![]() |
Re: NSL filiala Drobeta Turnu Severin
hai bai gangstah ce dreaq...eu lipsesc din asta...:P pune si u una si cu mine...:)
|
Quote:
CLUB NO SPEED LIMIT ROMANIA !!!! |
Quote:
dodo?........ai baut gaz? |
:???::???:Dodo ma mai rog mult de voi sa imi spuneti si mie kre merge la Buc???:-P:-P
Haideti sa ne intalnim mai incolo sa vedem ce si cum pt k ma intereseaza sa ajung la 4tuning.....Sti k nu imi place sa ma rog de lume si pana la urma nu mai merg...... |
Quote:
doar o bere fara alcool :???::???: am zis asa ca in poza sunt atat eu cat si Lekio cu mana pe inima ... Gangstah .. stai ca vorbim in seara asta ce si cum ... |
1 Attachment(s)
hai sa traiti....ce facetzi... bai am intrat si eu un pic...sa mai citesc posturile voastre, ca imi era tare dor ... si cu ocazia asta sa va aduc la cunostinta ...ca odata cu ziua de 15 oct a venit si prima mea modificare mai serioasa.... toba sport... :D va pup si abia astept sa facem o intalnire...la care sa particip si eu:(
|
Nu vreau sa par cārcotaş dar... modificare serioasă = tobă sport ?!:rolleyes2
|
ne descurcam si noi cum putem! ... la mine modificare serioasa e " placutele de frane "
insa eu am alte belele.... si masina a inceput sa semene cu o dacie! repar o chestie , apare alta.. si tot asa :D |
nxtaz...daca te uiti mai bine ...exista un emoticon acolo....cu alte cuvinte...eu ziceam asa sarcastic,la baza,la misto, intelegi... si punctele alea... cred ca ceilalti s-au dat seama despre ce vb...ptr ca ma cunosc. daca m-ai cunoste si tu ti-ai da seama, eu sunt un om cu un foarte mare simt al umorului.
|
frumos frumos hai puneo pe masinutza si sa te auzim prin oras..sa vedem cum suna
|
abia astept iti dai seama......maine merg sa o pun si fac si un film
|
asa asa ca am si eu un nebun care vrea o toba sa imi spui si mie de unde o ai
|
frumoasa toba el3ctron. O admiram deseara la intalnirea ..
|
normal ca o admiram :D:D
am auzit ca e dementa rau de tot .... aaa... era sa uit :shock::shock: Astazi la ora 20:30 pe platou in fata la teatru .... intalnirea saptamanala No SpeeD Limit DTS ... revenim cu poze ... ca nu am mai postat poze de la o intalnire de ceva vreme ... NO SPEED LIMIT !!! Forever and Ever !!! |
super tare intalnirea!!!
FUM ZGOMOT MOTOARE DISTRUSE OAMENI MAI PUTIN NORMALI* Ce sa mai zic.....ce mai tare intalnire vazuta de mine vreodata!! |
| All times are GMT +2. The time now is 03:15. |
- Copyright 2026 4Tuning