![]() |
Re: Matizu' meu
Quote:
O sa vada el in timp, o sa ajunga la batranete si o sa-si aduca aminte de vorbele noastre si o sa zice "ce fraier am fost, puteam sa am matiz roz...":lol::lol: Ca o masura de siguranta o sa vin la 4td cu electrosocul la mine:lol::lol: |
Quote:
Dupa ninsorile astea nasoale va intra la vopsitorie. Si cu ajutorul unor baieti, poate fac si eu o capota bad-boy. Quote:
amphetamine... esti gay daca iti place rozu'. :lol: Quote:
Mai bine albastru mat. |
albastru mat:shock: suna demential:lol::lol:
bafta!!! |
Quote:
Albastru mat? Nicio problema, te ajut eu cu smirghelu' pentru o suma modica de 10roni/cm patrat:twisted::twisted: Acu' serios si ontopic: vrei s-o faci albastru mat? Esti sigur c-o sa dea asa de bine? Nu de alta, dar parca masina fiind foarte rotunjita parca nu pica matul asa de bine. |
gabi, cu suspensia ai rezolvat pana la urma cum vroiai?
amortizoare de tico parca vroiai tu... |
a rezolvat cu toate...:lol:
|
Quote:
Cum spunea si pheerya... momentan e rezolvata toata. :D |
si pe spate a ramas stock?
te intreb fiindca eu i-am schimbat toate 4 arcurile cu unele fk si pe fata intradevar s-a lasat ceva dar pe spate nu prea, chiar nesemnificativ... ma gandeam sa-i pun si eu amortizoare de tico desi sta destul de bine si-asa.. |
Da, pe spate sunt amortizoarele si arcurile de Matiz.
Eu am si distantiere pe spate, jantele CMS care sunt mai late fata de standard... si lasa impresia ca ar fi mai joasa si pe spate. |
Si niste poze de ultima ora cand putem vedea? :)
|
sa ai grija de ea ca e facuta frumos pana acum ;)
|
1 Attachment(s)
imi place cum stau rotile pe spate iesite in afara, doar ca ar trebui sa o mai cobori umpic... si niste jante mai late... cu buza eventual... vopseaua las-o tot albastra, cum e cea de la opelu asta.... da fain sincer sa fiu. (in orice caz, nu o face roz!)
|
cu proiectoare si cu jantele vopsite ( cu stil ) ...o sa arate mult mai misto masina ... spor la treaba in continuare ....si eu sunt la fel in cautare de piese si in perioadat de modificare ;;)
|
Cat ai dat pe distantiere,si de unde le ai luat?
|
Quote:
Momentan masina arata penibil pe spate. Trebuiesc vopsite neaparat pasajele spate pentru ca rugina si-a facut serios de cap! Sunt in plan si jantele, si niste arcuri FK, pe viitor. Episodul cu vopseaua era o caterinca de-a baietilor, avand in vedere ca ei stiu foarte bine ca eu fac icter la culoarea roz. Quote:
M-as gandi la altceva in locul proiectoarelor. Sa umplu bara... sa fac o bara custom. Nu stiu inca. Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:59. |
- Copyright 2026 4Tuning