![]() |
Re: Cielo ERD
vin super scaunele 8) eu caut scaune de GSI de 4 luni si nu gasesc :lol:
|
foarte frumos...:shock::shock:
|
masina asta merita bagata in garaj sub prelata si scoasa doar sambata si duminica
|
@N D Y - Merci frate, pentru o masina de 15 ani eu zic ca inca se tine bine... Astept sa scoti si tu batranica aia pitica care o sa iasa PIESA sa dam o tura si sa facem niste poze pentru posteritate:D Cand o sa urci pe ea si motorul ala prafuit din garaj o sa fie BOMBA!
@dun3_g - Multumesc, ai dreptate, nu o sa imi fie usor dupa cat am muncit la ea si cate satisfactii mi-a adus, iar despre bani nici nu mai are rost sa mai vorbesc, putini stiu cati bani intra (doar cei care au investit in asa ceva stiu) @casp3r75, dj dodo, ovidiu89 - Va multumesc! |
Cum banii asa e, eu nici nu am facut cine stie ce si au intrat destui. Si tot ce a fost manopera, am facut eu :) Dapai la o bijuterie ca a ta...
Dar si cand ajungi la sfarsit, asa e ca ai o satisfactie de iti lasa un zambet nebun pe fatza? :lol: PS: pe cand un badboy look, ca am vazut ca cei de la ghetto stiu si asa ceva :twisted: PS2: semnaliarile fatza sunt din set de faruri cu lupa nu? Cele de la farurile clare cred ca s-au ingalbenit nu? Eu le-am reconditionat pe ale mele dar tot degeaba, se vede o tenta de galbui... |
frumoasa masina
s-o stapanesti sanatos! ma tin sa-ti dau un post pe topic de cand te-am vz ultima data la Jumbo Service.:lol: bafta in continuare cu masina o zi buna. |
Salut.. intradevar frumoasa
Cat costa un set de jante ca ale tale si cum se numesk..ms |
ma bag io peste ... jantele sunt Champ Shaper 8J cu 9J ... :oops:
|
Nu au fost facute prea bine evazarile..cam rascaie cauciucurile. Te ajuta acuma ca ai cracanat rotile ? Dai un ochi la cielo verde YMA(mai trebuie finisata a lui,vopsita etc...dar vb strict de evazari),sunt mult mai bine facute. In rest super masina...
|
Quote:
|
RADU.................masina e super!ai aparut si la promotor,si pe youtube,esti tare cu un cielo ca asta !ai modificat-o de tot!am si eu unul si sper ca intr-o buna zi sa arate ca al tau!eu sunt un mare fan cielo dar asta al tau e super de tot!pacat ca vrei sa o vinzi!era unica! mai incarca poze cu ea !
|
pot sa te intreb cat te-a costat tapiteria ?
|
Cel mai frumos Cielo din Romania ..superb
|
nu numai din romania......totusi mai e si b 43 aha care e super,dj 90 amy,raly car dar putem spune ca toate sunt reusite ca tunning/modificatii
ai tot respectul meu radu....ai gusturi si pentru piese si mecanici...tot!!!! la promotor knd am auzit k ai zis 235km/h am zis: rar auzi asa ceva....ai imbunatatit imaginea cielo-urilor |
Radule...nu mai dai semne de viata..detalii la masina..poze..ca ai un trhread super da rugineste!!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:46. |
- Copyright 2026 4Tuning