Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Piatra-Neamt (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt.html)
-   -   KATANA TEAM (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt/75897-katana-team.html)

claus77 08-12-08 21:53

Re: KATANA TEAM

ce-i cu masina aia asa murdara...oare nu mi-a fost rusine sa vin cu ea la botez in halul asta???...data viitoare promit sa vin cu ea curata, multam pentru poze...BAFTA!!!

VaLeX 08-12-08 22:02

Quote:

Originally Posted by VaLeX (Post 1899337)
Paste @ Signature for KATANA TEAM :)

edited after : Dati si voi CENTER la ce e scris in Document ! MS

Claudiu , pg 24 , take a look :)
Quote:

Originally Posted by claus77 (Post 1910009)
ce-i cu masina aia asa murdara...oare nu mi-a fost rusine sa vin cu ea la botez in halul asta???...data viitoare promit sa vin cu ea curata, multam pentru poze...BAFTA!!!

:)) stai linistit ca nici ale noastre nu erau mai curate ;) ne vedem la intalniri de acum :D ...sapt viitoare`mi fac si eu prezenta :D ..prea multa facultate strica ..ce plm :D

Xel'Naga 08-12-08 23:57

Quote:

Originally Posted by VaLeX (Post 1909887)
vb cu alx poate va combinati la un parasolar mai moka :)

daca lipiti PARASOLARELE cand este FRIG afara nu o sa va tina prea mult pe maisna , experienta asta am avut-o noi anul trecut si la primele spalari se curatau toate !! punetile intr-un garaj sau ceva care sa fiue putin mai cald sa faca priza parbrizul cu parasolarul.
bafta siscuze de sfat !! :idea::arrow:

VaLeX 09-12-08 00:05

Quote:

Originally Posted by Xel'Naga (Post 1910205)
daca lipiti PARASOLARELE cand este FRIG afara nu o sa va tina prea mult pe maisna , experienta asta am avut-o noi anul trecut si la primele spalari se curatau toate !! punetile intr-un garaj sau ceva care sa fiue putin mai cald sa faca priza parbrizul cu parasolarul.
bafta siscuze de sfat !! :idea::arrow:

a fost destul de cald cand le-am pus , chiar daca era seara...era bine :) multumim pentru sfat , am avut aceasta neplacere la un prieten , era cam frig si nu era total uscat parbrizul si s'a dezlipit ff greu de pe folia de transfer :)

multumim pentru sfat ! :D

buddy_lexx 09-12-08 19:46

da....am aflat si noi chestia asta.... si am fost nevoit sa`l dau jos..pt k a picurat...si s`a dus de la stergator... Problema a fost si k a stat prea mult cu foaia de transfer pe parasolar...si de aia nu s`a mai dezlipit!

ps. pt stefan : inscrieri se fac in fiecare zi la orice ora..cine e interesat... ia legatura cu noi si il inscriem..nu`i probl..:D

VaLeX 10-12-08 22:04

Buddy , nu stiu daca ai vb cu aLx , dar mi-a zis ca a facut 2 parasolare , sa nu mai faci tu ...vineri cand va intalniti ti'l da :) ca sa nu`ti mai faci tu unul in plus :)

VaLeX 12-12-08 23:17

ce ati facut la intrunire ? :)

B , v`ati pus parasolarele alea ? ..Unde's pozele de la fiecare intrunire promise? :P

podx 12-12-08 23:21

nu nu sau pus parasolare mai urmeaza sa sil puna buddy si atata alx la pus ;) si cam actat ce poze ca e un frig de cade lentila la aparata =)) vino tu vinerea viitoare si fa poze :)

VaLeX 12-12-08 23:29

Quote:

Originally Posted by podx (Post 1917770)
nu nu sau pus parasolare mai urmeaza sa sil puna buddy si atata alx la pus ;) si cam actat ce poze ca e un frig de cade lentila la aparata =)) vino tu vinerea viitoare si fa poze :)

am sa vin , ca dupa aia va plangeti ca n`aveti poze ca nush ce ...:)

deci alx si l`a pus , buddy urmeaza , ok :) bun asa ! :)

podx 12-12-08 23:31

dap da orcum nu este aparate :) de unde poze

buddy_lexx 12-12-08 23:34

asta`mi mai lipsea sa mai fac si poze... la ce cancer e afara cred k a inghetat aparatu! parasolaru ..tre sa`l pun..dar intr`o zi mai frumoasa k iar ma trezesc cu el dezlipit pe jumatate! :)

Scarto 20-12-08 01:38

Eram in noaptea asta la gara ... asteptam sa-mi dea tipa de la fastfood mancarea, si deodata aud claxonand un taxi.. ma uit si eu, ce naiba, la 1 noaptea? Cand ma uit .. ce sa vad .. Ford Probe-ul (ala de SB de la voi din clan) se ducea incet (da sigur) la vale.. noroc de taximetrist ca a claxonat, ca altfel... :D Vine tipu (soferu) si ii zice taximetristu "ba se duce la vale" la care soferu, ca sa para 'smecheras' zice "las sa se duca" :lol:

Un mic sfat pt tipu' respectiv.. cu Ford Probe-ul ... frate, data viitoare, trage frana de mana sau las-o in viteza.. si daca nu merge niciuna din metodele astea, pune niste pietre la roti :lol: :lol::lol::lol::lol::rolleyes2

buddy_lexx 20-12-08 16:00

Quote:

Originally Posted by Scarto (Post 1932088)
Eram in noaptea asta la gara ... asteptam sa-mi dea tipa de la fastfood mancarea, si deodata aud claxonand un taxi.. ma uit si eu, ce naiba, la 1 noaptea? Cand ma uit .. ce sa vad .. Ford Probe-ul (ala de SB de la voi din clan) se ducea incet (da sigur) la vale.. noroc de taximetrist ca a claxonat, ca altfel... :D Vine tipu (soferu) si ii zice taximetristu "ba se duce la vale" la care soferu, ca sa para 'smecheras' zice "las sa se duca" :lol:

Un mic sfat pt tipu' respectiv.. cu Ford Probe-ul ... frate, data viitoare, trage frana de mana sau las-o in viteza.. si daca nu merge niciuna din metodele astea, pune niste pietre la roti :lol: :lol::lol::lol::lol::rolleyes2

vezi k sunt 2 probe`uri ..aceasi culoare cu nr de sb... esti sigur k era de la katana?? :) si chiar daca era... se mai intampla..;)

Scarto 20-12-08 22:56

Avea scris mare pe ea KATANA pe fatsa si siteu la audio class pe spate ... deci era aia din clan de la voi? :D

buddy_lexx 20-12-08 22:58

Quote:

Originally Posted by Scarto (Post 1933606)
Avea scris mare pe ea KATANA pe fatsa si siteu la audio class pe spate ... deci era aia din clan de la voi? :D

era de la noi... asa`i

wa can te aud cu clanu tau... ma ia cu ameteli... joci cs?:))))

All times are GMT +2. The time now is 18:38.

- Copyright 2026 4Tuning