![]() |
Re: Probleme politice
daca votezi cu vadim sau becali e ca si cum ai vota cu nea ion din patarlagele doar voturi aruncate pe geam..mie de ajuns ca un analfabet politic a ajuns europarlamentar..
|
Ma bucur ca am deschis aceasta discutie:) , imi place sa vad ce ganditi...eu cred ca o sa votez cu Antonescu..sau cu Becali...sincer sa fim...Antonescu cred ca ar face ceva din Romania...iar JIJI la fel...amintiti-va cand au fost inundatiile,mii de oameni au ramas fara locuinta...Nimeni altul decat nea JIJI le-a construit altele...E un nebun cu inima mare ,dar eu cred ca va scapa tara de hoti...SA RADA TOT....deci ori Antonescu ori JIJI...PS nu l-am laudat pe JIJI pentru ca tin cu Steaua,dimpotriva eu eram dinamovist odata...dar acum mi-e sila sa ma uit la footbal...batai peste batai...
|
cum naiba sa-l votez pe jiji cand el nu stie cat face 1*0 ...de cate ori apare la vreo emisiune despre politica se face de chachat foarte tare :(
https://www.youtube.com/watch?v=R3ZnB...eature=related https://www.youtube.com/watch?v=awHpV...eature=related etc etc |
Da ai dreptate dar adu-ti aminte ca si Ceausescu a avut 4 clase si uite ca pe vremea lui s-au facut blocuri,cai ferate etc...evident comunismul era prezent peste tot...in fine...Asa credeam si eu despre Becali dar uite ca intodeauna omul prost are noroc...uite-te putin la steaua...e printre cele mai bogate echipe din tara...si la urma urmei e condusa de...va las pe voi...:lol:
|
este o emisiune electorala pe TVR1 unde au invitat fiecare candidat la presidentie in cate o seara ... Erau 2 moderatori care puneau diferite intrebari despre politica, starea tarii, si alte cele ... numai pe Becali nu stiau ce sa-l intrebe ca el nu prea le avea cu FMI-ul si chestii dintr-acestea ... si l-au intrebat cum e vazut G.Becali la Strausbourg(nu stiu daca am scris bine :D) ... si el se lauda ca se fotografiau oamenii cu Maybach-ul si alte tampenii de cioban ... Alegeti-l pe JIJI ca o sa fim prima tara care ne expulzeaza astia din UE ...
Si ce a facut JIJi cand au fost inundatiile ? Da a dat bani pt. reconstruirea caselor sau a unor constructii noi in zonele inundate dar reclama de pe urma acestor actiuni costa triplu daca era sa plateasca + ca el a donat banii astia si asta inseamna ca nu mai plateste statului impozit ... banii aceeia oricum plecau din visteria lui ... |
Quote:
|
1 Attachment(s)
si o piesa pentru topicul asta :lol:
|
|
Ba nu v-ati saturat de atatea rahaturi in perioada asta? :( Aseara zicea la tv la emisiunea lu "Nasu" ca e trucata faza cu base si copilu...sa-i ia naipa pe toti si sa se termine odata ca m-am saturat ...
SUNT PATETICI in lupta lor pt ciolan...!! |
Veac nu-i trucata.. Doar n-o fi nebun Bășescu sa confirme ca a lovit un copil.
|
Chiar daca e reala de ce a aparut faza asta acum? Nu cred ca Basescu si-a scuzat cumva fapta(indiferent daca este sau nu reala) prin raspunsul care l-a dat in emisiunea respectiva.
|
Psd-eii si pnl-istii au ajuns niste nemernici si niste disperati dupa ciolan. Se vede ca le e frica ca ramane Base peste ei si nu-si mai pot face de cap asa cum vrea muschiu lor.
|
Aolllllllllleeeeeeeeooo ce vad aici?
Faceti referendum cine-i pro Basescu, sa stiu pe cine injur :D . |
terminati cu prostiile ca creca inchid topicu asta pana dupa alegeri....m-am saturat de circu asta politic de rahat care se face la tv... macar pe forum sa ma pot refugia de animalele alea ce candideaza pt "mister romania"...sau macar nu va "impungeti" in declaratii
Sper ca m-am facut inteles...Or Else!:suspiciou:-P |
Am si eu o intrebare? CARE E DE ACORD SA SE INCHIDA ACEST TOPIC? Eu unu' DA!
Nu ma intereseaza politica si nu vad la ce foloseste in RoMMania!! Deci: DA, vreau sa se inchida acest topic!!!:rockon::flamed::blahblah: |
| All times are GMT +2. The time now is 01:46. |
- Copyright 2026 4Tuning