![]() |
Re: Fac La Comanda Subwoofere
2 Attachment(s)
Multumesc Claudiu pentru incinta!super lucrare!...si sunetul e pe masura!
|
Salut,mai este valabil ?Daca da astept pm.
|
salut anuntul e valabil , doar ca vineri am patit un accident , un geam mre pe mana dreapta si nu mai pot face nimic 3saptamani,multumesc pentru intelegere. sanatate.
|
Insanatosire grabnica Claudiu. Multa sanatate iti doresc.
|
Astept pm'ul tau cu detaliile :).Ms frumos.
|
salut,imi poti spune cam ce dimensiuni ar trebui sa aiba o incinta pt specificaiile acestui difuzor?ce pret ar avea un BP pt dif asta?se poate face incinta alta forma decat cub sau dreptunghi...d ex triunghi,trapez...as vrea sa prind pe polita din fata si amplif+condensator.multumesc
diametru woofer: 30 cm putere RMS: 400 W putere maxima: 1400 W impedanta: 4 Ohmi raspuns in frecventa: 20-220 Hz sensibilitate (1W/1m): 94 dB material woofer compozit de IMMP bobina din Aluminiu cu diametrul de 48 mm incinta recomandata sealed de 24.1-49.5 litri adancime de montaj: 153.1 mm Qts: .66 Fs: 39.5 Hz |
am vazut ca ai lucrat cu sony xpload la pagina 11
deci si eu am un soni xpload de 12'' peak power 1300 frecnvency response18hz-2000hz rated power 380w impedance 4ohm o cutie ca asta din poza pe care ai facuto tu ar face sa sune mai bn wooferul decat cu cea originala al lui care are 86.7 litri https://forum.4tuning.ro/attachment.p...4&d=1236858585 |
Quote:
De curand am ars subwooferul Mtx de 12 inch si 250 RMS Rog un pret pentru rebobinare(este ars tot in interior ) |
daca e vorba de rt 12av variant cu o bobina de 2 sau 4 ohmi . face un 85 - 95 ron , sincer ieu zic ca nu merita fiind destul de ieftin sh , daca vrei sal faci sunama la 0766816812 sau lasa sms . sanatate.
|
buna ziua
de curand am intrat in posesia unui subwoofer hifonics 2x2 ohmi, 12 inchi, 2400 W rog oferte incita multumesc anticipat |
| All times are GMT +2. The time now is 03:58. |
- Copyright 2026 4Tuning