![]() |
Re: E46 - black
pui mei vrei si tu sa pari ca ai motor mai mare cu dubla evacuare :))))) :lol: bha nai mai dat berea aia las ca te tin eu minte :x
|
lau ... oricum ma da de gol "teracota" ... mai exact fumu de dizelake... :D
din pacate stopuriile nu mi-au ajuns inca... si eu plec in concediu... le iau cand ma intorc.. asta e eleronu pe portbagaj il montez maine.. daca apuc.. daca nu, toate pe la inceputu' lu septembrie! (stoapele, eleronu pe luneta/portbagaj, semnale negre pe aripii si o toba sport) numa bine si grija mare pe sosele..! :wave: |
Iti doresc vacanta placuta si fara griji !:D:wave:
|
Quote:
dute mha in concediu ca meriti vreau sa vi fresh de acolo s anu mi te intorci obosit ca ma apuc de proiect :-):-):lol::-):-) hai distractie tati dai un tel cand te intorci bem o bere ;) |
6 Attachment(s)
uite pozele despre care ti_am zis...
|
foarte faina masina Caius,am avut ocazia s`o vad de la geam alaltaieri in fatza blocului(Oradea,BD.Dacia),mi se parea cunoscut numaru si abia apoi mi`am adus aminte cine esti:) oricum..e de un bun-gust iesit din comun :)
|
Doryn ..da.. e frumos :)
horicutz... ai vazuto murdara, de cateva zile sunt prin oradea.. gata concediu, miercuri ma intorc la TM si astept piesele.. pana atunci ma pun sa-mi schimb uleiu/placutele am facut 1680km .. siguranta, confort, de vis :D am avut ceva durerii de dorsal de cate ori il incordam sa nu ating cu baia de ulei dar in rest a fost frumos.. deci.. sper sa vina tot ce am comandat... ca o sa fie intr-un fel.... |
Stai flex ca ma incord eu cat pot si te rezolv :D... Tu vi miercuri, eu plec miercuri :P
|
Quote:
|
Sa vorbesti cu mine :)
|
Razvane... ti-l recomand pe sebastian... e de incredere.. 8)
apropo.. Seba.. grabeste transportu' ca stau ca pe ace... si fa cumva sa vina si chestia aia lunga... :D |
Quote:
|
Razvane.. termina cu afirmatiile astea, nu-mi spulbera micul vis... :P
apropo.. cand e gata si a ta, vorbim cu golfuletzs sa traga o sedinta foto cu bestiile? mam uitat pe blogu' lui si chiar are niste poze belea.. |
Pei e adevarat ce ai citit pe threadul meu... doar ca daca stau sa ma rog mult de el...se rezolva, intelegi? Si chestii de astea mai micute gen semnale..bla bla..mai merg :D
|
Aveti amandoi PM.... si nu caius, nu vreau sa-ti spulber nimic :P
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:15. |
- Copyright 2026 4Tuning