Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E36 - Project MHT (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/55484-e36-project-mht.html)

cj90rzv 04-01-09 14:50

Re: E36 - Project MHT

Quote:

Originally Posted by daffy duck™ (Post 1956416)
Unde ai avut numarul si emblema pe portbagaj incearca sa faci o linie dreapta (indicat cu soru)
Vezi cum faci ca sa pui bine bara pe spate in asa fel sa nu se mai vada umflaturile alea (indicat galbem)..te pot rezolva eu cu bara daca vrei
Si propun ca inloc de numarul spate (care esti nevoit sa dai gauri in bara) sa faci un sticker reflectorizant cu numarul de inmatriculare si la legale il poti acoperii cu stickerul Fanatik care il folositi la evenimente...
cam atat am avut de zis acum...VA URMA

imi explici te rog si mie chestia cu nr pe sticker .. e legal ?? unde se face samd.. te rog frumos .. ms anticipat

flipper 04-01-09 15:24

Quote:

Originally Posted by cj90rzv (Post 1956426)
imi explici te rog si mie chestia cu nr pe sticker .. e legal ?? unde se face samd.. te rog frumos .. ms anticipat

Tocmai asta e ideea, nu este legal, altfel aveam de foarte multa vreme. Sticker-ul ti-l poate face oricine, te duce undeva la 30 ron. Daca nu gasesti unde sa-l faci imi zici si te ajut.

cj90rzv 04-01-09 16:04

Quote:

Originally Posted by flipper (Post 1956509)
Tocmai asta e ideea, nu este legal, altfel aveam de foarte multa vreme. Sticker-ul ti-l poate face oricine, te duce undeva la 30 ron. Daca nu gasesti unde sa-l faci imi zici si te ajut.

Si ce amenda risc ??? ce se poate intampla ?? se leaga tare de tine ?? eu p fatza vreau sa imi pun .. k dak imi scot suportul de la numar . nu am bandouri pe bara.. si nici nu se vede cum ca as fi avut suport de numar .....

daffy duck™ 04-01-09 16:11

bai..eu stiu k atata timp cat este reflectorizant e ok...trebuie sa se vada...nu stiu daca ati vazut dar mai sunt unii care au foi pe spate pt k nu au nr lor...

flipper 04-01-09 23:59

Quote:

Originally Posted by cj90rzv (Post 1956579)
Si ce amenda risc ??? ce se poate intampla ?? se leaga tare de tine ?? eu p fatza vreau sa imi pun .. k dak imi scot suportul de la numar . nu am bandouri pe bara.. si nici nu se vede cum ca as fi avut suport de numar .....

Risti doar talonul suspendat, amenda si puncte...crede-ma ca stiu ce zic.:-)

GopPo 06-01-09 16:08

am o mica intrebare: Cu ce ai dat pe faruri de se vad negre??? si daca iti afecteaza negativ luminozitatea????
multumesc!

Insanerzw 06-01-09 16:37

3 Attachment(s)
Daca nu ma insel este un spray special pt vopsirea stopurilor,si ca sa nu fio off: Cu numarul ar fi o idee dar nu cred ca este ilegala,eu am vazut la numere un font diferit fatza de cele normal ceva gen Normal >"B ?? MHT", si Diferit>"B ?? MHT"Imi explica si mie de unde se gasesc asemenea numere?;)Am adus si niste poze cred ca ar fi frumos horia sa ti le faci asa!

MARI_NSL 06-01-09 17:12

alea sunt numere cu caractere de germania .

jakal 06-01-09 17:22

asa am si eu....le-am facut afara........dar garda nu te lasa........

m-au oprit si noroc ca am avut originalul in spate.......

amenda e mare + 6 puncte + talon.........cam naspa.......

e 10 euro nr afara........

flipper 07-01-09 15:09

De cand tot zic ca-mi fac numerele cu caractere distantate, dar mereu uit. Cine stie, cu ocazia asta nu mai uit.

cj90rzv 07-01-09 15:44

Quote:

Originally Posted by flipper (Post 1963358)
De cand tot zic ca-mi fac numerele cu caractere distantate, dar mereu uit. Cine stie, cu ocazia asta nu mai uit.

Sa ne areti si noua cum arata ...:) ...

Insanerzw 07-01-09 19:40

Quote:

Originally Posted by flipper (Post 1963358)

Numere din alea cu distanta cum au aia "DGH" :)) "Directia Generala a Hotilor":lol: hai ,cu piesa aia de "rezistenta"!

kezz 08-01-09 03:47

lasa dreaq numerele baga benzina! :)

flipper 08-01-09 14:36

Quote:

Originally Posted by kezz (Post 1964683)
lasa dreaq numerele baga benzina! :)

:-):-):-) Benzina tot bag, dar atat de mult pe cat ma asteptam eu. Sa te vad pe tine cand scoti turbata pe strada.....atunci iti fac eu cadou un sticker cu PECO.:-)

kezz 08-01-09 16:16

HAHAHA,SEXOYL SA SCRIE DACA NU REFUZ!ia ziceti iesim sa ne jucam putin diseara pe zapada?:))bafta!

All times are GMT +2. The time now is 17:22.

- Copyright 2026 4Tuning