![]() |
Re: Evolution Crew Bucuresti - Discutii generale
Quote:
|
cosmine....tu parca ai vandut Ibitza aia... ai uitat cumva sa scoti stikeru? :))
|
Cosmin inca nu a vandut Ibiza.
|
aloo , neneeaaa , bhai ajtia ,mai traiti ?!:) ia ziceti , cand ne mai vedem si noi ?! btw , sunt la radu 2 modele de sigle destul de smechere . v-am pupat pe portofele :)
|
Pei frate lumea are treaba astea...fratilor mai facem weekendu ala la mare ca se termina vara in pana mea...si apropo ce se mai aude cu intalnirea aia sa ma anuntati si pe mine
|
Am amortit de tot...pe frigul asta...na, ce vrei acum?
:D |
uite ca vine caldura sa va dezghetze . :)
|
care caldure unde cum ? Altfel s frresh de la mare si mam juarat k la noi nu ma mai duc nici legat frate ! JEG , SCUMP SI CAT SE POATE DE INFECT IMAGINABIL . In MAMAIA numa daia de 50 de ani si daia cu "de puta madre " si pantofi de elfi . mai bine mergem k baietii la un munte ceva .
|
Hai nu mai exagera ca nu e asa de rau...
Vezi prin vama, poate ti place "la chitara, langa foc cu conserva n bot":D:D:D |
ba e chiar mai rau :P da am fost eu finut . sa ***at definitiv mamaia . in vama e macar agitatie ... mie-mi place . ce numi place ca merg cu kilometrii pana la masina :((
Si ce ai tu cu conserva mea mah ? |
Hai coaie, cum sa ti placa in vama...las o in pm.Nici nu merita sa discut de asa ceva, zic doar SALVATI ROSIA MONTANA!!!! :D:D:D
Si normal ca mergi km pana la masina...in loc sa o parchezi pe plaja direct, dar dehhh...ti ai pus suspensii si spoilere si alte alea tu....mai bine ii puneai o suspensie de +25 cm fata/spate :D:D:Dce zici? |
MosterHatch huh ? o bagam pe kerosen+nitrous ? :P Domnu io ziceam doar k in mamaia s-a cam terminat viata . pm la 4mil camera pe noapte mai bine ma duc dreq in tenerife ... si mai ramane si de un ciko . udne mai pui ca pana si in we s-a cam golit .
|
Quote:
|
Am un amic care are casa acolo si ma mai duceam la el da pe la hoteluri ... cum ziceam 3* cam3 mil camera 4* cam 4 mil . Nu-s basinos , nam harfe da la noi la sub 3 stele nu ma duc k mie mie scarba de shobolani :P
|
Las, ca daca ramai fara bani , si sobolanii sunt buni la gratar . :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:11. |
- Copyright 2026 4Tuning