Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   Cielo ERD (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/7745-cielo-erd.html)

casp3r75 08-05-10 21:35

Re: Cielo ERD

vin super scaunele 8) eu caut scaune de GSI de 4 luni si nu gasesc :lol:

dj dodo 09-05-10 07:22

foarte frumos...:shock::shock:

ovidiu89 16-05-10 21:41

masina asta merita bagata in garaj sub prelata si scoasa doar sambata si duminica

Radu ERD 17-05-10 15:30

@N D Y - Merci frate, pentru o masina de 15 ani eu zic ca inca se tine bine... Astept sa scoti si tu batranica aia pitica care o sa iasa PIESA sa dam o tura si sa facem niste poze pentru posteritate:D Cand o sa urci pe ea si motorul ala prafuit din garaj o sa fie BOMBA!

@dun3_g - Multumesc, ai dreptate, nu o sa imi fie usor dupa cat am muncit la ea si cate satisfactii mi-a adus, iar despre bani nici nu mai are rost sa mai vorbesc, putini stiu cati bani intra (doar cei care au investit in asa ceva stiu)

@casp3r75, dj dodo, ovidiu89 - Va multumesc!

banzay 17-05-10 19:46

Cum banii asa e, eu nici nu am facut cine stie ce si au intrat destui. Si tot ce a fost manopera, am facut eu :) Dapai la o bijuterie ca a ta...

Dar si cand ajungi la sfarsit, asa e ca ai o satisfactie de iti lasa un zambet nebun pe fatza? :lol:

PS: pe cand un badboy look, ca am vazut ca cei de la ghetto stiu si asa ceva :twisted:

PS2: semnaliarile fatza sunt din set de faruri cu lupa nu? Cele de la farurile clare cred ca s-au ingalbenit nu? Eu le-am reconditionat pe ale mele dar tot degeaba, se vede o tenta de galbui...

GopPo 28-05-10 11:46

frumoasa masina
s-o stapanesti sanatos!
ma tin sa-ti dau un post pe topic de cand te-am vz ultima data la Jumbo Service.:lol:
bafta in continuare cu masina
o zi buna.

l@uryo_bo$$ 01-06-10 08:38

Salut.. intradevar frumoasa
Cat costa un set de jante ca ale tale si cum se numesk..ms

iviTe 01-06-10 12:59

ma bag io peste ... jantele sunt Champ Shaper 8J cu 9J ... :oops:

nitrouxboy 04-06-10 01:21

Nu au fost facute prea bine evazarile..cam rascaie cauciucurile. Te ajuta acuma ca ai cracanat rotile ? Dai un ochi la cielo verde YMA(mai trebuie finisata a lui,vopsita etc...dar vb strict de evazari),sunt mult mai bine facute. In rest super masina...

nt98adu 15-06-10 17:39

Quote:

Originally Posted by nitrouxboy (Post 3441763)
Nu te vad avizat sa spui asaceva....
Nu am postat aici doar asa,sa ma aflu in treaba sau sa intru in polemici ....

Eu cred ca ai postat doar ca sa te afli in treaba. Cand YMA v-a ajunge la nivelul ERD-ului atunci sa postezi. Pana atunci silent si nu ma provoca.:twisted: Crezi ca niste fibra si un flex pe aripa e mare smecherie? Eu zic ca trebuie sa te mai gandesti.:lol::lol:

Maryus96 19-06-10 23:40

RADU.................masina e super!ai aparut si la promotor,si pe youtube,esti tare cu un cielo ca asta !ai modificat-o de tot!am si eu unul si sper ca intr-o buna zi sa arate ca al tau!eu sunt un mare fan cielo dar asta al tau e super de tot!pacat ca vrei sa o vinzi!era unica! mai incarca poze cu ea !

02PSR 21-06-10 21:44

pot sa te intreb cat te-a costat tapiteria ?

mada_ionut_93 27-06-10 21:54

Cel mai frumos Cielo din Romania ..superb

Maryus96 05-07-10 22:45

nu numai din romania......totusi mai e si b 43 aha care e super,dj 90 amy,raly car dar putem spune ca toate sunt reusite ca tunning/modificatii

ai tot respectul meu radu....ai gusturi si pentru piese si mecanici...tot!!!! la promotor knd am auzit k ai zis 235km/h am zis: rar auzi asa ceva....ai imbunatatit imaginea cielo-urilor

Maryus96 17-08-10 17:43

Radule...nu mai dai semne de viata..detalii la masina..poze..ca ai un trhread super da rugineste!!!

All times are GMT +2. The time now is 15:46.

- Copyright 2026 4Tuning