![]() |
Re: Toyota Celica VS .... ?
Da ma merge..cati cai are?
Dany nu ma ajuta farurile ma,in schimb daca nu ma opresc deschid usa si pun frana de picior:lol: Te prind io cu 316-ele tau:lol::lol::lol: |
pey da si mie ID tau Pe private ca e un vecin de aici din cartier....asa ca merge oricand sunt curios ca io m-am dat cu el cand era a mea....la stadiul stock si nu prea tragea in mintile ei
|
Quote:
maine ii fac iar skimbu de ulei,poate si vreo 2 gume:???: |
GTC e numa de design...... nu inteleg cum dreq a facut ala cu Opelul de 115 de a luat-o.Trebuia sa fiti cel putin egali, pe acolo......:D Bravo!
|
Quote:
|
Am un Citroen C4 motor 2.0 136cp diesel,vrea sa se dea cu mine(cu miza),stock,ce parere aveti?Iau "miza" sau o pierd?:???:
Masina e stock,4 usi..a mea e cum o stiti:???:.sunt curios cate kg are masina daca stie cineva |
Stii tu sigur ca e stock? Cu mine nu ai vrut cu miza....si am si putere mai putina decat c4....ca sa nu mai vb de cuplu :(
|
Quote:
In fine... |
Bah frate parca va dati pe grade aici ....e stok nu e stok...parca liniutele erau de placere ...
|
Quote:
|
pai tocmai aia e mai ...poti fii tu surpriza ...asa te dai numai cu masini pe care esti aproape sigur ca le faci...
|
Si ca sa iti dau un raspuns la intrebare ..cred ca este vb de motorul de citroen de 138 de cai ..2.0 hdi 16 v...ajunge de la 0 la 100 km/h in 9,7 secunde pe hartie ..real nu stiu.Tu iti cunosti masina si stii ce poate...
|
Quote:
|
Miza e prea mare cumva?
|
bai kidule da acu sincer ai avut vrodata vro prbl cu vro masina d pana in 110 cp cu celica ta? adik nush da cu leonu miai dato io zic ca grav si cand aveam alfa abia team facut odata la o distanta d maxim o masina......(desi erau 15 cai in plus).....cre ca a venit timpu sa vdm surprizele p care ni leai promis:D
bafta |
| All times are GMT +2. The time now is 09:59. |
- Copyright 2026 4Tuning