![]() |
Re: Punto - 1.2 16v Novitec
Quote:
fiecare isi face ce vrea la masina si cum ii place...nuh? a te exprima liber pe un forum nu inseamna ca trebuie sa si jignesti!asta cel putin asa de bun simt as spune..... te rog nu-mi lua asta in nume de rau dar nu imi plac chestiile genu. |
n'ai inteles...
|
Nici eu nu am inteles.
dute mai date o tura cu scuteru ... |
se pare ca te'a afectat foarte foarte mult intrebarea mea : ) ).
Bafta cu masina!! |
rog un moderator sa stearga aceste mesaje si poate sa ia mici masuri pt cei care jignesc INTENTIONAT si apoi mai si rad!
multumesc! |
tu ce te bagi ba?
Am vorbit cu baiatu prin Pm, si nu l'am jignit si nici nu am ras de el. |
ok....dar atunci cand vrei sa mai faci pe cnv tigan sau mai stiu eu cum fa asta numai pe PM...numai poluati topicurile oamenilor.
si pt tine eu nu sunt "ba"...sunt cel mult MARIUS ok? |
rs-dey... o sa treaca mult timp pana o sa ajungi sa faci ceva la vreo masina, ar trebui sa stai deoparte, sa vezi ce se face la masina asta, sa vezi varianta finala.
pt tampenii se dau Ban-uri , la fel ai merita si tu unul. |
3 Attachment(s)
Gen ...
|
Frumos domnu :D, a iesit super bine bara fata...imi dai si mie idei :)).Per total arata bine masina...ceva mai deosebit.
|
frumos domnu erros,frumos,dar cred ca ar fi trebuit inca putin finisat BB look-ul.cel putin asa am obs din poza sau poate mi se pare mie.bara e super misto.e cumparata asa sau e facuta pe comanda?
|
2 Attachment(s)
Pai ... bara e adusa din germania ... deci e originala nu chinezarii , atat ca trebe sa schimb plasa la el .. sa fie nevopsita. (culoarea aluminiului)
Cat despre capota ... ai dreptate .. mai trebe finisat ... insa intr`o zi cu soare ... nu pe frigu asta :D L`am vopsit sa fie totusi intr`o culoare. Next ... rims :) |
eee...am vrut sa imi mai veric sa vad daca mai vad bine:D
cam ce jante vrei sa ii pui?nu de alta dar erau misto si alea care le aveai tu si sa le revopsesti.;) |
ai dato in spaima. :P sincer, bara e prea "racing" pt masina .
|
adaptam masina dupa bara :)... o sa fie si pragurile si spatele in tema cu spoileru etc ...
fiecare cu parerea lui, unora le place clean .. plin .. mie cat mai multe gauri cu plasa :) Da ca de obicei ... unii se mira de le cade gura cand o vad ... alti vorbesc in batjocura . Cat despre jenti ,am probat azi 7,5 j cu 9 pe spate ... si dezamagit am renuntat la ele ... ca nu intra :( Freaca in surubul de la amortizor si prin carenaj pacolo ... si nu merita improvizat cu flanse . O seara faina domnilor. |
| All times are GMT +2. The time now is 20:13. |
- Copyright 2026 4Tuning