![]() |
Re: Club Cielo
Deocamdata nimeni nu exclude pe nimeni.Urmeaza sa impunem nishte reguli.Regulile nu or sa fie greu de respectat,dar sunt stricte.Voi incerca eu sa propun cate una alta daca sunteti de acord.
|
normal,cum inca nu este un sef ..toti propunen o regula 2...apoi alegem seful,apoi seful stabileste regulile...alese de el.
|
Propunere reguli :
1. Fiecare membru trebuie sa poarte la semnatura sigla cu numele. 2. La alaturarea clubului persoana doritoare trebuie sa puna poze cu el + masina 3. In club nu intra cine vrea.Intra cine este acceptat si iese cine vrea sau cine vrem (hotarare de grup). 4. Orice abatere de la reguli aduce dupa ele consecinte (excludere). 5. Abaterile se vor avertiza inscris iar la a doua se vor lua masuri. Acum trebuiesc votate regulile de catre toti.Dupa cum am mai spus"regulile nu`s grele dar trebuiesc respectate" |
Quote:
|
8 Attachment(s)
io si ia......mai pun cand le gasesc...
|
Mai Diesele, ce prelata misto ai la masina :lol:, de sezon :lol:
|
lasama ca acu vin de la ia.....curtea mare .....ma dor toate alea....
|
looool tare prelatata la masina e din piele naturala cumparata din ceruri oricum esti tare bafta :)
|
exceptind faptul ca din parcare pina in strada (cca 60m) am facut o ora si jumate, in rest chiar mi-a placut, am mers destul de bine dristor -georgian- big berceni-dristor cu acelasi chin ptr intrat in parcare, sa vedem miine dimineata cum ies . PS pentru poze mai asteptati si voi ca nu am inca si acum iarna masina mea arata ca dracu promit niste poze cit de curind
|
Cat despre club asa cum am mai spus bazati-va pe mine, va ofer ajutor si asistenta oricand .momentan ca este iarna doar in bucuresti la vara si in provincie, bineinteles contra gaz ptr deplasare ca sunt Roman de rind ca multi dintre noi. care doriti nr meu va astept cu un email
MA SCUZATI DACA MAI FAC GAFE PE FORUM DAR EU SUNT MAI DIRECT SI MAI DIN TOPOR UNEORI NU TREBUIE SA VA SUPARATI VA ROG **** BAFTA SI DRUMURI BUNE TUTUROR |
akm vin si eu de la masina....miam luat ce am cumparat eu pe ea...sistemul audio...si am incuiata si astept sa vina tata sa sio ia...akm cred k nu o sa mai fiu membru ...acestui club..pt k nu mai am masina...deci bafta tuturor...si multumesc mult k ati fost intelegatori cu mine....si pt sfaturi..
|
poate sa imi trimita si mie cineva sigla ?
|
si mie varog
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:43. |
- Copyright 2026 4Tuning