![]() |
Re: Masinile noastre, modificari, poze, detalii
NU VA SUPARTI,STIE CAREVA CUMVA O DACIE BV 17 PIF???VA ROG DAK STITI CEVA ASTEPT DETALII MULTUMESC ANTICIPAT
|
1300 galbena?
|
fabia 2.0 benzina....https://forum.4tuning.ro/229-masina-mea-skoda/84119-fabia2-0gt.html
|
Quote:
|
10 Attachment(s)
salutare popor:lol: a-si vrea sa va arat si eu ascutitoarea mea8)!!!
toyota corolla 1,3:oops:cu upgrade turbo:twisted: turbo cu racire pe apa distantier chiuloasa bov si intercooler forge regulator presiune benzina inca un injector montat si asistat de un alt calculator,pentru supraalimentare cuzineti platinati pompa apa si ulei cu debit marit ambreiaj special teava de retur de la clima trece prin intercooler ptr o mai buna racire etriere fata spate de la toyota previa ptr frine eficiente diagrama dino arata ceva in jur de 180cp...nu mai stiu exact ca nu o mai am aici am dus-o in tara:sad: investitie masina de aproape 5000eu....cam mult dar m-am gindit ca este o masina cu motor mic,taxe mici,etc;) stiu ca o sa apara imediat circotasii:twisted:dar...cu cit a-si putea sa o vind? |
super...
|
in cat timp face 0-100?
|
Quote:
|
masina mea a fost votata no1 a lunii pe siteul www.1tuning.ro :) scz de reclama dar tb sa ma mandresc :)
|
felicitari.......
|
msms. @georgeopel: vrem sa vedem si noi masina :)
|
fac apel la bunatatea dvs :) ajutati-ma si pe mine dak vreti sa dau de propietarul daciei1300 visini BV 04 PPR respectiv o culoare verde albastra cu chit pe ea tot 1300 BV 17 PIF ceva de genu !!!multumesc
|
1 Attachment(s)
la dacia ppr asta te referi ?
|
Quote:
|
azi am vazut dacia verzui cu pete de fuleer pe ea mergea spre stupini pe la ora 9 dimineata soferul e blond si era bine dispus zambea mereu era blocaj rutier
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:07. |
- Copyright 2026 4Tuning