![]() |
Re: Matiz din 2003, "restaurat" in 2007
Quote:
Quote:
Quote:
|
ce bine dau pedalele
cat au costat? |
Quote:
Sau mai bine... aici. 60RON @coman_razvan: critica: mie unul nu imi place pedalierul asta. Dar daca tie iti place... bravo pentru munca, oricum! Stii vorba aia: nu-i frumos ce le place altora, e frumos ce-mi place mie. pro: bravo, culoarea pozitiilor chiar se potriveste cu nuanta masinii si dau bine. Felicitari. In curand, pe topicul meu va arat poze si cu pozitiile mele - albastre, ca masina. :) Si da... imi fac si eu reclama. :) :lol::lol::lol: |
@aditzu08:
Multumesc! 15 Ron! :rolleyes2 @Mustang: Eu am dat 15 ron pe ele...la super-reducere de la cineva! :lol: Imi place mult, si in plus este si foarte "comod"! :oops: Si pedalele stock, arata ciudat! :???: Si eu am avut leduri albastre, dar verde + albastru = :???: ! :) Fa-ti reclama, ca imediat iti trimit factura de plata! :twisted: |
Ce fel de leduri ai folosit la pozitie?Un pret ?
Trebe sa imi schimb si eu la cerculete ledurile..... |
Leduri de pozitie de la un Opel Astra! :) Din alea orginale! Le am de la cineva, nu stiu cat costa...in jur de 10 ron poate! :)
|
20 de ron costa un set de Leduri cu diferite culori - de nou! :D
Comane... daca nu te chema ca Danut Coman de la voi de la Brasov... te papam de viu. Pai tu ma taxezi pe mine? CoMatizar? :D |
Pai e criza! :lol:
La noi, in Bv, azi am vazut leduri, 10 ron! :) p.s. Mi-am gasit capacele pentru jantele de aliaj cu 35 ron setul! :) Zilele astea mi le aduce! :oops: |
Pe net gasesti si cu 50 de mii setul... :) 35 de mii vad pe alfaromtrans...ce e drept sunt balarii, dar eu am avut din astea si m-au tinut vreo 1 an jumate pe matiz...si cand l-am dat inca mergeau bine...
PS: de cand folosesc leduri...doar 1 mi s-a 'ars' si unul l-am stricat din greseala...in rest... au rezistat. Dar puteti sa va faceti si voi leduri din 3 leduri de 5 mm si o rezistenta de 87. Ledurile puse + la -. Pret pt un led in jur de 30-40 de mii, dar ies cu o lumina mai calumea ca cele de cumparat (ca cele ieftine zic, ca cele tower de 60 de lei in sus facute cu leduri smd <vreo 9 smduri> bat la fund majoritatea ledurilor) PS: nu 87 sa zic mai bine 200 ohmi. |
Quote:
Am avut pe masina (cand am achizitionat-o) d'astea de 10 lei si 2 luni erau prajite ambele. |
Eu am avut un an ledirile albastre, cumparate cu 10 ron, si nu am avut nici o problema! :) Inca sunt bune, si nici nu dau semne de slabiciune! :)
|
Depinde de noroc cu led-urile... cele de pozitie s-au ars cate unul la fiecare luna. Am luat din targ unul rosu pt bricheta si ma tine de aproape un an. Chiar si cele zextar, puse de mine la butoane, s-au ars dupa vreo 7 luni... pe cand cele de la consola de climatizare inca tin, tot de vre-un an.
De la RdWoo am luat ultimul set de led-uri de pozitie si vad ca sunt ok... lumineaza bine si rezista fara probleme. |
Defapt problema e la rezistente,ele cedeaza primele..nu ledurile in sine!;)
|
Quote:
|
Pana la urma, vorba vostra! E dupa noroc...:)
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:26. |
- Copyright 2026 4Tuning