![]() |
Re: CT-04-CPF - un Tico alb de Constanta
motor s-h cu totul pe el, in stare de functionare? nu prea cred...si ultima oara cand am vorbit de motor, mi-ai zis ca nu mai are pe stoc...
daca mai iei legatura cu nicu barbu, intreaba-l te rog de un motor...si de 2 fuzete si de 2 tamburi... merci mult! |
ce faci omule ..merge ..merge ? vad ca inaintezi incet ..da lent :D vb ta
o sa trec intr`o zi pe la tine ..doar sa te prind jos la masina ..sa te ajut ...sau sa dau cu presupusu :D hai ca te las ..ca maine am ex pt permis ..si vreau sa fiu odihnit ... ps: ce`ar fi sa`i zic politzaiului cand urc in masina "moshule , pregateshte`te ca decolam" ? :)))) |
oooooo, succes maine atunci! si asteptam o veste buna! important e sa treci de proba scrisa, ca astia de la pol. rutiera din ct schimba formularele la fiecare examen. doar n-o sa-mi zici ca ai emotii la condus :shock: :lol:
la masina ma gasesti cam in fiecare zi insorita (sau macar uscata) intre 2 si 6 dupa-amiaza, dar cel mai sigur in weekend. poti sa dai o fuga intr-o zi, te invatam sa lucrezi cu fibra si poate te apuci si tu de a ta...si vorba ta, mai dai un sfat, o parere...niciodata nu strica! |
ahh de ce nu stau eu in ctza... :(
|
veshti bune ..am luat ...sala cu 25 ...orashu ...pfoa ..cu ochii inchisi ...
la orash normal ca nu`mi faceam probleme ...ce naiba ... in vre`o 2 zile ..o sa il am in mana ...poate trec vineri/sambata pe acolo ... |
bravo nene , cand ma plimbi si pe mine cu masina ? :D eu deabia in vara dau ptr carnet ...deabia astept numai am rabdare !!!
|
bravo man, m-ai luat! eu am luat sala cu 24 :???:
sambata sigur ma gasesti la treaba incepand cu ora 1-2 |
:sad: schimbare de planuri. sambata nu sunt de gasit, azi am tractat masina in service si imi continui munca acolo, ca are omu' curte, garaj, CUREEEEENT! :lol:
|
ceea ce inseamna ca totul va merge mai repede ? :D bravos !!!
|
2 Attachment(s)
trebuie sa mearga mai repede, ca m-am saturat....atata munca, atata investitie si nu ma pot bucura de asta (totusi am investit ceva, desi nu se vede mai nimic....dar cand trag linie....si munca, nu mai zic, numai eu si john stim cat praf de chit era in jurul nostru :shock: :rolleyes2 )
ca de obicei, john hooked me up with some pics :D voiam sa vad daca se potrivesc barile intre ele, ca asta de pe spate da binisor pe masina, mai ales de departe :lol: |
super tari barile, va fi un tico super,defapt este! bafta!!! ;)
|
1 Attachment(s)
multzam! nu este cel mai tare si nici nu va deveni vreodata, dar va fi aproape frumos si un pic zgomotos :!:
|
eu ti`am zis si pe mess k eshti cu capu` ...
ashteptam sa iasa .. eu unu zic sa o lashi alba cu o perla ;) .. si cu o capota neagra k asa se poaarta eventual un plafon si un hayon sau o capota si un plafon negru ;) |
nebunule..ce ti-ai facut la tigolan :D
|
Marpha masina.....Bravo...dc vrei sa te apuci si de alte masini sa imi zici.:)
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:12. |
- Copyright 2026 4Tuning