Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   CAR STYLING (https://forum.4tuning.ro/83-car-styling.html)
-   -   [EXT] DJ-21-PMD - un alt Oltcit din Craiova (https://forum.4tuning.ro/83-car-styling/7785-ext-dj-21-pmd-oltcit-craiova.html)

Danutz Bratosin 27-03-08 11:59

Re: [EXT] DJ-21-PMD - un alt Oltcit din Craiova

Quote:

Originally Posted by bodyspeed (Post 1448697)
Daca tot ai pus poza.. pun si eu poze...;)
si un filmuletz... de pe autostrada pmd si jjs-ul..urmeaza unul care e facut seara ...pmd si jjs rulls :D
si o sa mai urmeze. si altceva..
so stay close ;)

Body mai tii minte cum se numea mel care o ascultai in timp ce filmai?:rolleyes2

jipy_4u 01-04-08 14:46

am vazut ca pmd si jjs au apatutintrun reportaj la tvr :0 are cineva inregistrarea :) ???

meryn 01-04-08 14:53

marfa masinile ambele no comment,oltcituri sunt multe modifiate prin tara diferenta dinte acele multe si astea 2 masini ,este ca ele au si iesit in evidenta:D cel putin JJS-ul parerea mea...e unikat nu am mai vazut un alt oltcit sa semene la forma cu el

MihaiS 01-04-08 20:09

:peace: :dance: olteanul inca poate....

meryn 01-04-08 20:17

sper sa nu ia nimeni in nume de rau postu de mai sus nu am vrut sa zic ca restul oltciturilor nu ar fi frumoase ca in fond tot ce are 4 roti si scrie oltcit pe el e frumos :X:X:X:X e dragoste la prima vedere chiar

Danutz Bratosin 01-04-08 20:50

am vazut reportaju si eu ieri....da doar sfarsitu...ultimele 2 min....si nici nush la ce ora a inceput sa stiu ce emisiune a fost...sa o vad in reluare...

adrian46 07-04-08 16:18

cati cp are?

alin2cute 11-04-08 02:16

Admir Efortul dar totusi e un Oltcit.ce veti face fanii de oltcituri atunci cand le vor scoate din circulatie ca asa sa anuntat?

aleks 11-04-08 10:58

probabil le vor face masini de show, sau le vor face euro 1 daca li se va permite....

meryn 11-04-08 15:42

Quote:

Originally Posted by alin2cute (Post 1478624)
Admir Efortul dar totusi e un Oltcit.ce veti face fanii de oltcituri atunci cand le vor scoate din circulatie ca asa sa anuntat?

Vor ramane masini de show dak nu ne mai da voie sa mergem cu ele ,dak vom putea sa le face euro 1 ar fi o chestie buna...defapt de reusit reusim ca nu e greu ,dar trebuie sa vor astia de la rar sa nu le autorizeze ca euro 1 sau 2 :)

MihaiS 11-04-08 20:54

nu au cum sa le scoata...sunt prea multe masini ca sa le scoata...poate o sa puna o taxa ceva dar de scos nu le pot scoate....

meryn 11-04-08 23:37

Quote:

Originally Posted by MihaiS (Post 1480036)
nu au cum sa le scoata...sunt prea multe masini ca sa le scoata...poate o sa puna o taxa ceva dar de scos nu le pot scoate....

Asta e si parerea mea ar insemna sa scoata multe alte masini straine care sunt non-euro..si cica chestia asa vine de la UE...acuma UE are masini non-euro de n-au ce face cu ele si aia nu le scot din circulatie deci nici pe noi nu au cum sa ne oblige sa numai cirulam cu ele...asta e singura chestie care poate sa ne-o faca "taxe atat de mari incat unora nu or sa le mai convina sa mearga cu ele"

SV25MBN 15-04-08 04:37

Frumos, tu si JJS faceti reclama buna NSL, cu Oltciturile voastre frumoase :D

Dumitru Cristian 12-06-08 00:39

Tehnic:
...
cutie de viteze 5 trepte Franţa modificată;
...
...
...+ bară stabilizatoare, pe spate ... + bară stabilizatoare;
bară stabilizatoare pe cutia de viteze.

Puteti detalia aceste modificari??? Cele de la cutie ma intereseza mult...

Pacat ca se da si nu se repara...

dydy-andrey 15-06-08 20:44

9 Attachment(s)
Foarte frumoasa masina ! Felicitari !

All times are GMT +2. The time now is 09:37.

- Copyright 2026 4Tuning