![]() |
Re: My KYS !!
2 Attachment(s)
next level...
Ce sa este oare ??? :| |
Frumos......Portbagaj shaved
|
Quote:
frumos. |
12 Attachment(s)
ochiul format..nu se inseala :)
Pe scurt am facut portbagajul shaved ( inclusiv incuietoarea inlaturata) si am incercat sa integrez eleronul Pilot , in portbagaj . O sa mai urmeze si alte mici modificari si sper ca sapt asta sa reusesc sa bag portbagajul la vopsit ! Multora nu o sa le placa ideea cu eleronul, insa am dorit ceva finut si rar intalnit iar eu sunt foarte multumit de cum a iesit ! Postez si ultimele poze cu proiectul in derulare. O sa va tin la curent cu celelalte "realizari". |
cea mai buna alegere eleronul asta finut;)
Nici nu se preteaza altceva...sincer...BRAVO |
MDA,A IESIT SUPER FRUMOS.
asteptam sa al vopsesti.bafta |
chiar foarte tare ideea cu eleronu.zici ca asa e din fabrica.iar pentru cei care nu le plac asta e.e de ajuns sa iti placa tie;)
|
ti-ai facut si plafonul negru? cand? ca n-am observat pana acum..
|
Felicitari pt ideea cu eleronul,arata foarte bine.
|
Multumesc ptr aprecieri.
@rares il am facut cam de prin februarie - e negru lucios . in poze masina nu era spalata de 3 sapt..deci...sorry !:) |
Foarte buna idee cu integrarea eleronului..
Parerea mea este ca nu o sa arate prea bine portbagaj shawed cu prelungirea aceea de pe bara spate:?Mai bine renunti la prelungire.. Eventual daca ar fi si ea integreata in bara.... |
Mersi Spark. Masina inca nu este finalizata ! Sper ca produsul final sa placa ochiului :)
|
Sincer sa fiu chiar da bine pe masina,dupa parerea mea este un porbagaj UNICAT!!Asteptam si alte surprize. ;)
|
Astazi masina a intrat in service ptr reparatia micii lovituri primite si ptr vopsirea portbagajului. Sper sa iasa bine ! O sa revin cu poze cand va fi gata!
|
Cel mai frumos model de eleron, dupa mine asta e singurul model care da bine la Logan
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:08. |
- Copyright 2026 4Tuning