![]() |
Re: E36 - Project MHT
Quote:
imi explici te rog si mie chestia cu nr pe sticker .. e legal ?? unde se face samd.. te rog frumos .. ms anticipat |
Quote:
|
Quote:
Si ce amenda risc ??? ce se poate intampla ?? se leaga tare de tine ?? eu p fatza vreau sa imi pun .. k dak imi scot suportul de la numar . nu am bandouri pe bara.. si nici nu se vede cum ca as fi avut suport de numar ..... |
bai..eu stiu k atata timp cat este reflectorizant e ok...trebuie sa se vada...nu stiu daca ati vazut dar mai sunt unii care au foi pe spate pt k nu au nr lor...
|
Quote:
|
am o mica intrebare: Cu ce ai dat pe faruri de se vad negre??? si daca iti afecteaza negativ luminozitatea????
multumesc! |
3 Attachment(s)
Daca nu ma insel este un spray special pt vopsirea stopurilor,si ca sa nu fio off: Cu numarul ar fi o idee dar nu cred ca este ilegala,eu am vazut la numere un font diferit fatza de cele normal ceva gen Normal >"B ?? MHT", si Diferit>"B ?? MHT"Imi explica si mie de unde se gasesc asemenea numere?;)Am adus si niste poze cred ca ar fi frumos horia sa ti le faci asa!
|
alea sunt numere cu caractere de germania .
|
asa am si eu....le-am facut afara........dar garda nu te lasa........
m-au oprit si noroc ca am avut originalul in spate....... amenda e mare + 6 puncte + talon.........cam naspa....... e 10 euro nr afara........ |
De cand tot zic ca-mi fac numerele cu caractere distantate, dar mereu uit. Cine stie, cu ocazia asta nu mai uit.
|
Quote:
Sa ne areti si noua cum arata ...:) ... |
Quote:
|
lasa dreaq numerele baga benzina! :)
|
Quote:
|
HAHAHA,SEXOYL SA SCRIE DACA NU REFUZ!ia ziceti iesim sa ne jucam putin diseara pe zapada?:))bafta!
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:22. |
- Copyright 2026 4Tuning