![]() |
Re: E30 - Sgm
o masina f misto .simpla ,gadilata numai unde trebuie . :P
|
Quote:
|
3.46 este raportul
|
Quote:
:lol::lol::lol: domne , dar de ce are furtunuele alea atarnate prin fatza pe acolo ?? sau ce naibi e iele??? si inca o intrebare , am si eu un bmveu d-asta urs care e 1.8 pe gaz , crezi ca pot sa-i scot butelia si sa-i pun turbina?? inca o intrebare , mi s-a spart becul din cutie si s-a rupt si strafazanul ...ai idee unde pot gasi un strafazan de 1.8 ??? becu l-am comandat la bavaria , vine in 5-7 zile lucratoare , dar STRAFAZANUL ma rupe ...nu gasesc nicaieri..:rolleyes2 |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
deci vineri seara eram cu un clio pe la budapesta.... am vazut in spate niste faruri (xenon) mi-am dat seama ca e un urs..... la semafor te-ai dus mai in fata tot incercam sa vin langa tine sa te salut.. da nu puteam.... si in pasaj la marasesti am incercat sa stau in fata ta sa iti dau avarii......dar ai calcat-o si te-ai dus bine... nu aveam cum sa ma tin cu masina aia rahitica dupa tine....... deci demential suna..... mai ales la ture mari .....si se mai aude ceva frumos.....da nu spun poate vrei sa tii secret ... felicitari pt realizari....ai o masina frumoasa.... si ai muncit mult la ea... meriti tot respectul
|
Quote:
|
Si eu caut unu lung, ca de abia plec de pe loc cu 3.46
|
Quote:
|
I-ai luat incaltaminte noua? :D
Cum sunt gumele astea fata cele vechi? LE: Masina e intr-un fel ... exact cum trebuie ... simpla si rea :D Ai grija de ea si de tine. Felicitari! Numai bine. |
9 Attachment(s)
Cu noile gume nu imi mai atinge, lucru care ma deranja destul de tare.
Am mai si coborato de spate 12 mm. |
8 Attachment(s)
Setul 2 de poze.
I-am schimbat si scaunele, numai ca nu mai au tapiterie capacele din spatele scaunelor. Daca nu gasesc niste capace, o sa le tapitez pe astea. |
au iesit ursi din ea :)....niste filmulete cu bovul acela nu pui?
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:03. |
- Copyright 2026 4Tuning