![]() |
Re: De unde cumparam machete si cat costa?
cine ma poate ajuta si pe mine cu o macheta de opel astra h modelul in 5 usi nu in 3 ca dela am gasit?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Ce se poate cumpara de la reprezentantele Dacia..:) Pozele sunt luate de pe site-ul lor si aranjate de mine! :D
|
Ok dar unde le gasesti?
Daca au doar doua din tara Sandero,altele 3 pick-up,alte 2 eco si alta Steppe? |
Te duci la reprezentanta Dacia, si comanzi...
|
Si niste preturi ? eu ma tot duc la reprezentanta Dacia de vreo 2-3 luni si nimic ... mi-au zis ca au dat comanda dar nu le-a venit, alta posibilitate care ar fi ? vreau si eu modelul tuning rosu si cel rally visiniu ...
|
Preturi AICI! Numai cu comanda la reprezentanta, altfel nu stiu cum sa te sfatuiesc! :(
|
Quote:
adica conceptul steppe costa 180 lei:shock: mai pui ceva si-ti iei un autoart:rolleyes2 uni spuneau ca un logan dinacesta costa in jur de 70 lei[mai ales cel tunat]:rolleyes2 |
Uite, de ex MCV-ul de ce e numai 36 ron..?:)
|
Quote:
m-am uitat si intradevar..unele au un pret mai rezonalbil... insa altele:x |
MCV-ul rosu este 36. Spre exemplu eu am luat Politia Rurala de la Dacia cu 131 RON. Acum este 141.
Legat de preturile mari, multa lume e obisnuita cu Bburago ieftine iar cand aude de preturi cat un 1/18 la un model 1/43 se apuca de injurat. Puneti-va intrebarea asta: Ati da 150 Ron pe un Renault 12 Break 1/43 ( Dacia 1300 Break ) ? Majoritatea or sa zica ca (,) cu banii astia isi cumpara mai multe din astea mici, dar de ce ? |
600 $ ---> click
|
Cu banii astai mai pui cam 50$/80$ si (in curand) iti iei RR de la Exoto care este de 2x mai detaliat fata de asta.
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:20. |
- Copyright 2026 4Tuning