![]() |
Re: Discutii si taclale
eu nu....doar daca vine cu tot cu evo....ala e singuru compromis :D
|
flo tu nu ai cum spera la un turbo cat timp la tine ambreiajul e consumabil:lol::lol::lol::lol::twisted:
|
Flo, si sa fie si FQ400 daca tot ii Evo, nu?
|
ma.....evo sa fie .... :) si nu te mai lua de ambreiaju meu....are 110000 km!
|
daaa...si io vreau ca turbo`u sa fie insotit de un 2.0 TFSI intr`o caroserie frumoasa de Audi A3...
|
Una nu e deajuns :twisted:.
Two is better! RB26DETT is the answer :twisted: Si caroseria se poate numi R33, R 34...chiar si R32 ca nu ma supar:lol::lol: |
eu ma multumesc cu un LS7 n/a :)) sau chiar 6.2 AMG :))
|
1 Attachment(s)
postul de mai sus e un pamflet si trebuie tratat ca atare :)))
|
1 Attachment(s)
4 x 3 = 12 = triple damage :lol:
owned : ) |
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
horiii....proba de ochi :blahblah:
|
https://www.youtube.com/watch?v=Ih_6G9pPJaU ..... pentru cunoscatori ! :) szeged...2007....
|
Apropo de amintiri...ce-ar fi sa ne revenim noi din molesala asta si sentimentul de "fiecare pentru el" sau "mie ce-mi da clubul ca sa pun sigla pe masina" si sa punem umarul sa ne revenim.
Daca mai are cineva arhivele forumului nostru ("hosting account backup") as vrea sa incerc ceva nou. PS: ******************** s-a dus pe p... Din data de 28.11.2010 l-a rezervat ceva chinezoi...insa am facut rost de ceva si mai bun ;). Astept o mana de ajutor! Later edit: prin stelutele de mai sus a se intelege domeniul cunoscut noua . info asta e luat recent de ceva chinezoi. |
vezi daca dai de bontang(a se citi bogdan) sau de THE NICK!!!!!! ...a se citi Nick :D ...ei tre sa aiba mai multe detalii
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:29. |
- Copyright 2026 4Tuning