![]() |
Re: [EXT] DJ-21-PMD - un alt Oltcit din Craiova
Quote:
|
am vazut ca pmd si jjs au apatutintrun reportaj la tvr :0 are cineva inregistrarea :) ???
|
marfa masinile ambele no comment,oltcituri sunt multe modifiate prin tara diferenta dinte acele multe si astea 2 masini ,este ca ele au si iesit in evidenta:D cel putin JJS-ul parerea mea...e unikat nu am mai vazut un alt oltcit sa semene la forma cu el
|
:peace: :dance: olteanul inca poate....
|
sper sa nu ia nimeni in nume de rau postu de mai sus nu am vrut sa zic ca restul oltciturilor nu ar fi frumoase ca in fond tot ce are 4 roti si scrie oltcit pe el e frumos :X:X:X:X e dragoste la prima vedere chiar
|
am vazut reportaju si eu ieri....da doar sfarsitu...ultimele 2 min....si nici nush la ce ora a inceput sa stiu ce emisiune a fost...sa o vad in reluare...
|
cati cp are?
|
Admir Efortul dar totusi e un Oltcit.ce veti face fanii de oltcituri atunci cand le vor scoate din circulatie ca asa sa anuntat?
|
probabil le vor face masini de show, sau le vor face euro 1 daca li se va permite....
|
Quote:
|
nu au cum sa le scoata...sunt prea multe masini ca sa le scoata...poate o sa puna o taxa ceva dar de scos nu le pot scoate....
|
Quote:
|
Frumos, tu si JJS faceti reclama buna NSL, cu Oltciturile voastre frumoase :D
|
Tehnic:
... cutie de viteze 5 trepte Franţa modificată; ... ... ...+ bară stabilizatoare, pe spate ... + bară stabilizatoare; bară stabilizatoare pe cutia de viteze. Puteti detalia aceste modificari??? Cele de la cutie ma intereseza mult... Pacat ca se da si nu se repara... |
9 Attachment(s)
Foarte frumoasa masina ! Felicitari !
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:37. |
- Copyright 2026 4Tuning