obishnuintza .. si deci .. daca a facut-o prima data .. viteza .. eu unu asa sunt ... ink nu am patit cu actuala ... ;) ... dar cum calca pe bec .. cum ii dau cu neonu`n cap ...

ink n-a calcat pe bec sau o fii calcat si n-am aflat ..

prost e el .. k isi bate joc de el in relatia lor .. in fine .. sunt o gramada k el ..

.....off doamne de ce nu pot si si femeile asa de radicale :lol: ar fi vai si amar de voi.....ar fi mai bine sa fim si noi asa ;) da tot femei ramanem si nu o sa fim

BlueEyes 15-06-06 02:03

doamneee!!! ce bine ai zis-o reihan!!!!!:)))):))):)):))

aleks 15-06-06 12:35

he heee.... de asta majoritatea oamenilor nu sunt gay, pt k asa n completam noi unii p altii... fetele mai cu inima d mama, iarta, baietii mai orgoliosi si cu spirit d vanator in sange, cauta...

d3vilish_lips 15-06-06 13:33

.....pai am zis eu ceva....noi ne alegeam soarta asta cu buna stiinta ;)":twisted:...

aleks 15-06-06 14:46

he heee... deci sa nu ne plangem... nici unii nic altii, da?:)

All times are GMT +2. The time now is 06:20.

- Copyright 2026 4Tuning