![]() |
si mie-mi place fundul ei......dar k de obicei ni cele cu fundulet frumos suferim d LADS :)))))))))
ata ete poate intr-o alta viata vom putea fi toti perfecti :P on topic....femeia ....chia are cu ce!:P |
santose eu sunt silvian contra ...asa mi se zice ...si mie imi place NORMAL !
acolo glumeam :roll: grow up :? :wink: later edit : fund curios am eu daca vrei sa vezi :lol: :oops: :evil: pe bune chiar stiu unu da nu pot sa zic aici , iti zic la un tel sau in fata :wink: |
mdah .. tipa aia are super cur .. dar daca , cautzi pe net o sa gaseshti o gramada k ea ... uite p mine unu ma fascineaza tipele din filmele xxx cat pot fii de frumoase unele .. si ce fac ... bine ... nu k nu mi`ar place sa le vad facand astea ... dar unele sunt superbe .. cu totii o shtiiiiimmm :)) p jenna :) ... sau gauge ... sau ashley` ...
sunt nishte super gagici .. au si fund au si corp au .. de toateee ... so ... ?? |
dar sunt coarde :ashamed:
|
Re:
Quote:
da sunt ale noastre :)) daca nu`ti plac si cunoshti vreuna si vrea sa te chinuie zii sa vina sa ma mulga p mine :)) |
Re:
Quote:
:peace: |
Re:
Quote:
|
1 Attachment(s)
mie tanti asta imi place
|
e veche .. :) demodata :P glumesc...
faceam un pic pe ... sil4tuning ... |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
v-o prezint pe verisoara mea de la tzeara :lol: :lol:
|
Re:
Quote:
|
madskilz ia baga tu pozele cu Kary :D sau cum o mai cheama pe aia dl avatar =)) :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
|
Re:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:07. |
- Copyright 2026 4Tuning