Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Femeia ... (https://forum.4tuning.ro/28-femei/5688-femeia.html)

ERY 28-02-06 13:48

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Chelooo\"
Offtopik @ tuningboy chiar stie sa asculte :D:D:D

Pai daca a facut practica la SRI.....

Eugen_TL 28-02-06 16:49

Chiar am un unchi la SRI :D :pistoles: ! (sa-ti pun vreun telefon sub urmarire? :twisted: )

Chelooo 28-02-06 17:49

k sa nu zik lumea k sunt offtopik ... iti dau un nr de tel al unei femei :P

Eugen_TL 28-02-06 18:35

hahahah , sper ca nu te referi la d-soara ta? nu ma bag ,,, e mai bine sa descopere fiecare ce si-a ales 8)

Psycho 01-03-06 00:45

Re:

Quote:

Originally Posted by \"TuningBoy\"
Chiar am un unchi la SRI :D :pistoles: ! (sa-ti pun vreun telefon sub urmarire? :twisted: )

ery i`auzi ce zice asta .. ia zii da firma lui faliment sau mai are putin de supravietzuit :))

ERY 01-03-06 10:49

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Psycho\"
Quote:

Originally Posted by \"TuningBoy\"

ery i`auzi ce zice asta .. ia zii da firma lui faliment sau mai are putin de supravietzuit :))

:lol: :lol: :lol: ... lasa-l in pace ca telefonul meu este ascultat de mai bine de un an .....asa ca.... 8)

Eugen_TL 01-03-06 14:33

lol ! ti-a pus fixu portabil? :D :D :D

Chelooo 06-03-06 12:37

Re: Femeia .....

bueyyyyy sa tzin minte sa nu va dau nr meu de tel k voi suntetzi in stare sami puneti GPS si in pantaloni :D:D

EvLSant0S 07-03-06 00:32

cut the crap, stick to the topic !

mI^cHeLLe 07-03-06 10:31

cica trebuia sa se vb despre femeie ... si se pare ca vb despre voi... chiar asa putzine aveti de spus ? noi stam la panda si asteptam noi pareri ... pe care sa le comentam :twisted: :lol:

Chelooo 07-03-06 10:52

no comment :D

ERY 07-03-06 13:39

Ce draq sa vb de femeie ..... nu au fost in stare alde Eminescu, Minulescu, BUG Mafia sa zica destule...ce sa mai zicem si noi?

mI^cHeLLe 07-03-06 13:41

aaa ok ..daca nu mai aveti ce spune eu zic sa inchideti topicul ...nu ? Santos.... tu ce spui ?

Eugen_TL 07-03-06 13:52

ery nu supara fata mai! :(

uite eu propun un subiect :) ... sa vb despre " dc femeia in momentul cand se cearta cu ubitul apeleaza la minciuni de genul:nu ma mai atrage nik la u, e mai bine sa ne oprim... de 1 luna nu prea mai simt nik pt u. etc etc.... si dupa ce spune toate chestiile astea urmeaza o pauza de cateva zile iar apoi ii pare rau de cele spuse ... " eu am trecut prin asa ceva si chiar nu imi pot explica gestul asta la fete! ma daca vrea ceva sa spuna draq direct si sincera nu cu minciuni ca de ex eu daca prima data nu am pus bot, a 2a oara chiar am zis ca vb serios si chiar nu ma mai vrea.... astfel eu m-am indepartat logic de ea si ea imi spune peste cateva zile ca vrea totul ca inainte ca ii pare rau , plange... etc ! astept pareri si din partea fetelor.... numai o fata poate explica acest comportament a lor !

mI^cHeLLe 07-03-06 14:12

pff ...in general suntem nehotarate ..si actionam "la impuls" dar ce ai aspus tu TuningBoy ... ca face fata ta("nu ma mai atrage nik la u, e mai bine sa ne oprim... de 1 luna nu prea mai simt nik pt u. etc etc.... ") eu nu am mai auzit ... dar acum depinde si de om ...

All times are GMT +2. The time now is 10:39.

- Copyright 2026 4Tuning