![]() |
Re: Tico SL 2000
plafonul face totul :>
|
am vazut ca vinde braconieru', dar nu ma pricep sa fac asa ceva....
Ms oricum, dar eleronul? tot custom este? |
@wolfvw - jantele in nici un caz nu le voi schimba...sunt cam unicate...poate par aiurea din cauza masinii inaltzate si cauciucurilor necorespunzatoare...cu talonul imens :| dar cu vremea o sa le schimb...
@gmt - CLAR , plafonul ! @addy - eleronul nu e custom , e facut de fabrica are stop pe frana cu 50 de leduri , si e facut la mama lui , adika in Korea :) |
acum uitandu-ma din nou pe poze, am observat cat de pe spate este scaunul la sofer:lol:
se duce tocmai pe spate, la pasageri:D |
Foarte frumoasa masina,bafta in continuare;)
|
@andi - ft rar mai merg si eu cu masina , atunci in spatele meu nu prea sta nimeni...scaunu e la maxim in spate eu avand 1.86....
@andutu - mersii man ! ! sper sa revin cu noutati cat de curand.;) |
frumos tico:-) succes in continuare la modificat
|
Am citit pe sarite prezentarea. Super tare bondarul.
Ce cauciucuri ai acum pe jantele de Suzuki? |
155/70/13 Vredestein Quatrac 2 ,in mod normal ar fi trebuit 155/65 ,dar cu gropile de la noi mai bine asa !
|
Ceva pe 12 mai ai cumva prin magazie. Lastunu cere cauciucuri si nu gasesc deocamdata pe la astia de vand si nu as vrea sa iau alte jante ca pe urma ar trebui sa fac si alte modificari si nu imi sta capu de deastea acum.
|
Frumoasa gargaritza ta ... sa o conduci cu placere
|
mersii GyGy , urmeaza mici mari update`uri curand...
|
8 Attachment(s)
dupa cum ziceam...mici mari updateuri.
o lucrare DUB Tuning. |
Ai renuntat la toba finala? Frumoasa lucratura, dar la final(a) nu prea imi mai place... mergea un ornament de evacuare mai lat si mai patratos, eventual dublu. Parerea mea... hac :lol:
|
Da , am renuntat la finala...
Tips nu am pus deocamdata ptr ca nu mai sunt finante.o sa fie unul dreptunghiular cu colturi rotunjite :) sau unul dublu cu iesire patrata...vedem noi:) |
| All times are GMT +2. The time now is 13:26. |
- Copyright 2026 4Tuning