![]() |
Re: E36 - Coupe :x
frumos ia schimbat toata infatifarea la masina:D:D:D
|
keemo:ms:D si mie imi place cum arata:D...
zku76:o sa ma gandesc si la oglinzile de ///M dar nu prea imi place cum vezi in ele:D dr pricop:mie imi e batuta buza de interior dar cu jantele astea putin imi atinge....nush ce o sa fac...ma mai gandesc.....ori pun gume mai trase ori o sa vad dc mai pot bate buza aia:D brummy:ma bucur ca iti place....ne vedem la unguri:)) madalin e36:da sincer parca e alta masina...e mult mai sportiva:D...dar si mult mai joasa:lol: |
Bravo frate, sfatu meu ar fi sa tragi un pic de aripi ca e pacat sincer ... nu are rost sa pui un cauciuc mai ingust.. good work
|
foarte misto cu noile jante.... :)
imi place k e low ;)) |
Quote:
|
Quote:
|
merge ma nu te mai plange... daca nu, exista rola si le face cum trebuie :D
imi place masina.. cum e in poza, asa arata si in realitate.. foarte misto! sa ai grija si parte de ea ... :D apropo.. nam retinut numele... |
Quote:
si in legatura cu numele....ti-am spus ca ai imbatranit si nu mai tii minte nimic:))) |
Ce smechera e :D
Felicitari Raul! ... neaparat poze |
Quote:
|
vezi prietene ca si tu ai de lucru.. nu arunca toata vina asupra mea ..
apropo... ma gandeam la niste poze.. la vinga.. la un picnic.. :lol: |
Quote:
RECTIFIC....SA TERMINAM BIJUTERIILE :)))))))) si in legatura cu picnicul......ai grija la suste:)))...ca de o sa te prind eu la inghesuialaa.....waiii waiii:))):)))) |
cum zicea si fratele sprinter mai bine tragi un pic de aripi ca nu o sa mergi toata viata singur in masina:D si se vede altfel cu un cauciuc mai lat .numai bine
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:21. |
- Copyright 2026 4Tuning